-
dudovec #5760 ehh. nincs vita a dps rol szerintem.. csak ertekezes folyt a dps rol , kinek mennyi , mi hogy. csak en ezt az ennek meg annak nincs ertelme dolgot nem ertem. minek van ertelme? ennyi erovel van ertelme jatszani ilyen ido rablo jatekokkal? en vegigtoltam 1 ternionerrel mindent , fogtam lenyugdijaztam , ha van kedvem nyomok vele 1-2 titan runt hatha esik valami kiraly motyo. azt h az ember igenis tap karaktert akar csinalni az meg nemtom miert baj. en spec szeretem kihozni mindegyik karakterbol azt amit tud. aztis elismertem h 1 ternionerrel nincs kihivas , ezert inditottam meg 2 fajta ijaszt , meg 2 fajta harcost , hogy megizleljem mien nehezebb karikkal jatszani. tovabba inditottam 1 guardiant azzal a celall h kipörgetem a jatekot death nelkul , ami eddig sikeres. mar csak 2 act hianyzik legenden. lehet ez valakinek szurja a szemet , hogy ilyen celt rak valaki maga ele ebben a jatekban , de ha mar atvitted 2 karakterrel , es picit unod , akkor megprobalsz valamit , hogy izgi legyen. lasd hanyan vegigtoltak a diablo2 t , es mennyiszer vegigvittek hardcorral , meg mennyi hardcores volt bneten is , mikor mar reg unta mindenki a jatekot , megis ez adott valami plusszt bele. es mindig nyomtak ujra es ujra , pedig ottis volt irrealisan tap karakter , lasd hammeradin , es voalá az emberek jo resze lammeradinozott. amikor mas patch volt es mas kari volt a tap , akkor a tobbseg azt nyomta. szal lehet nyugodtan osztani azokat akik hasznaljak a tap karikat , de en azt vallom h ha van 1 kis idod akkor inkabb nyomj egyszerre 2-3 karit , egyikkel konyebb , masikkal nehezebb , mikor mire van energiad meg kedved , es nemis unod meg annyira a jatekot... de amikor mar tele vagy tap cuccal es fő karid mar keszenvan , akkor jon par ötlet , h hoppa lehetne egy ilyen meg olyan karit csinalni erre meg arra a felszerelesre , kitalalsz 1 buildet megcsinalod , mukodik vagy nem , de amikor kesz a kari es latod mittud , kicsit jatszol vele , de valojaban mar nincs ott semmi "motivacio" , a cucc megvan ,latod mire kepes.. aztan jon egy ujabb otlet , megnezed aztis... es ez megy addig amig mindent ki nem probaltal amit akartal , aztan szepen letörlöd a jatekot es veget er az idő rablas. Es aki aztmondja nekem , hogy nem , mert ő az 5ik karakterevel is igenis elvezi azt h gagyi cuccal ütöget meg minden ládát nyitogat , meg örömet okoz neki egy quest 20 adjára valo megcsinalasa , az vagy hazudik vagy ellenne egesznap egy aknakeresővel is , vagy csak szimplan mazohista.
Az h kivehettek volna az xp vesztest arra meg aszondom , h legalabb ennyi ertelme legyen annak h vigyazz magadra , meg legyen ertelme jo karaktert csinalni ,meg ösztökelje az embert valami h szedjen egy kis skillt , bar eleg szembetűnő , hogy egy ilyen jellegű jatekhoz nemtul sok kell , de legalabb annyit szerezzen meg az ember , h elvezze a jatekot meg a működő karit , nepedig minden sarkon lerippeljen es idegeskedjen h hoppa megin visszamentem 0 xp re. es mindezt mondom ugy , hogy amikor legendary orientre ert a "hude tap" ternionerem , volt kb 10 deathja , es mire a vegere ertem lett kb 35 , soxor bosszankodtam enis h hu a picsaba 2 nyilvesszo eltalal 1x re es meghaltam , de ott kezdtem igazan kiismerni , hogy pontosan hogyan kell kitaktikazni az ijaszokat , meg a dragonianokat stb stb ,es ott kenyszerultem ra h 1 picit "ügyesebben" jatszak , azer h ne sikitson 2 percenkent a karim , hiaba igy tap meg ugy tap. nah kb ennyi , lehet kicsit zavaros de remelm tiszta mit akartam:)