23078
-
virs lee #3201 A WW? Hogyhogy minek? Mint dióban: "kör közepén állok, körbe vesznek jóbarátok." -
#3200 Nekem oylan gyorsan jön vissza a mana, hogy a másodpercenként egymanás aurákat állandóra fent tartom és még így is simán visszatöltődik secperc alatt. -
#3199 alap, maxold amien hamar csak tudod -
#3198 ? minek az neked. -
#3197 Gőzöm sincs, de gondolom tuti hatékonyabb több maxos sebző skill. -
virs lee #3196 WW-re érdemes gyurmázni? 75 mana, 4 ellenfelet támad 360 fokban. Jól hangzik, csak kicsit sok a manafogyasztás egy manát nem igazán regeneráló harcosnak. Fogom-e én ezt használni is a dual wieldes ág mellett? -
virs lee #3195 Olyat találtam mágussal is kettőt, majd jó lesz a terminátoromnak. :)
---
Ezek a %-os skillek hogy működnek? Pl. a dual wield ágon van vagy 3 olyan ami kb 10% eséllyel jön be. Dob egyszer %-ot az egyikre, aztán a másikra, majd a 3.ra is? A kérdés lényege hogy érdemes-e kimaxolni a 2 ellenfelet sebző skillt is, mikor ott van felette a 3 enemyt sebző? Nagyobb eséllyel sebzek vele több ellenfelet, vagy a 3 ellenfeles felülvágja a 2 ellenfelest, és csak az számít? -
#3194 Ja és ha NAGYON gyors fegyvert használsz, akkor az esélyek szépen megnőnek pajzstámadásokra is, hiszen ugyanannyi idő alatt többször ütsz. Én most egy very fast villámkardot használok (sabertooth) ami még 163%-ra fel van húzva speed-ből, így szó szerint kocsmai dikicselés van! :D -
#3193 Bocs epic-re gondoltam. -
#3192 Én tegnapő cettem epic-en úgy 5 mila alatt egy jóak beads-et, ami minden skillre +1. Majd később legendary-n gondolom lesz +2-es, akkor váltok. -
#3191 Exotic Carapace. 100-at véd, 200-at sebez. Fogazott élű pajzs amúgy. (kettő is van nálam, normálon szedtem össze őket a trópusi pókoktól). Való igaz, hogy a pajzs nem mindig sebez, de van 3 skill is amiket külön-külön 16-20% esélyre fel lehet húzni és úgy már igen gyakran bejön az a "kis" plusz.
Most gyorsan leugrottam Megaraig Legendary-n. Nem nehéz, sőt. -
#3190 Kicsit pontosítanál? ^^ -
#3189 Kereskedőnél vettem 2 cuccot is, ami +1 to all storm mastery (még kezdő fokozaton)
Már epicen vagyok, de méhg mindig rajtam vannak. Gyűrűből meg 2db sima sárgát hordok, ami +25% cold damage -> ice bolt miatt kurvajól jön! :PP -
#3188 22-esen csináltam meg tegnap :) -
virs lee #3187 Támadásnál is számít a szög, merről jön az ellenség, pajzsnál se véd gondolom a hátulról jövő ütések ellen. Meg az is kérdés hogy minden ütés ellen véd-e vagy itt is van recoveryje a pajzsnak, azaz mondjuk az 1. ütést védi az egyszerre érkező csapásokból vagy mindet. -
Eftörsokk #3186 erre mondjátok hogy nem stílusos a pajzs:)
block rate meg 80%-os:)
[IMG][/IMG] -
virs lee #3185 Elementálisnál mivel nyomulsz? Nálam shard + fire golem a ráépülő skillekkel, meg van squall, oszt annyi. Nemtom inkább fireballra vagy mana shield + fire shield + egyéb védelmekre menjek-e inkább. A fireball annyival szimpatikusabbnak tűnik hogy nagyot pukkan, igaz cast delayes de viszonylag hamar visszajön, közben meg ott a shard, szal jól irt. Kérdés hellen ez mennyire marad meg. -
virs lee #3184 Közben rágyurmáztam kicsit duálra, a mágusnál jóval gyorsabb, nem fogy ki a mana, nem ütnek le 2 csapással, igazi terminátor. Ha nem lennék mágus fan, csak ezzel nyomulnék. :) -
Eftörsokk #3183 Ja és van oylan pajzs már normálon is, ami 200(!)-at sebez (igaz scak 100-at véd). Ehhez hozzájön mondjuk a fegyverem 360/sec körüli sebzése és mindez +20-30%-al megtoldva, úgyhogy simán be lehet sebezeni nagyokat 2-3monsztának, azok meg csak úgy repülnek szerteszana. Jóak a pajzsharc! És tegyük hozzá, hogy a block-ot aurával fel lehet vinni közel 50%-ra már itt, azaz 100-at véd minden második ütésből elvileg! Mikor sokan ugranak rád, igen hasznos lehet.
