dudovec#5737
dehat ezt mondom testver. ha harcosnak tank kell akkor valami elvan szurva vagy a jatekkal vagy a karival es telleg nem azer mondom h kotekedjek. engem nem zavar , hogy te mit hasznalsz ki , ugy csinalod ahogy akarod , csak par napja megjegyeztem , hogy 1 harcos karival illene odaallni es felvallalni a kuzdelmet , ahogy megis teszem , meg sokan meg is teszik , de te ezt kotozkodesnek vetted es utana az 1 szal tamado skillembe kotottel bele. az hogy a ternion ilyen olyan tap , es konnyu vele jatszani , egy szoval sem mondtam h nem igy van , mert a spirit egy olyan mastery ami akar 1 masterys karikent is megallja a helyet 100 skill pontbol boven. igen atomtap , de nekem arra a kellett a kari h titanrunoljak vele minel gyorsabban , arra lett epitve es arra is van , nempedig arra h mindenhol gizdazzak vele h hu de faszan viszi a minotaurokat v mittomen.
es tok erdekes , h hiaba igy meg ugy tap a kari , soxor haltam vele legendary orienten , mer eltalalja 2 nyilvesszo es osszecsuklik , de neked lehet vagy 8k lifed oakkal , resisted lifeleeched , es ahogy lattam cuccod is van rendesen ,es championnal vagy ami talan a leginkabb daralo harcos kari. es ha jol emlexem eppen par napja ecsetelted , hogy ha ww zel akkor mennyit is sebzel meg mi hogy , akkor megis mi az isten a para...
velemenyem szerint a jatek lenyege h minel tapabbak legyunk , minden minel simabb legyen ugyebar ,de minden gizdazast leszamitva kb csinaltam 1 perfect buildes conjuert , es kibaszott unalmas vele egy ido utan , 0