121242
Football Manager
-
#9018 Na végre! Az új taktikám egyre jobban beválik. Szoros meccs volt, végig izgultam, nehogy kiegyenlítsen az Everton.
-
#9017 Tök jóóóó Nem várják el a Fiorentinánál hogy ujra bajnok legyek csak legyen európai kupa szereplés:-)))) Ez tök jó!!!(Nincs rajtam nyomás:-)) -
#9016 Jaa ez ilyen Bug féleség:-PPPPP -
#9015 Nem szeretem az ilyen meccseket...Pont ezeket kellene hoznom.
-
#9014 ááá ezaz!! Ha minden jól megy jön hozzám Bressánó:-)))) -
#9013 Cr az egyik legjobb a posztján fiatal és nagyonjól fejlődik! -
#9012 grat Szanics úgylátom aki Serie A-ban indul az bajnok lesz :DDDDD -
#9011 3-1 re vert meg az Everton!
-
#9010 Grat a bajnoki címhez! -
#9009 SZia! -
#9008 Hello -
G.Freeman #9007 mi a bajod Dortmundal? -
#9006 Sziasztok! -
#9005 baaaaazmeg, el se tudom képzelni C. Ronaldót Dortmund-mezben... -
#9004 :-DDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem nem bánod meg... -
#9003 és mit fog visszahozni:D -
#9002 Én kíváncsi vagyok, hogy most mennyit kapok majd.
A vártnál jobb szereplés miatt a kezdeti 3M-hoz télen hozzácsaptak még 10M-t (!), most marha érdekes a helyzet. -
G.Freeman #9001 Annyi jót irtatok C.Ronaldóról hogy megprobaltam leigazolni , persze amikor kérdeztem az árát azt mondtak nem eladó. Aztán masfel het mulva amikor nezegettem a shortlistem latom C. Ronaldo unhappy, gyorsan beajanlottam erte a legjobb balszelsom meg az egész átigazolási keretem (igy jött ki pont C.R. értéke mert 13 millio eurom van és Buckley 7et ér) és elfogadták
Remélem tényleg jol fog jatszani mert gatyam is rament
-
#9000 TÉÉKK!!!!
Ujra tudok vásárolni játékosokat több lett a kaszában a pénz:-)))) -
#8999 ez még javulhat ;-) -
#8998 Ha ilyen vatgy jobb lessz az év csapata is akkor le a kalappal! -
#8997 elküldtem mailben. -
#8996 Basszus annyi csatárt igazoltam mert megijedtem h. annyi sérult volt.
Jön egy fiatal ő mehet majd kölcsönbe meg jön Torghelle:DDD
AKkor viszont elmegy Guerrero:(
-
G.Freeman #8995 ha Tonit nem birod megszerezni akkor ajánlom Iaquintát -
#8994 grat!!! -
#8993 -
#8992 Köszönöm! Igen, azt folytattam, most meg már nincs szívem abbahagyni.
Jövőre már Recoba is enyém, meg mondom, nagyon szeretném Tonit a csapatban látni. -
#8991 Grat! -
cain #8990 noh, kiestem a bajnokok ligájából. igazából nincs szégyenkeznivalóm, bár a barca és a benfica is elvert oda-vissza, azért itthon mindkettő ellen még én vezettem ;) azért a steua ellen kihúztam egy ikszet idegenben, itthon pedig meggyaláztam őket 1-0ra. az döntött, hogy ők valahogy elverték hazai pályán mind a benficát, mind a barcát, utóbbit 5-1re. hihető...
szóval maradt nekem a kupa, meg a bajnokság! igazoltam egy értelmesnek kinéző védekező középpályást a nemrég visszavonult helyett, szal talán stabilabb lesz a catanacció! :) -
#8989 GRAT!!!! -
G.Freeman #8988 jaj elirtam, 2,54 de az is nagyon jo -
G.Freeman #8987 azert nem gyenge 2,76 pontos átlagot hoztál meccsenként -
#8986 GRAT! SZép! Amúgy ez a demo beli mentésed volt? -
G.Freeman #8985
Gratulalok!:) -
#8984 Hát baszki, ezt nem hittem volna.
A kezdőcsapatból négy emberem hiányzott a Fiorentina elleni meccs előtt: Panucci, Chivu, Totti és Mancini, azért ez nem gyenge névsor...
Na mindegy, gondoltam, berakok a helyükre pár embert és megpróbáljuk. Persze, ahogy kell, Toni berúgta viszonylag az elején, ezért szünetben átálltunk a háromvédős taktikára, 3-4-1-2-re.
Tovább nyomott a Fio, aztán miután a másik meccsen a Juve megszerezte a vezetést, még támadóbbra állítottam a taktikát. Jött De Rossi, berúgta az egyenlítő gólt.
Gondoltam, ebben a meccsben nincs több, védekezzünk, mint állat a hátralévő percekben, így otthon elég lesz az iksz az utolsó körben a Messina ellen. Erre Kuffour labdát szerez, indítja Nondát, ő meg bevarrja, 2-1.
Úgyhogy: ENYÉM A SCUDETTO!!!
-
#8983 pontosan nem tom de mivel a 2006-hoz még csak 3-4 skin van ugyis megtalálod..(vannak hozzá képek..) -
#8982 BOLDOG SZÜLINAPOT FORRED!!!!!!! -
#8981 Látszik h. nincs sérült! De pihent Pizzaro! Eőző meccs 3-3!
-
#8980 bsz ForRed! ;) -
#8979 hali ól