tesó,mutass nekem lécci olyan normálos pajszot ami 200-at sebez,Wardennel nyomom(def/hunt),és szinte az összes lila pajzsot láttam már a sok Typhon run miatt(kivéve persze a legjobbakat:) ),de egyik se sebez 200-at,max blokkol annyit,de azt se normálon sztem(persze ha mégis akkor kövezzetek meg nyugodtan:) ),másik ugye a pajzsnak is van recovery ideje,szal nem fog neked az szinte folyamatosan blokkolni,meg ugye legendaryn az a -200 dmg,5-6 ütésenként nem túl feltünö,ütni lehet a pajzsal szépeket viszont nem folyamatosan ez vele a gond
-
ity #3182 Értem :) -
#3181 Nem, még csak most végeztem ki a normált. -
ity #3180 Nature-rel bizonyára.
De egy Paladin-nál olyanok nincsenek, mert neki Storm a másik Mastery-je :)
Egyébként te jártál már Legendary Manticore-nál? -
#3179 A nagyon erős monsztáknál kicsit szaladgálni kell, meg használni a követőket. Ja és az elemental resistanciát adó dolgok, az egyik amit a defender tud rally-hoz adni, a másik amit a nature nyom, azok IGEN hasznosak pont egy Manticore ellen. -
#3178 ezt megintcsak nem vonom ketsegbe :]
singleben a hunter/nature bejott, de nagyon.. nagyonnagyon -
#3177 A guardian(def/nat) az egyik legjobb kari csapatba, mert nagy túlélő és jó gyógyító is, nem beszélve a farkas falkáról, meg a nimfáról. Az aurái pedig mindkét mastery-nek igen hasznosak. -
ity #3176 Hát nem tom.
Egyik haverom Epic-en nem tudott átmenni Paladinnal (Defense + Storm) az egyik Unique moszteren (nevezetesen a Manticore). Pajzsharca van kiélezve a kari. Tömegek ellen nem rossz, de egy ilyen kis boss, 2-3 ütés és halott a Pala. Azok ugyanis nem 100-akat sebeznek egy ütésre, hanem ezreket.
Druval segítettem át azon az egy helyen, pedig csomó jó cuccot adtam neki, szóval nem gagyikba rohant neki.
És az még csak Epic volt, nem Legendary. -
#3175 rajtam van full sett, ha mar lattad, sry, mer mar 1x linkeltem
-
r4pt0r #3174 Ez nem igaz. Még régen Diablo 2vel is heteket, vagy hónapokat toltuk hogy meglegyen egy set készlet, és ez volt benne az izgalmas. Ezt lehet szeretni és persze nem szeretni. -
#3173 en tudom hogy jo a pajzs, alairom, talan a legtaposabb dolog, de.. de... de nem stilusos :D -
#3172 Ja és van oylan pajzs már normálon is, ami 200(!)-at sebez (igaz scak 100-at véd). Ehhez hozzájön mondjuk a fegyverem 360/sec körüli sebzése és mindez +20-30%-al megtoldva, úgyhogy simán be lehet sebezeni nagyokat 2-3monsztának, azok meg csak úgy repülnek szerteszana. Jóak a pajzsharc! És tegyük hozzá, hogy a block-ot aurával fel lehet vinni közel 50%-ra már itt, azaz 100-at véd minden második ütésből elvileg! Mikor sokan ugranak rád, igen hasznos lehet. -
ity #3171 Én sajna nem tom, mert eddig csak egy lvl 55 druidám van meg egy lvl 50 elementalistám. Egyik se a dual wieldről híres :)
Ill. most indítottam egy assát (lvl 24) de az se lesz dual wildes).
