23078
  • rogan99
    Mé valami. Kb meddig lehet pet nélkül rendesen haladni?
    Egyáltalán szükség van rá hogy ne kelljen vért izzadni legendaryn?
    Warfare+spirit karim van.
    Azért kérdezem mert eléggé zavar a hátam mögött mászkáló liche king(nem is használom), nemtom miért talán mert személyesen akarom mindenkinek átadni a meghívót a másvilágra:)
  • rogan99
    Dual wieldes karival érdemes WW-re gyúrni? Gondoltam kiváltom mivel a cross cut nem tűnik túl jónak és helyette gondoltam WW-t. Úgy tervezem h dark covenanttal
    használnám párhuzamosan/késleltetve mivel energy terén csehül állok és nincs is kedvem ehhez gyűjteni tárgyakat. Mennyire életképes az ötlet?
  • virs lee
    XP-re legjobb az a 20 milkás -élet/regen +xp amu, benne egy legendary ankh of isis charmmal. Érdekes mód csak az alap életből veszi le a %-ot, a bónuszból nem, illetve a folyamatos életvesztést a fenti charm annyira ellensúlyozza hogy még gyógyít is. Tehát végeredményben kb -30% life, +30% XP.
  • kuks
    valakinek van ezekközül valami? Szívesen cserélnék!
    Ramses' Coil,Ramses'Coat, Ramses' Headdress, Ramses'Scepter.
    Előre is kök!
  • Leslieee
    Nahát látom páran félreértették a dolgokat. Én a Dps képeket azért nyomattam mert kurvára érdekelt h mekkora fasz damage-t lehet kihozni egy harcos kariból. Azért mondtam Virsnek is h odaadom neki egy shotra a másik Maulomat, érdekelt h mennyire menne fel. De legenden kurvára nem 8k damage-val megyek, mert elsősorban számomra az a lényeg h legyen 50es resist mindenből a többi másodlagos. Az meg a másik h 5k-val kb ugyanannyi nmy-t ütök le mint 8,4k-val, ezeket csak runra használom mer úgy jóval gyorsabbb a dolog. Az meg h 12,5k-ra felmegy az onslaught szintén másodlagos, mert addigra általában mindenki meghal, nem sok értelme van h 9k vagy 12.
    És kajakra nem azért nem hostol senki mer ennyit meg annyit sebzek hanem mert nem figyelnek ide :)) És az igazság az h én lennék mellékes a multiban, mert mire odafutnék a mánszterekhez már 5x lelövik őket a mágusok, és mivel minden 5. kari közelharcos valszeg nem is sokat játszanék, csak rohangálnék össze vissza :) De az Xp szerzés a lényeg nem is az h kit ütök meg kit nem, azt tom egyedül is :P Jó persze ez akkor lenne így ha min 3-4en összejönnénk.
    10k pierce damage meg sztem kb annyit ér legenden mint 4-5k sima fizikai. Számra nagynak tűnik de a beast/beastmaneken és az insectoidokon kívül senki nem eszi. És ha mondjuk jön 20 egy csoportban kb 2-3mp-vel kéne többet ütnöm őket feleakkora no pierce fegyverrel.
    Azon meg nemtom mit vitatkoztok mi táp mi nem táp. Én mindig arra törekedek az rpg-kben h minél keményebb legyek és "istennek" érezzem magam :)) Számomra akkor élvezetes a játék ha minél több ellenséget irtok minél kevesebb idő alatt. Kifejezetten idegesít ha lassan haladok, vagy órákig futkosok az nmy elől, vagy 5milliószor meghalok.
    A kritikalra meg visszatérve, én még egyszer nem láttam mágus cast kritikálját kijelezni, pedig be van kapcsolva játékon belül, de az sztem csak a fizikai sebzésre vonatkozik.

Peace&Love
  • zsotesz
    Valaki megmondaná, hogy mi annak a modnak a neve ami kijelzi a karakterek sebzését?
  • ity
    Én meg nemhogy nem vettem volna ki az xp büntetést a játékból, hanem inkább tettem volna bele hc módot :P
    Persze csak választható opcióként, hogy aki akar, az "játszon" a "tutorial"-al, (értsd, softcore) ahol annyiszor hal meg, ahányszor akar.

Ahogyan 3 éve Dio2-ben Bneten sem tolom, csak hc, úgy ebben a játékban is ezt próbálom. Halál nélkül végigcsinálni. Ez kihívás.

