23078
-
#1041 Yo all!A játék mindíg exe hibát észlel!Please help me! -
#1040 ha hunterkedésről akarok váltani valami másra azt lehet? vagy elrontottam és igyjártam?:) -
#1039 Pont sosincs elég, de nekem sikerül a kettőt jól nevelgetni, főleg, hogy ha csinálod a mellék küldetéseket és bemászkálsz a jókis barlangokba akko soksok plusz pontocska meg cuccocska ;) Innen van a király kis kardom, amit boltokba nem kapsz :P -
#1038 8-as,és én pont ott tartok,arra gondoltam a storm mellé felveszem a defendet.Vélemény,tapasztalat valakinek?És ki mennyire nyomatja a másodikat,nem sok kettő így egyszerre?Van rá elég pont? -
Dimitri #1037 Nah végre sikerült kinyírnom azt a fószert :D mostmá egyiptomba vagyok. Megjegyzem alig adott xp-t a kinyírásáért ... És az is érdekes hogy a legerősebb kinyírt ellenfélnek a minotauruszt írta be pedig az csak 20-as szintű volt . -
#1036 erre voltam kiváncsi, köszönöm :D -
Dimitri #1035 Csak 9-es szinttől lehet második kasztot választani asszem. -
#1034 tessék -
#1033 Miaz hogy nem tucc, szúrj be egy képet biztos van magyarázat -
#1032 valahogy én a másodikba nem tudok választani. szinthez kötött, vagy én vagyok buta hozzá?
amúgy a játék jó, 1 hónap bugfix, meg optimalizálás még ráfért volna, de tetszik -
#1031 De úgy veszem észre, hogy itt tán a kard + pajzs is lehet oan erős támadó mint a két kardos emberke, mert van egy oan skill ami a pajzsot is használja fegyver gyanánt és +30% damage, már amikor használja :P De a kétkezes se mindig jött be azelött -
#1030 Én mind2őt egyformán fejlesztem és elég zúzos az emberem, ha nem fagyna ki :P
Harc + Védekezést használok, biztos itt is megvannak a tökéletes párosítások :) -
Dimitri #1029 Egy Natur első kasztú karinak mit érdemes amúgy 2. kasztnak felvenni ? -
#1028 Sikerült 20 percet jáccanom!!! királyyy, most megint kidobott, de fő az optimizmus :D -
Dimitri #1027 MEg néha vannak idegesítő bugok de sztem ezek ellenére a diabló után a legjobb hack'n slash rpg, annak ellenére hogy nem tudta letaszítani a királyt :D -
Dimitri #1026 akkor még nem a vége csak nekem a térkép alapjan úgy tűnt hogy má nem nagyon lehet sehova se mennni. nah mind1 próbálkozok még vele egy kicsit.
Az zavar hogy a lények aránytalanul kiegyenlítetlenek, vhol kibaszott erősek vhol meg nem kell semmit csinálnom mert a farkasaim szétkapják mire odaérek.
Másik idegesítő a fejlődésrendszer, nehezen lép szintet az ember és akkor is csak 3 szerencsétlen pontot oszthat szét ami miatt a 2. kasztot szinte lehetetlen fejleszteni úgyhogy én azt hanyagolom is egy kicsit. -
#1025 Na, kis ablakban futtatva, 800x600ban low grafikában, exe-re jobb klikk compatibility fülnél disable visual themes + turn off advanced... + reloaded krekk, áttöltött végre újra egyiptomba, most szépen visszarakom az előző graf-ra és jáccom tovább :P:P:P jeee, mákk -
#1024 Valszeg azzal semmi gond nem lesz, de ez a memóriaírási hiba lehet az eredeti játékban is benne van :| -
metlogen #1023 Hi
Az erdeti játék is lefagy? vagy csak szaggat?
