121242
Football Manager
-
#9140 Jó kis játékos:-)) -
Redvin #9139 2x megnyertem a bajnoksagot a Valenciaval, most meg kirugtak mert csak az 5. helyen alltam, pedig meg a spanyol kupa dontobe is bejutottam -
#9138 Ez a beszéd! -
#9137 Viszlát! -
#9136 na mindenkinek további jó munkát, edzőkollégák! Találkozunk a prolicences képzésen, most mentem dolgozni! -
#9135 ezt én sem tom :D -
#9134 hol érdekel, hogy lassú, ha 7 meccsen 9 gólt lőtt? :o ez nem futóverseny -
#9133 Jó játékos miért nem jáccatod többet? -
G.Freeman #9132 nagyon erős csapat -
#9131 kicsit lassú:( de amig lövi a gólokat addig jó!
Köszi -
#9130 -
#9129 Nah így állok most!
-
#9128 nekem jó -
cain #9127 nem tudod kiválasztani azt a csapatot, akinek felajánlod a jáétkost. vagy felajánlod eladásra mindenkinek, vagy egyáltalán nem ajánlod fel. értelmetlen a kérdés. -
G.Freeman #9126 nem úgy német, hanem német bajnokságnak az év játékosa
nemzetközi dijat még nem sikerült játékosaim közül senkinek besöpörni
amugy tavaly Koller gólkirály lett, idén Iaquinta nem sokkal maradt le róla -
#9125 minden játékban változik melyik csapat kit vesz meg! Szóval értelmetlen a kérés! -
#9124 na de Rosicky cseh, nem? Amúgy grat! :D -
Oszi #9123 de melyik csapatokba hátha én is eltudnám adni őket? -
cain #9122 ahová vitték őket. ;) azért riválisnak nem igazán jó ötlet eladogatni a pléjákat. én csak külföldre szoktam eladogatni őket, nem buli, amikor azon filózgatsz, hogy miért is adtad el, miután beverte neked a harmadik gólját a meccsen... -
G.Freeman #9121 Idén is 2. lettem, két játékosom viszont nyert díjat: Rosicky év német játékosa lett Weidenfeller pedig az év német kapusa
-
#9120 hali -
#9119 na szasztok managerek megyel dógom van majd délután jövök és folytatom -
#9118 Yildirim-rol nyomsz egy képet? -
#9117 Cagliari-AC Parma 0-3 'Corradi,'Delvekkió, 'Morfeo
ezt már szeretem :P -
#9116 nálam az igazolásoknál meg a szerződésnél nem jelenített meg semmit :SSS -
#9115 Cassano 2 gólt lőtt a Rangers ellen sztem be fog vállni :D -
#9114 ez nem kérdés -
#9113 hogyhogy hova? el :) -
#9112 válogatott??sztem fogadd -
#9111 eddig igen. miért, nálad nem? -
Oszi #9110 Én is a fiorentinával nyomon.Lenne egy kérdése, a régi játékosokat hova adtad el arról is beillesztenél egy kéoet? -
#9109 Az Olaszok Engem akanak:-SSS Nem tom elfogadjam-e?! -
cain #9108 jó edzők:
ultimate: pedro luis campos. akinek sok zséje van, szerződtesse.
kapusedző: oleg belyakov
fitness & aerobic: joáo pinto, paul quétin
támadás: ángél vilda
védekezés: paolo baffoni
labdavezetés: jesús prado
ők viszonylag könnyen megszerezhető edzők, pár szezon után akár a magyar bajnokságba is eljönnek. jó még hans jorritsma is, neki több 17es statja is van. -
#9107 ha ideges az még semmi mert utána se engedik ugyan így voltam Heitingával, Kompanyval mire le tudtam igazolni de Jongot! :) -
#9106 na az már jó...és mennyid van rá?? -
#9105 zaki ez a skin normálisan működik? -
#9104 Mekgezdődött Toni bombázása. Az első ajánlatot (14.5M) elutasították, de a célomat elértem: Toni ideges, hogy nem engedik el... ;-) -
#9103 és itt a taktikáról is egy kép, mert megígértem
csak az a sok kapott gól... -
G.Freeman #9102 jut eszembe a Bayern megnyerte a BL-t is -
#9101 még akár bajnok is lehetsz!