(És lásd, még mindig nem megy, mert az übertáp sablonos 1-2 lövéssel még legenden is mindenkit szétszedek ternion karim is behalt egyszer ... hc-ban nincs mégegy lehetőség.)

Nade majd az Guardianom, ahogy dudovec is írta :) ... (akinek a mondanivalójával teljes mértékben egyetértek)
  • dudovec
    ehh. nincs vita a dps rol szerintem.. csak ertekezes folyt a dps rol , kinek mennyi , mi hogy. csak en ezt az ennek meg annak nincs ertelme dolgot nem ertem. minek van ertelme? ennyi erovel van ertelme jatszani ilyen ido rablo jatekokkal? en vegigtoltam 1 ternionerrel mindent , fogtam lenyugdijaztam , ha van kedvem nyomok vele 1-2 titan runt hatha esik valami kiraly motyo. azt h az ember igenis tap karaktert akar csinalni az meg nemtom miert baj. en spec szeretem kihozni mindegyik karakterbol azt amit tud. aztis elismertem h 1 ternionerrel nincs kihivas , ezert inditottam meg 2 fajta ijaszt , meg 2 fajta harcost , hogy megizleljem mien nehezebb karikkal jatszani. tovabba inditottam 1 guardiant azzal a celall h kipörgetem a jatekot death nelkul , ami eddig sikeres. mar csak 2 act hianyzik legenden. lehet ez valakinek szurja a szemet , hogy ilyen celt rak valaki maga ele ebben a jatekban , de ha mar atvitted 2 karakterrel , es picit unod , akkor megprobalsz valamit , hogy izgi legyen. lasd hanyan vegigtoltak a diablo2 t , es mennyiszer vegigvittek hardcorral , meg mennyi hardcores volt bneten is , mikor mar reg unta mindenki a jatekot , megis ez adott valami plusszt bele. es mindig nyomtak ujra es ujra , pedig ottis volt irrealisan tap karakter , lasd hammeradin , es voalá az emberek jo resze lammeradinozott. amikor mas patch volt es mas kari volt a tap , akkor a tobbseg azt nyomta. szal lehet nyugodtan osztani azokat akik hasznaljak a tap karikat , de en azt vallom h ha van 1 kis idod akkor inkabb nyomj egyszerre 2-3 karit , egyikkel konyebb , masikkal nehezebb , mikor mire van energiad meg kedved , es nemis unod meg annyira a jatekot... de amikor mar tele vagy tap cuccal es fő karid mar keszenvan , akkor jon par ötlet , h hoppa lehetne egy ilyen meg olyan karit csinalni erre meg arra a felszerelesre , kitalalsz 1 buildet megcsinalod , mukodik vagy nem , de amikor kesz a kari es latod mittud , kicsit jatszol vele , de valojaban mar nincs ott semmi "motivacio" , a cucc megvan ,latod mire kepes.. aztan jon egy ujabb otlet , megnezed aztis... es ez megy addig amig mindent ki nem probaltal amit akartal , aztan szepen letörlöd a jatekot es veget er az idő rablas. Es aki aztmondja nekem , hogy nem , mert ő az 5ik karakterevel is igenis elvezi azt h gagyi cuccal ütöget meg minden ládát nyitogat , meg örömet okoz neki egy quest 20 adjára valo megcsinalasa , az vagy hazudik vagy ellenne egesznap egy aknakeresővel is , vagy csak szimplan mazohista.

Az h kivehettek volna az xp vesztest arra meg aszondom , h legalabb ennyi ertelme legyen annak h vigyazz magadra , meg legyen ertelme jo karaktert csinalni ,meg ösztökelje az embert valami h szedjen egy kis skillt , bar eleg szembetűnő , hogy egy ilyen jellegű jatekhoz nemtul sok kell , de legalabb annyit szerezzen meg az ember , h elvezze a jatekot meg a működő karit , nepedig minden sarkon lerippeljen es idegeskedjen h hoppa megin visszamentem 0 xp re. es mindezt mondom ugy , hogy amikor legendary orientre ert a "hude tap" ternionerem , volt kb 10 deathja , es mire a vegere ertem lett kb 35 , soxor bosszankodtam enis h hu a picsaba 2 nyilvesszo eltalal 1x re es meghaltam , de ott kezdtem igazan kiismerni , hogy pontosan hogyan kell kitaktikazni az ijaszokat , meg a dragonianokat stb stb ,es ott kenyszerultem ra h 1 picit "ügyesebben" jatszak , azer h ne sikitson 2 percenkent a karim , hiaba igy tap meg ugy tap. nah kb ennyi , lehet kicsit zavaros de remelm tiszta mit akartam:)
  • ity
    Ez a Ternion-os uncsi kari eléggé sántít alapból is, már ott, hogy kb 20-30-as szintig xart se ér vele az ember, hiszen mínuszból indul a sebzése. Jómagam is kardoztam vele, majdenm Normal végéig :P Azonkívűl pedig, jó cuccok és egyedi játékstílus nélkül bizony ez is behal kismilliószor.
    Nekem spec ez, a Ternion-os Soothsayer kari, a hatodik karim. Az első egy Druida volt, ami közelharcosnak indult, de sajnos Legend-et már nem bírta végigcsinálni, csak varázslatok segítségével (most 55-ön áll, kb 80 halállal). Aztán jött egy Elementalista, ami 57-esen áll, szintén kb 80 halállal. Aztán egy Bone Charmer amit a gépem "elfelejtett" látni, az 40-es volt, halál nélkül, Epic közepéig, (nem volt kihívás?) de sajna nem látja a gépem többé. Aztán csináltam egy Assassin-t, amit a 20.-ai nagy vihar áramszünete nullázott le 52-es szintről, (uncsi lett volna egy melee karival, 10 alatti halállal, Legend közepéig? ... azóta letöröltem, mert 1-es szintű lett, majd egyszer újracsinálom). Aztán jött ez a Soothsayer (lvl59, 1 halál). Tegnap indítotam egy Defense+Nature Guardian-t (most 18-as).
    Szóval akkor miről is beszélünk? Unalmas? Vagy most mi van?

