121242
Football Manager
-
Csesza #9422 oks, ha nem jönnek más csapatoktól akkor marad ez a megoldás, kössz -
#9421 Egyébként igen kemény időszak jön.:) ARsenal megvót, utána egy könyebb a Sunderland azis megvót, majd a 'pool iegenben, az is megvót, most jön a Mencseszter Junájtíd, majd megyünk a Cseszkihez. Jó ki sorsolás.:)) -
Csesza #9420 hála istennek Eto'o-nak CSAK 3hetet kell kihagyni + még Deco-nak 1hetet
-
#9418 Ekkor LOL-t! Kiesett a Stuttgart. Kallstrom;Ljubolja is kölcsönben volt náluk. Kicsit GÁZ. D eleigazolok HIldebrandot. -
#9417 Köszi!
Várom! -
#9416 Fiatal szervezetet nem lehet túlterhelni.:) Én már a 2005ben is így terheltem őket. Itt is ez lesz a receptem.:) -
#9415 El-el, csak türelem.:) -
#9414 Akkor ez a gáz.:) Aztat nem raktam fel.:) Nah majd legközelebb.:) Köszi a segíccséget.:) -
#9413 Következő meccs szintén idegenben a 'Pool ellen de ez már Liga kupa. 26.percben kiállították az egyik védőm ami meg is pecsételte a sorsunkat:2-1re nyert a 'Pool. -
#9412 Kezdek félni
Mindjárt itt az átigazolási időszak vége,és még nincs normális kapusom... -
Leslie Striker #9411 6.0.1 patchet felraktad? Mert az is kell hozzá. -
#9410 Szia Jack!
elküldöd a taktikádat?
Kíváncsi lennék rá! -
#9409 király vagy dzsekk! -
Csesza #9408 de a tartalékcsapatnak van külön bajnoksága és ha állandóan velük jáccanának akkor a tarcsi playerek nagyon meg lennének terhelve... -
#9407 Játszál a tarcsival. Dupla haszon, mert akiket kevesebbet játszatsz azokat leküldheted a tartlékokhoz és formában lesznek ők is.:) Igaz így egymás ellen játszanak idényben vagy 50 edzőmeccset, de hát azé focisták!:)) -
#9406 az igen, szép -
Csesza #9405 nemtom valaki aki szokott játszani vagy játszik a spanyol bajnokásgban az szokott meccseket szervezni a C csapatnak (u18)??? mert én próbálgatok szervezni, hogy jobban fejlődjenek a playerek és a saját bajnokságomba lévő csapatok u18as csapatai nem akarnak meccset játszani, visszautasítják pedig még fizetnék is nekik? hogy szoktátok ti ez beállítani? -
#9404 Nagyon technikás kp -
#9403 Nah, sehogy se akar menni ez a magyarítás a gammát nem akarom megint újrarakni, tehát maradok így.:) Inkább úgy döntöttem, hogy jáccok. Ott hagytam ugye abba, hogy idegenben elporoltam az Arsenal-*t.:) Utána otthon megizzasztott a kieső helyen álló Sunderland, de azé' hoztuk a meccset 3-1el.:) Ezekután jött a 'Pool idegenben. Nem akármilyen nyomás alatt tartottak a vörösök, de megint jól kontráztunk, utána pedig lehúztuk a vasfüggönyt.:))) Látszik is, nem véletlenül a kapusom lett a meccs legjobbja.:))
-
Oszi #9402 köszi megnézem -
#9401 Pinga(b KP) -
Oszi #9400 Mondanátok 3millió fontig jó kapust és bal oldali kpt? -
#9399 Hehe
VB után kirúgtak hat válogatott edzőt -
#9398 Liverpool nyerte az UEFA-t! -
#9397 Torghelle WHO? :DDDD -
Oszi #9396 Döntetlent játszottam a chelseaval 3:3 2-szer vezettem de aztán lecseréltem mindenkit azért szép eredmény Bojinov jó formában van kétszer is bevette Cech kapuját.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#9395 simán!! -
Csesza #9394 -
#9393 Torghelle az enyém!
Kikosarazott vagy 30 másik csapatot -
#9392 Orbánnak most nézem,h. 701(!) Ft gólprémiuma van
Már értem miért nem hajtja agyon magát:)) -
cain #9391 na zúztam edzésre, ne írjatok sokat, pá! -
Oszi #9390 Szerinted Meghni jó player? -
cain #9389 emlékeztek, az előző szezon elején bevágtam egy képet arról, hoyg az mtk leigazolt valami 10 kapust. úgy tűnik, ez fertőző, mert most a fradi kezdte el, csak éppenséggel középhátvédekkel... -
Oszi #9388 Ezt csak azért játszottam hogy állítgassak a taktikán mivel a fél csapt kicserélődött. -
#9387 hello meg mindig nm megy ez a szar nekem:( -
cain #9386 lol.
mondjuk én nem értem, mi értelme van agyonverni az amúgy is létszámhiányos tartalékcsapatokat, de hát ti tudjátok... -
#9385 Ja elég jók:) -
Oszi #9384 Szerintetek 1 m fontért megéri ez a player:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Oszi #9383 Igen valszeg azért mert kapus és én irányítónak raktam be.De azért az a sok tizes nem rossz mi. -
cain #9382 noh, és a meccs. előtte már két hete baszogattuk egymást kismészöllyel, de az nevet igazán, aki utoljára nevet!
catanacció rlz!!!
MUHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHA