• ity
    Ez a Ternion-os uncsi kari eléggé sántít alapból is, már ott, hogy kb 20-30-as szintig xart se ér vele az ember, hiszen mínuszból indul a sebzése. Jómagam is kardoztam vele, majdenm Normal végéig :P Azonkívűl pedig, jó cuccok és egyedi játékstílus nélkül bizony ez is behal kismilliószor.
    Nekem spec ez, a Ternion-os Soothsayer kari, a hatodik karim. Az első egy Druida volt, ami közelharcosnak indult, de sajnos Legend-et már nem bírta végigcsinálni, csak varázslatok segítségével (most 55-ön áll, kb 80 halállal). Aztán jött egy Elementalista, ami 57-esen áll, szintén kb 80 halállal. Aztán egy Bone Charmer amit a gépem "elfelejtett" látni, az 40-es volt, halál nélkül, Epic közepéig, (nem volt kihívás?) de sajna nem látja a gépem többé. Aztán csináltam egy Assassin-t, amit a 20.-ai nagy vihar áramszünete nullázott le 52-es szintről, (uncsi lett volna egy melee karival, 10 alatti halállal, Legend közepéig? ... azóta letöröltem, mert 1-es szintű lett, majd egyszer újracsinálom). Aztán jött ez a Soothsayer (lvl59, 1 halál). Tegnap indítotam egy Defense+Nature Guardian-t (most 18-as).
    Szóval akkor miről is beszélünk? Unalmas? Vagy most mi van?

Úgyhogy a kérdésedre a válasz: nem, nem unom magamat a Ternion-os übertáp sablonos mindenkit szétcsapok legenden is 1-2 lövéssel Soothsayer-el :P