Úgyhogy a kérdésedre a válasz: nem, nem unom magamat a Ternion-os übertáp sablonos mindenkit szétcsapok legenden is 1-2 lövéssel Soothsayer-el :P
  • Isenlord
    én sem értem h mire fel vannak itt a dps en a viták...
    tény h nem mindenki szereti a kihivást innen ,lehet h ezért tápolnak mint gép,de ha 1szer vegigvinnék 1 olyan karival akivel nem titan runolnak,nem a gigatáp ternioner mágus vagy oakos champion,,és nem adnak neki semmi más karitól cuccot,másképp látnák az egész titan questet.
    nekem is egy nyamvadt 47 es avengerem van egy rakás deathel, mégsem filózok rajta h oda pár százezer xp,ugyis visszaszedem.Más meg:" ö most sirok 1-2 sort mert nem tudtan daeth nélkül végigvini a game-t,uristen ,mi lesz most velem....."
    épp az a legjobb , ha nem tudsz ilyen félisten karikal végigmeni a játékban,hanem pl lanban,online stb. kiegészitve egymást;)
    lesliee sztem meg épp ezért nem fognak hostolni lanra sokan,mert olyan karijaitok vannak h nincs értelme nekik(és sztem nekem se) hostolni,mert teljesen feleslegesek lennénk.
  • zsotesz
    És az nem idegesít, hogy a folyamatos megpusztulásokkal XP-t is buksz? Ráadásul nem is keveset. Egyébként én is ternionos karival nyomtam earth/spirit. Tény, hogy act 2 végéig símán eljutottam, de orienten már akadtak gondok, pláne legendaryn. Az meg pláne fölbosszantott, hogy 54-es szint elérése után felment már félig az xp csíkja, erre wuso mountaintól mire a végére értem visszament nullára, hála a néhány meghalásnak. Persze volt amit elkerülhettem volna. Szerintem ezt az xp büntit ki kellett volna hagyni belőle, engem inkább bosszant.
  • Lobsterman
    Lehet egy kérdésem? Miért jó nektek hogy csináltok übertáp sablon ternion karikat, aztán halálra unjátok magatokat, mivel legenden is két lövéssel szétaprítotok bármit? Meg ez a villogás a DPS-el...
    Nekem egy nyamvadt rangerem van aki már epicen is megpusztul folyamatosan, de élvezem hogy minden nagyobb csata egy kihívás.
    Biztos könnyebb lenne nekem is Ternionos csávókával, de semmi értelme nem lenne 15-16os level után
  • ity
    Természetesen a Ternion nagyobbat sebez. Nálam az Outsider a tank szerepét tölti be. Ki van maxolva (15-ös) és rájön cuccokból még 5 skill. Így 20-as szinten 180-231-ig sebez. Persze ezekre még rámegy némi plusz az auráimból. Végülis a Refresh miatt velem folyamatosan ottvan a csávó és hát alapból van 9100 élete, erre jön rá a 120%-os Oak ... nem igazán láttam még, hogy egyáltalán megkarcolták volna az életét :) De igazából azért jó, mert ha nmy-t lát, rögtön odafut, a Lichy meg csak messziről lövöldözi őket. Bár tény, hogy Outsider-nek is van 33%-os életcsökkentés-támadási képessége. Emellett, 200 fokos szögben 3 nmy-t is üt egyszerre.
    Nem tudom, hogy sikerült-e volna egyetlen halállal (iszonyat nagy bénasággal szúrtam el) végigtolni a teljes játékot az Outsider nélkül, csak a Lich-re hagyatkozva, mint tank.
  • dudovec
    Outsider az ien funcsávo. igazabol őis csak a health reduction miatt menő , bar ő azer jobban tankol mint a lichking. Azt sajna nemtom ők mennyit sebeznek mer az outsider kb 230 at sebez maxolva , amire jon a dark covenant 50% a még ,de act2 ben azer eleg jol üti a szörnyeket sima tamadassal is , meg asszem őis területre sebez az attackjaival. ternionnal lőttem azt a 1x et , gondolom bejött az a 32es skill az earth tree ből ami 200% fire damage korul van meg fennvolt regebben a Midrage robe , amin van 5% chance of +160% elemental damage.. sztem a kettő akkor 1x re jöhetett be mert azota fennvan a sidros loros , tobb a damagem de a greatest nem nőtt. és 1 lövedék sebzett annyit , mer 3k alapban 1 lövedék , es ha 3 talalja el egyszerre azt nem szamolja egyben szerintem , mer akkor joval több lenne a greatest.
  • virs lee
    Nekem már az elején, de akkor nem volt 2k se a DPS-em olyan szar fegyóim voltak, ezzel sztem nem lett volna gond ott se. Az íjászok a leggecibbek, semmit nem ér a maxos res meg 6k life, a lerohanósak ellen még ott a fullos zászló + 8.5k DPS. Ezért átpakoltam a pontokat ancira, meg 1 refresh, aztán hajrá. Utólag meg pótoltam a levett pontokat.
  • virs lee
    Onslaughttal nekem is felmegy 11k-ra a dmg (a maxdmg is ennyi).
  • virs lee
    Ternion vagy az outsider nyom több dmg-t?
  • dudovec
    szakmókus:D:D:D:D:D
  • dudovec
    ja kossz Ity , igy mar vilagos:) lehet enis feldobom majd , aztan nezem miket irkal ki :D, greatest damagere 12000 korulit ir a ternionernek , ami mondjuk haladasra nemrossz , de actbossoknal vegulis mind1 , azt ugyis a petek intezik el.

Ami szamomra leginkabb nevetseges , az a legendary titan volt ugy h levert egy pofont a cirka 1900 lifemre , es élve szaladtam el , 0 defensel meg barmivel.. bar mondjuk teny , ha nemnyirod ki gyorsan , akkor felkaphatja a kepesseget arrol a piros szoborrol , es akkor nagyon bedurvul a drága , feltölti magat maxra allandoan belőled , es idezgeti a lichkingeket hármasával. eleg durva:) bar ha elcsalod a szobroktol akkor eleg senkiházi lesz belőle , ezis picit elvan szurva.. nekem az apro csalodast még maga az olympus jelenti , jolett volna ha ad par spéci bosst titan előtt , vagy normalisabban generalja a monstereket , mer kb minden 50 edik runnál begenerál egy fire immune csonti bosst az elejen , amit kb ugyanugy szetlövök a lower resist ringek + lichking miatt. raadasul hero lévén siman megfogja a vision of death is. en orultem volna par speci bossnak , mint pl ahogy diabloban voltak , a chaos sanctuaryban.

Amugy virslee , lehet ugyvan ahogy mondod , nekm a harcosaim meg csak legendary act2 ben jarnak , es ha jol emlexem orienten tobbet haltam a masik karimmal , mint addig ossszesen.. eddig nemvolt igazan komoly gondom , de lehet orienten lesz csak meleg majd a pite.. hamarosan kiderul.. az erdekelne h neked csak ott kezdodtek a "problemak" legenden , vagy mar act1-2 ben is , esetleg epicen?