thx -
#1022 #983-982 -
#1021 Hát amit itt irtak, hogy töröld egész mappát, ird át a bizonyos cdkulcsra a regeditben és aztán állítsd picit options fájlban az bejött aszondják -
Cassell #1020 Köszi a cdkey visszaírós tippet csak már azóta manuálisan is letöröltem a Doc/mygames/Titanquest könyvtárat. De sebaj ha lesz valami atombiztos patch majd újra felteszem addig meg legalább nem idegeskedek ,hogy ha kilépek akkor legközelebb vajon visszatölti e az állásom... -
#1019 Hogyan lehet a memóriát picit lepucolni? Regedit lehet segit a kifagyásokon :| -
#1018 De most kard+pajzsra váltottam, skill pontokat visszavásároltam, hogy tovább éljek, de igy nem bizti, hogy sikerült volna :) -
#1017 Úgy, hogy nagyobbat ütöttem mint ahogy ő gyógyult volna :D 2 király kis kardocska asszem 40 körüli sebzés és 130%os sebesség -
#1016 és azt hogy oldottad meg hogy visszagyógyította magát, mert a kőszobrok nem voltak nehezek -
#1015 Nemt'om, én legyaktam a 4 kőfejest, 75 health potionnal zsebembe nekivágtam a főgoninak és "csak" 15 fogyott :) sokáig tartott, de meghóóóóót :P:P:P
Csak irtanám már a múmiákat gyiptomban -
#1014 Ird vissza keyt és ott lesz karid, én is visszairtam és visszajött ;) -
#1013 A memóriakezelés lehet a törés miatt? Hangkezelés nálam nem valószínü...
Egyébként a játék egy adott pontjánál van a gond? Mert én Hellos-ba simán visszat1ok teleportálni, beis tölti a játékot, csak Egyiptomba nemt'ok már átmenni... Ja és CureRom (2.03)-mal tölt csak be a játék -
Cassell #1012 Ezt a mocskos bughalmazt én nem hergelem tovább magam olvastam külföldi fórumokon is ,hogy a 3 medúza lecsapkodása után többek állása végleg elszállt na az enyém is ráadásul újrainstalláltam de most meg ezek szerint másik keyt írtam így aztán a 13as karim végleg eltűnt. Végülis újra is kezdhetném de miután semmi garancia nincs, hogy ez nem történik meg újra ezt a projectet pihentetem. Tiszta vicc ez a program a Wizards and Warriors óta nem volt még egy ilyen fagyózós gém mint ez. -
#1011 azzal én is szenvedtem de nem tudtam mit kezdeni vele... egy véletlen bug miatt sikerült viszont:
elcsalogattam a lépcsőkig a kis ürgepásztort és ott leraktam a teleport követ (L) és elmentem athénba... ot vásárolgattam, eladtam majd amikor visszamentem azt láttam, hogy megdermedt a fickó (eccerűen nem mozdult) elkezdtem attackolni mint állat és így sikerült
amúgy engem is az idegesített hogy visszagyógyult és hogy a farkasaimat átállította magához...
egyébként ez után még mész egyiptomba szóval a játéknak nincs vége! -
csgj #1010 csak zoom... de nekem már az se.. -
#1009 Lehet a gameban nezoponton valtoztatni (iranyitani) ?
vagy csak a zoom van? -
csgj #1008 nem igaz, már megint nem akar elindulni a mentésem! :( már ezerszer beléptem a gamebe, de nem akar indulni... ez így idegesítő.... -
Santata #1007 Melyik főmufti? Egyiptomi, Kínai vagy más? Mert én mikor kivittem a gémet 28 voltam és úgyse volt épp gyermekded... (Másszóval qrva nehéz volt)... Mondjuk most is elég durva 38 vok és kínába az utolsó előtti portált szereztem meg Epic szinten... Remélem mákom lesz és kiviszem Epicen mert már minden nagyon durva főleg bossok... A kimaxolt ősi harcosomat az egyik quest boss 1 ütéssel ölte meg... És mindegyiket ahogy engem is... De megöltem végül -
#1006 19es szinten vagy a fomuftinal?
en 32esen voltam. -
Dimitri #1005 Hello!
Ott tartok hogy egy főmuftit kéne kicsinálnom aki mindig visszagyógyulgat sőt a saját farkasaimat is magam ellen fordítja néha. Leverem az éltetét kb 1/3-adáig utána meg visszagyógyul...
Ez kb a játék vége fele lehet már sztem mert a térképen talán nincs is töb hely és 19-es szintű vagyok.
Arra várnék építő jellegű tanácsot hogy hogy ölhetném meg :D -
Noodlee #1004 Pont nem az ilyenekre gondoltam :(
ÉS torrentem sincs. -
#1003 torrent -
Noodlee #1002 Hiho!
Nincs fent valahol a neten a játék "biztonági másolata"? :P
Én nem találtam.
Nem DC meg ilyenekre gondoltam...