dudovec#5749
ja kossz Ity , igy mar vilagos:) lehet enis feldobom majd , aztan nezem miket irkal ki :D, greatest damagere 12000 korulit ir a ternionernek , ami mondjuk haladasra nemrossz , de actbossoknal vegulis mind1 , azt ugyis a petek intezik el.
Ami szamomra leginkabb nevetseges , az a legendary titan volt ugy h levert egy pofont a cirka 1900 lifemre , es élve szaladtam el , 0 defensel meg barmivel.. bar mondjuk teny , ha nemnyirod ki gyorsan , akkor felkaphatja a kepesseget arrol a piros szoborrol , es akkor nagyon bedurvul a drága , feltölti magat maxra allandoan belőled , es idezgeti a lichkingeket hármasával. eleg durva:) bar ha elcsalod a szobroktol akkor eleg senkiházi lesz belőle , ezis picit elvan szurva.. nekem az apro csalodast még maga az olympus jelenti , jolett volna ha ad par spéci bosst titan előtt , vagy normalisabban generalja a monstereket , mer kb minden 50 edik runnál begenerál egy fire immune csonti bosst az elejen , amit kb ugyanugy szetlövök a lower resist ringek + lichking miatt. raadasul hero lévén siman megfogja a vision of death is. en orultem volna par speci bossnak , mint pl ahogy diabloban voltak , a chaos sanctuaryban.
Amugy virslee , lehet ugyvan ahogy mondod , nekm a harcosaim meg csak legendary act2 ben jarnak , es ha jol emlexem orienten tobbet haltam a masik karimmal , mint addig ossszesen.. eddig nemvolt igazan komoly gondom , de lehet orienten lesz csak meleg majd a pite.. hamarosan kiderul.. az erdekelne h neked csak ott kezdodtek a "problemak" legenden , vagy mar act1-2 ben is , esetleg epicen?