• ity
    Ööö ... sztem olvasd el mégegyszer amit írtam ;)
  • PsyhoApu
    Egyszer kerüljön a baltáim közé egy ilyen köpenyes srác De ha belegondolok jól jönne egy ilyen támogatás, én feltartom a tömeget, ő meg csemegézget
  • virs lee
    Optionsban beállíthatod a critical kijelzést, aztán repkednek is a számok renbdesen. :)
  • virs lee
    Végülis azért tanul sokat egy mágus hogy táposabb legyen mint egy buta harcos. Az életben is ez van, egy diplomával többet érsz mint szakmókussal meg 50-es bicepsszel.
  • ity
    Azok nem critical hit-ek voltak. Teljesen átlagos alapsebzések, mind.
    Annak idején, mikor még az Elementalistával toltam, zavart, hogy nem láttam a karakterlapon a Shard-ok sebzését. De mivel van egy jóbarátunk, a Google, így körbenéztem és találtam egy MOD-ot, amit felrakva, az összes sebzést kiírja a játék. Nem csak a kritikusat, nem csak a fizikait. Akár fizikai sebzésről van szó, akár varázslattal bevitt elementális sebzésről, azt úgy jeleníti meg, mintha kritikus lenne, ezért volt a folyamatosság a videokón is.
    Egy aprócska hibája van a dolognak, hogy az eredeti játkban sem jelzi ki mindig, mindenhol a fizikai kritikus ütéseket. Ezért a MOD sem. Ennek köszönhető az, a 3 video közül csak kettőnél látszik (Titan, Dragon) a Manticore-nál pedig nem. A MOD készítője azt írta az nfo-jában, hogy kb úgy kell elképzelni egy adott bejárható területet, mint egy puzzle. És a gyári játék csak a puzzle "közepén" mutatja a kritikus ütéseket.
    (A Manticore barlangja ezekszerint a puzzle széle. De ezt valóban megfigyeltem már több helyen is, hogy így van tényleg.)
  • virs lee
    Azzal is el van szúrva hogy 1 mágus bottal géppisztolyozik ahelyett hogy varázsolna. Ez nem D&D.

Hát a dmg az meg is van ahogy kell, de 6k life-al, 80% pierce ressel is pikpak leszednek, ancient fedezék nélkül nincs idő érvényesíteni a dmg-t.
  • nanotech
    ja meg szaladtam 100 m-t 3 mp allatt onnan el :D
  • nanotech
    ternion-nál nekem se az a durva:D de én kaptam 1x durvát 3200as criticalt csak fleseltem :D
  • PsyhoApu
    A varázsló kari szinte mindenhol tápos karinak számít. Nagyon kevés rpg-ben vannak rendben az erőviszonyok. Harcossal játszom, amolyan hegyibe Obelix taktikával. Utána vagy túlélem vagy nem, de élvezetes. Néha ha bajban vagyok megidézem a 3 szellemharcost, ők általában kimentenek a csávából
  • dudovec
    nanotech nekem be van pipalva , de ternionnal nekem nem ir critikalt , mas kariknal igen.
  • dudovec
    bocs valamer elkuldtem az elozot befejezetlenul , szal kibaszott unalmas vele egy ido utan , h 0 a kihivas , ezert inditottam 1-2 harcos karit , aminek nincs oakja , van 3500 lifeja , 48 as létére , megis mindossze 1szer haltam vele meg , es parás izgi , pedig kihasznalom a karit ugy ahogy csak tudom. de szamomra snassz lenne rohanni 5 be-aurázott ancestal utan es levagni ami marad nekem. ennyi
  • dudovec
    dehat ezt mondom testver. ha harcosnak tank kell akkor valami elvan szurva vagy a jatekkal vagy a karival es telleg nem azer mondom h kotekedjek. engem nem zavar , hogy te mit hasznalsz ki , ugy csinalod ahogy akarod , csak par napja megjegyeztem , hogy 1 harcos karival illene odaallni es felvallalni a kuzdelmet , ahogy megis teszem , meg sokan meg is teszik , de te ezt kotozkodesnek vetted es utana az 1 szal tamado skillembe kotottel bele. az hogy a ternion ilyen olyan tap , es konnyu vele jatszani , egy szoval sem mondtam h nem igy van , mert a spirit egy olyan mastery ami akar 1 masterys karikent is megallja a helyet 100 skill pontbol boven. igen atomtap , de nekem arra a kellett a kari h titanrunoljak vele minel gyorsabban , arra lett epitve es arra is van , nempedig arra h mindenhol gizdazzak vele h hu de faszan viszi a minotaurokat v mittomen.
    es tok erdekes , h hiaba igy meg ugy tap a kari , soxor haltam vele legendary orienten , mer eltalalja 2 nyilvesszo es osszecsuklik , de neked lehet vagy 8k lifed oakkal , resisted lifeleeched , es ahogy lattam cuccod is van rendesen ,es championnal vagy ami talan a leginkabb daralo harcos kari. es ha jol emlexem eppen par napja ecsetelted , hogy ha ww zel akkor mennyit is sebzel meg mi hogy , akkor megis mi az isten a para...

