23078
-
FoToS #1081 Most ki jött egy crash fix a reloaded töréshez,de mivel kicsit szegényes az angol tudásom igy nem vágom mit kellene csinálni. Ide copyzom,ha nem baj hátha ti okosabbak vagytok.
-
ceas #1080 Jah:p, defaultban nincs gondja, de azért ezt nem szeressem, mert a gépem simán bírná a legmagasabb beállítást is, szarul van optimalizálva, no mindegy hátha megoldják később -
#1079 nincs.
a cuccok csak a kari stat-jához, illetve szintjéhez vannak kötve (pl.: legyen az ereje x nagyságú, az int-je meg y, stb.) -
NitroX #1078 figyi, ez lehet hogy jó lesz, mert én is azt figyeltem hogy a hang elkezdett kicsit akadozni és utána lett fagyás, mindjárt kipróbálom -
metlogen #1077 THX
A játékban van olyan hogy a fegyvereket vagy felszereléseket csak xy karakter tud használni? -
savior #1076 vedd 1 szinttel lejebb az osszes graf beallitast, es nem fognak elojonni a bugok
szerintem a videomemoriat szarul kezeli es igy megtelik? vagy valami ilyesmi, annyira nem ertek hozza -
metlogen #1075 nekem detto,csak egy feketeségbe játszok, olyan mintha a levegőbe rohangálna az emberem :) -
kHares #1074 A srcácok már dolgoznak: a patch eddigi állása
-
ceas #1073 Nem. Semmi gond egy darabig, akármit is állítok, egy idő után elmennek a textúrák, vagy néha az effektek, pl. a hálólövésnél, nem rajzolja ki a hálót -
ceas #1072 de kell, viszoint nekem a #904-ben leírtak tökéletesen működnek azüta semmi fagyás és a mentéseket is visszatölti rendesen, csak ez a rohadt textúra cseszés ne lenne:P
-
savior #1071 a grafikai beallitasok tul magasra vannak rakva... -
ceas #1070 Csak én részesülök abban a jóban, hogy a föld textúrák néha eltünnek és feketeség van, illetve ilyenkor ha kilépek az opciókba, minden fekete, semmi szöveg csak a keretek maradnak, vagy másnak is van ilyen jellegű problémája? Most cseréltem az új catalystra, de semmi. Próbáltam már mindenféle játékbeli beállítással, de semmi, nem lehet kötni egy dologhoz. Ha újra indítom akkor megoldja, csak azt utálom, mert emiatt a hülye respawn-os baromság miatt, újra végig kell harcolnom az egész pályát:P Esetleg valami megoldás, vagy várakozás a pöccsre? -
Jhon Balu #1069 ahogy látom megjelent reloaded-változata is gondolom azzal nemkell szarakodni. -
pzs #1068 Akinek nem tölti be a játékot nekem köv volt a megoldás:
savedata/main/"username"/levels../normal/ mapppábol a lowon kíkül mindent kitörölni ilyenkor elfelejti a questeket , de a kari szintje meg a tárgyak megmaradnak , a legelső melléküldetést ki kell hagyni / barlangban kell megtalálni 1 emberkét/ és utána nekem már az összes mentést visszatöltötte eddig.
Sok sikret másoknak is.
-
#1067 aki még mindig bajlódik az indítással és, hogy állandóan kidob, azoknak írtam egy kis dokumentumot:
F.A.Q. -
#1066 8.-ik szintnél választhatsz egy másikat is mellé :)) -
Atyman #1065 HI!
Ugye csak én vagyok a béna és a karakter fejlesztésnél nem csak egy dologra lehet specializálódni, hanem lehet pld.: a fölre meg a viharra is... Vagy csak egyet válaszhatok ki? -
kandzsal #1064 Segítsetek már a "lowest of the Low" küldetésben.Melyik területen található a feladat? -
#1063 van mar vmi normalis megoldas?
atirtam keyt regeditben torotlem a saveket
minimage dt4x asr
ugyan ugy kikurt 10perc utan
-
#1062 Ha valakinek Ac97 hangkártya csörög a gépében, és szarakodik a hang a játékban, akkor EZT szedje le.Nekem azóta nem restartolja a gépem, és yo minden(eddig(kopp-kopp))
-
pzs #1061 Ja azzal , de már rájöttem ha a savedata/main/"username"/levels../normal/ mapppábol a lowon kíkül mindent kitörlök akkor betölti csak a jaték mindig az elejérők kezdődik. :)))) -
messmann #1060 Hi,
Szóval System.ini -ben tud valaki segíteni amitől elindulhatna a Curerom -os verzióm?
