23078
-
NitroX #961 most tettem fel, bush torrent, hiába piros a csíkja elindul és 130-al jött nekem, nem igaz hogy nálatok nem jó
egyébként én az összes cure asr image fix reloaded stb kombót végigpróbáltam és crach lett mindig, most olvasom hogy valami gayless féle crach-fix is van már, keresgélek -
#960 Akkor senki nem nyomja fel valahá?
Torrentet sem ma kezdtem, és mégis vissza pofázik a trekker :D -
#959 de te kesz vagy, letolti rogton..
nalad van a hiba -
#958 Hiba: Torrent deleted or not in pool yet. Go to Demonoid.com and read the FAQ for more info
Ez nekem nem akarja az igazságot! -
NitroX #957 FIX, (Bush torrent, muhaha) -
#956 Eredeti Titan Quest.exe -
#955 eredeti is bugged -
#954 Mindjárt adok linket. -
#953 valaki egy eredetu exét tudna felrakni? nincs kedvem amitt újratelepiteni:) -
metlogen #952 Most érek majd Delphibe, tudna valaki valami ötletet adni hogy a Warriorhoz
mely kélpességeket pakoljam át, elég ész nélkűl osztogattam.
thx -
metlogen #951 Valaki megvette már az eredeti játékot, vajon az is ennyire sz.r lehet?
Mert én erősen gondolkoztam rajta hogy megvegyem. -
#950 Hiba: unregistered torrent
-
#949 Nagyon nem értelek.Ennek a torrentnek semmi köze demonoidhoz,én is ezt szedtem,ez publikus trackerhez kapcsolódik. -
#948 Többször is lehet?
Szal feltölti valaki nekem a fixet?
Mert kihülök......
-
KAttila #947 Igen Delphiben lehet először újraosztani pénzért
-
#946 http://www.demonoid.com/ -on nem is találom a torrentetm faq meg nem kell :)) -
metlogen #945 Hello
Szerintem nagyon jó a játék, csak azt akarom kérdezni hogy amiket felvettem és összeraktam kövek, azt be kell tenni valahova, mint a diabloba vagy csak elég ha az invertoriba van? Meg eléggé elcsesztem a skill pontok osztogatását, és mintha olvastam volna valahol hogy egy helyen majd újra lehet őket pakolgatni, ez tényleg így van vagy csak félreolvastam,nem akarok ezért új játékot kezdeni.
köszönöm!! -
#944 Hiba: Torrent deleted or not in pool yet. Go to Demonoid.com and read the FAQ for more info -
Mr. Perfect #943 Hát én leszedtem, sőt elárulom, hogy most is 205-en seedelik... -
#942 Ott van, de probáld leszedni valamelyik fixet........... -
Mr. Perfect #941 honnan veszed, hogy törölték? Click ide!!! -
#940 Valaki a fix-et megosztaná velünk? Mert mininova-ról törölték.
Köcce előre is! -
Nabunaid #939 Megtaláltam, tárgytalan köszi... -
#938 marpedig gamecopyworldon van -
Nabunaid #937 Egyébként osztom Johhyka véleményét a farkas idézésről, de szerintem minden idézett lénnyel ez a helyzet: mivel fix pontot adhatsz rá, előbb-utóbb gyenge lesz a lény. Ezzel szemben a talált cuccokat használó karakterek mindig erősebb és erősebb fegyvert, vagy varázslóbotot használhatnak! Nem szabad a játékot az idézésre alapozni, besegíteni besegíthetnek, de nem jók alapnak. -
Nabunaid #936 Dobjatok egy mini image linket légyszíves, mert az istennek sem találom, a GameCopyWorld-ön is csak örökké valami Tennis Titánokat hoz fel... -
HRaVeN1 #935 amúgy nemtudod mit jelent a képen az a 15% chance of 108... tulajdonság? -
#934 ja ertem, en MINDEN sarga cuccot felvettem vegig.. na, hat gondolom ezert van/volt 5x annyi penzem :]
bar teny, hogy igazabol semmi haszna a penznek -
HRaVeN1 #933 Én már a sima sárga cuccokat felse veszem. Úgyis szinte csak potionokat veszek -
HRaVeN1 #932 Jah, elbasztam karimat :( Elején úgy gondoltam, hogy egy full varázslót indítok, de nagyon gyenge volt úgy. De mindegy ígyse rossz :) -
#931 amugy nem ertem, santatanak se volt semmi penze, amikor nekem volt 4-5 millam, neki volt 700k-ja, neked is lvl 30on van ilyen pondro 1,5 millad, nekem lvl 30on mar 7-8 milla volt :D -
#930 baltas varazslo ? :DDD
vision of death szerintem spirit skill, de ne legyen igazam, es akkor van 1 durva cuccod -
HRaVeN1 #929 Úgy értettem, hogy amiket én használok :D Rosszul írtam. Ez az -
#928 Na nekem ezzel a módszerrel tökéletes a Titan, szal lehet próbálkozni. (lényeg még hogy ne legyen crackelve az exe)
Install the game - Full Installation.
Mount the MCZ-TQMI.MDS DVD-Image in DAEMON Tools v4.03.
Use Pr0t.Stop & SecuROM Loader v1.2, to avoid SecuROM v7 blacklisting of DAEMON Tools.
Play the Game!
Katt -
#927 vaze akkor meg honnan tudod h nem letezik, ha csak 2 masteryt ismersz ? :D -
Cassell #926 Ilyet nem basztam még komolyan mondom most meg level 13as karimat a 3 medúzát lezúztam elmentem a kútig és egyszerűen nem tölti be a víz csobog ugyan de képet nem látni és után kivág ,hogy hibaüzenetet generált küldés vagy mégse. Ha ekkora bughalmaz akkor egyelőre franc se kezd újból ilyet egyszer még jó aztán meg nem tudja előhozni a karakterem... -
HRaVeN1 #925 Storm és earth masteryben nincs (amit használok), de lehet a többiben benne van. Csak a legendary itemek adhatnak ilyet? -
#924 mi az hogy nincs benne a masteryben ?
ugy erted, egyik kasztnak sincs a skilljei kozt? mert pl. legendary itemek adhatnak olyat, igen -
HRaVeN1 #923 Találtatok már olyan tárgyat, ami ad egy olyan skillt, ami nincs benne a masteryben? Most találtam éppen egyet :D -
virs lee #922 Hmm, boot.ini helyett a system.inibe kell írni. Így ni.