velemenyem szerint a jatek lenyege h minel tapabbak legyunk , minden minel simabb legyen ugyebar ,de minden gizdazast leszamitva kb csinaltam 1 perfect buildes conjuert , es kibaszott unalmas vele egy ido utan , 0
  • nanotech
    dudovec , amugy a critical hit-et meg h kimutassa a szörny szintjét , options , general és bepipálod show monster level , display critical dm azt enyi:D
  • virs lee
    Te kötözködsz, téged zavar hogy más is kihasználja a jó skilljeit, nem csak te. Már miért ne használnám az ancientet, ha egyszer ott van? Azért van ott hogy használd. Egy messziről lövöldöző hátvéddel könnyű pampogni hogy nem kell a tank, a harcosnak be kell ugrani a tömegbe és könnyen ledarálják. Majd ha 100 méterről is tudok kardozni, akkor nem fog kelleni. Nem a dps-sel van a baj, hanem hogy el se jut odáig hogy használja, mert 1-2 csaló ütés / lövés és kész. Ternionnal meg nem kell beállni a tömegbe.
  • dudovec
    Ity: megneztem a videokat , vegulis korrekt. azt nemtom hogy csinalod h kiirkal ien olyan kritikal sebzeseket , nalam nem ir sosem kritikalt ha ternionozok.

Igazabol irtam mar korabban is , hogy kb azon mulik , hogy mennyit el a boss , hogy a lichkinghez odamegy e vagy sem.. mer ha odamegy akkor a death nova szet apritja pillanatok alatt , ha meg nem akkor csak soul blightal lovi + outsider. na ez az ok ami miatt mostanaban nemis idezek se ancestral warriorokat , sem a core dwellert , mer igy tuti h a lichkingnek mennek neki ,es ugy a leggyorsabb a kill ha odamennek hozza. talan pont ezer az egyik legdurvabb a ternioner , mer a tomeget maga a kari valami brutalisan irtja , a bossokat meg pillanat alatt megölik a lenyek.
  • virs lee
    Shardosnak is, ezért kell hercate gyűrűbe, amuba.
  • dudovec
    ja es virsli , 1 szoval se mondtma h a level 1 es anci erne valamit , talos 1 lightningal az egesz bandat szetkapja , igazabol poenbol idezgetem amikor jon 1 nagy boss , hogy ne 3 lenyem legyen hanem 6 , de valojaban 1 lichking boven eleg lenne.
  • dudovec
    kispocok: ternion karival 1 deka manat se iszok , hala a dark covenantomnak , amiatt persze 1 heli bemegy minden masodik covenantnal , de az percenkent 1 heli poti , es manat kb nemis kell vinnem magammal.
  • dudovec
    virsli en nagyon szivesen vitatkozok barkivel barmirol , de sztem ertelmetlenul kotoszkodsz ezzel a ternionnal. nekem a karim a ternionra epul , azzal irt , az az 1 tamado skillem van meg jo h arra hagyatkozom , de te allitolag 8500 dps es harcos vagy , megis refreshelt ancikra hagyatkozol , ez az amire en mondtam h nem idezesre kene hagyatkozni egy atom harcossal , de ugylatom nemerzed az arnyalatnyi kulombseget a 2 dolog kozt.
  • ity
    Az idióta sgscript elé tette a saját címét.
    Nyisd meg külön a linket és menni fog.
  • kispancsi
    Termion karimnak eszméletlenül fogy a manája de nem mertem még 1 stat pontot sem a manára pazarolni :D inkább iszom a kék nedüt ^^

- kisPocok -