Ez van a system inibe:
[386enh]
ConservativeSwapfileUsage=0
MinSPs=8
woafont=app852.FON
EGA80WOA.FON=EGA80852.FON
EGA40WOA.FON=EGA40852.FON
CGA80WOA.FON=CGA80852.FON
CGA40WOA.FON=CGA40852.FON
FileSysChange=off
device=dva.386
[vcache]
MinFileCache=0
MaxFileCache=16384
CacheBlockSize=94C9FA613499C6014C
CacheLineSize=3011E8D8EA9AC6014C
Hogyan írjam be másképp, hogy a virtuális memoria megfelelően működjön? -
#1059 Reloadeddel jatszol? -
pzs #1058 Sziasztok
Nekem is az a rpoblem , hogy 4 es szintű a karim és nem hajlandó beölteni , csak uj gamét tudok kezdeni . A demo is bugos volt szerintem most még a játék is az vagy csak a crack nem az igazi. Ez van várni kell .
-
#1057 Nekem 8 óra folyamatos játék alatt nem nagyon lépett ki, a java még csak most jön ;) -
#1056 3 óra folyamatos játék után nekem egyenlőre nem lépett ki.
Remélem igy is marad. -
Santata #1055 Kivittem Epicen is, a hősöm 39... Nézzük mit tud a Legendary -
laceeee205 #1054 HI!
Nem rég kezdtem el játszani a Titan questel és 2 karit viszek egyszerre!
1 harcost, és 1 vadászt! A probléma az h az ijászommal pont harcosnak valo fegyvereket találok, és fordítva! Szóval nem tud vki vmi tárgy editor amivel áttudnám adni a tárgyakat a karik között??
Ha vki tud vhogy segíteni, plzzz hlp!
-
messmann #1053 Sziasztok,
Sajnos tegnap nem volt már időm kipróbálni a felsorolt verziókat, végig is olvastam naggyából az összes hozzászólást. Sajnos a cureROm -mal történő indításnál még mindig azt irja ki a gép virtual memory must be enabled to run titan quest. Pedig be írtam a kért sort. Tudtok benne segíteni?
A 982 -983 az már jó megoldás? Mert ahogy nézem még sok embernél mindig fagy? -
#1052 #957 -re gondoltam, de attól még azt is eljátszottam, amit a 983-982-ben írtak. -
#1051 fixet nem kellett felraknod... -
#1050 én semmit nem csináltam crack után, ugyanez votl nem töltött be, kb 30-40x próbáltam és a végén betöltötte, azóta műköik rendesen. -
#1049 reloaded crack-kel eljutok lvl 4-ig (bár közben néha kilépett), utánna kivág és soha többé nem tudja betölteni.
Leszedtem a fixet, eljátszottam amit a #983-982 -ben írnak, ekkor csont nélkül eljutok a lvl 4-ig, amikor kivág és soha többé nem tudja betölteni... :-( -
#1048 Nekem csak azután kezdett el keményen fagyogatni miután legyőztem Tekilimikilit (görög főgonosz), igy mostmár sprintelek mindig a rebirth fountain-okhoz :D -
#1047 Változó a dolog, de tuti memóriakezelési hiba -
csgj #1046 hát, reloaded crack-el crackelsz, indítod, azt ennyi. de nekem nem akart bejönni a mentés, csak hibaüzi, és kilépett. aztán rájöttem, hogy mindent le kell venni lowra, csak antialifos-t, és vnsync-et nyomtam be. és játék közbe már felnyomhattam a beállításokat. és most hibaüzi nélkül nyomtam vagy 2 órát -
#1045 #983-982 -
#1044 Valaki lenne olyan szíves, hogy lépésről lépésre készít egy leírást/FAQ-t - mintha szellemi fogyatékosnak készülne -, hogy hogyan kell kilépésmentes, (vagy ritkánkilépős nem 5 percenként) formában telepíteni a játékot, és hogy utánna milyen segédprogramokat kell alkalmazni a normális futás érdekében?
Már annyi variációt kipróbáltam és nem igaz, hogy mind szar. -
#1043 THX -
#1042 Reloaded Crack v. várj peccset v. vedd meg és várj peccset