• Leslieee
    Nahát látom páran félreértették a dolgokat. Én a Dps képeket azért nyomattam mert kurvára érdekelt h mekkora fasz damage-t lehet kihozni egy harcos kariból. Azért mondtam Virsnek is h odaadom neki egy shotra a másik Maulomat, érdekelt h mennyire menne fel. De legenden kurvára nem 8k damage-val megyek, mert elsősorban számomra az a lényeg h legyen 50es resist mindenből a többi másodlagos. Az meg a másik h 5k-val kb ugyanannyi nmy-t ütök le mint 8,4k-val, ezeket csak runra használom mer úgy jóval gyorsabbb a dolog. Az meg h 12,5k-ra felmegy az onslaught szintén másodlagos, mert addigra általában mindenki meghal, nem sok értelme van h 9k vagy 12.
    És kajakra nem azért nem hostol senki mer ennyit meg annyit sebzek hanem mert nem figyelnek ide :)) És az igazság az h én lennék mellékes a multiban, mert mire odafutnék a mánszterekhez már 5x lelövik őket a mágusok, és mivel minden 5. kari közelharcos valszeg nem is sokat játszanék, csak rohangálnék össze vissza :) De az Xp szerzés a lényeg nem is az h kit ütök meg kit nem, azt tom egyedül is :P Jó persze ez akkor lenne így ha min 3-4en összejönnénk.
    10k pierce damage meg sztem kb annyit ér legenden mint 4-5k sima fizikai. Számra nagynak tűnik de a beast/beastmaneken és az insectoidokon kívül senki nem eszi. És ha mondjuk jön 20 egy csoportban kb 2-3mp-vel kéne többet ütnöm őket feleakkora no pierce fegyverrel.
    Azon meg nemtom mit vitatkoztok mi táp mi nem táp. Én mindig arra törekedek az rpg-kben h minél keményebb legyek és "istennek" érezzem magam :)) Számomra akkor élvezetes a játék ha minél több ellenséget irtok minél kevesebb idő alatt. Kifejezetten idegesít ha lassan haladok, vagy órákig futkosok az nmy elől, vagy 5milliószor meghalok.
    A kritikalra meg visszatérve, én még egyszer nem láttam mágus cast kritikálját kijelezni, pedig be van kapcsolva játékon belül, de az sztem csak a fizikai sebzésre vonatkozik.

Peace&Love