De a skilleket nézegetve és a pajzsokat, átlagosan alig megy 50% fölé a block rate, így én inkább a 2 kezes fegyverre gyúrnék (ill. valszeg majd fogok is ha indítok olyan karit). -
#3170 A set-ek a leghasználhatatlanabbak. Volt már olyan 5 darabos amiből 2 már megvolt, de általában csak egy-egy van nálam mindből... Meglehet xedik végigjátszásra meglenne valamelyik, de köszönöm szépen... -
#3169 legendaryn
es a pajzs jobb, de kevesbe izgalmas, kevesbe hentes, kevesbe stilusos -
#3168 Titan Quest New Patch In The Works
The next Titan Quest patch is currently under testing, and while there is no specific release date yet, it should be arriving somewhere in the coming week. Iron Lore are looking into various crash bugs and have trerefor added a logging system which should help them identify the source. Apart from that some multiplayer issues have been adressed as well as some video and editor problems. Read more for a detailed fix list.
General:
Fixed NPC dialogue fading when bumped by pets
Fixed crash when loading a custom map in-game that contains a sheep herder
Fixed a word wrap error in monster and NPC name dialogs that appears in some languages
Changed mouse input to swap left and right buttons when the option is selected in Windows
Implemented logging system to track crashes in Titan Quest(tm). Upon a crash, Titan Quest(tm) will create a log file named "Exceptions.txt" in the My GamesTitan Quest directory.
Video:
Fixed crashes and graphical corruptions related to low video memory
Fixed a 'Fatal Error' message appearing when the game is booting up after the update process on a system with a Mobility(tm) Radeon® 9200
Improved video memory test to correctly identify 128 MB ATI Radeon® x300 and ATI Mobility(tm) Radeon® 9200 cards
Fixed graphic elements becoming corrupted when running NVIDIA® 6600 series card over a long period of time
Multiplayer:
Fixed slow down in gameplay due to large amounts of player chat
Fixed items being lost in the trade window if the server shuts down while the trade window is open
Editor:
Portal selection with the portal link tool can now be selected from the front and the back. Previously some portals required 180 degree rotation to be selected.
Portal status colors will now render properly with the portal link tool
Impassable terrain and sector layers will now be visible when using ATI cards
Fixed issue where building the mini-maps could discard unsaved work
Fixed the sector layer list not properly updating when deleting a sector type
Fixed system modal dialogs showing up behind the Editor window -
ity #3167 -utoiljára :P -
virs lee #3166 Na inkább azt mondjátok meg hellen a pajzs vagy a 2 kard jobb? -
ity #3165 4 Unique-ot egy monsztától utoiljára Dio2-ben láttam utoljára :)
De türelmes vagyok, majd csak összejön itt is egyszer :)
Eddig a legtöbb ami esett az 3 lila 3 zöld volt (csomó sárga, meg 1-2 charm már nem emléxem mennyi). Persze egyik se volt használható :D -
#3164 Igen. Pajzzsal és fegyverrel is lehet akár 1x-re is támadni bizonyos skillekkel. Plusz vannak mindenféle védőaurák és ha buzogány jellegű fegyvereket használsz hozzá, azokhoz is van plusz skill a bénításhoz és plussz sebzéshez. -
#3163 nekem volt 4 legendary + 3 runa 1ik runnal :D -
Dernos #3162 Ez a Defense mastery miért jó? Pajzsal való harcra kell rágyúrni?...