23078
-
tomhagen #5967 Szevasztok! Használ valaki TQvaultot? Nálam valamiért nem megy (inicializálási probléma)... Ha valaki tudna tanácsot adni, annak örülnék! -
dudovec #5966 Ja igen , es ez elobb egy felhivas is volt , ha valaki rendelkezik azzal a spearrel amit ott a vegen irtam , nagyon tudnek neki orulni, adnek erte egy divine health potiont v valami;)) de persze lehet alkudni..;>
Ja es eleg kemeny bugot sikerult osszehoznom ma a rangeremmel , mikor meglattam ugy ereztem ezt megkell örökiteni , sztem eleg vicces , a cuccok varialasanak a kovetkezmenye , meg talan annak h keves még az str/dexem ahhoz h mindent egyszerre hordhassak ami kell.. itt a link a videohoz , alul tessek a free re nyomni , utana kivarni amig leszamolja azt az 1 percet , utana meg beirni azt a kis kodot abba a rublikaba amit kiir ott ,es mar lehet is tölteni , have fun:)
http://rapidshare.de/files/30630205/wtf.avi.html
-
dudovec #5965 Ity : kivetelesen nem ertek veled egyet.. marmint felig meddig igen.. teny h minoseg altalanossagban jobb az intelligencias cuccoknal , de mivel harcosnak valo cucc sztem tobb van , ezert kb ugyannyi jo cucc van mind2 bol. bar en szemely szerint gagyinak tartom a magus cuccokat , szamomra a staffok jo 90% a kalap szar ha ternionos kariban gondolkodsz , ha pedig full casterban , akkor akad par ami jo , de akkoris a nagyresze hasznalhatatlan. amuk , ringek szerintem csicskak , kiveve az eye of horust , meg az afro amut , de az nem magus specifikus , hanem univerzalis , de nezdmeg mien amuk vannak egy harcos jellemu karinak. mint latod nekemis a ring amu szerko az rare , a cipo is.. sisakok se valami jok a helisosn golden veilt kiveve , ami meg atomtap.. a mellvértek szerintem minden kari tipusnak egysegesen jol vannak megcsinalva , azok tápok , kiveve persze a dexeseket. a kesztyuk is egysegesen jok , bar az archmage gloves ott a magus javara dönt , hisz szerintem a legjobb gloves a jatekban , 40 recharge attack speed/ cast rate.. absolute univerzalis , persze kell neki az int , de van 2 harcos jellemu karim is , amin rajta van , ugy hogy nem kaptak intelligencia pontot , szoval ha eleg cucc all rendelkezesedre , feltudod ugy epiteni a karit , h mindenfele cucc ra menjen.
A fegyverekbol az esetek 90% ban jobb az atomtap enchantolt rare ahogy Lesli is mondja , de teny h 1-2 esetben jobb tud lenni a superuniq , mint nekem a mostani karimnal , mert nagy szuksegem lenne egy "Ares' wrath" nevu landzsara a grant skillje miatt ami war windet ad , ami rendkivul hasznos lenne ott jobb klikken a rangeremnek ,es akkor nemlenne szuksegem Myrmidon pedantra , hogy legyen warwind ,hanem lehetne helyette Pedant of immortal rage.
Persze van 1-2 kari aminek kifejezetten csak superuniq cuccok kellenek , ugy mukodik a legjobban , de sztem a karik nagyreszenel a vegyes felvágott a menő. -
kovikrisz #5964 üdvözlet mindenkinek! Baj van! nem tudok athenból kijutni. az öreg nem akar beszélni velem. Megmakacsolta magát és nem nyitja ki az ajtot. help! -
virs lee #5963 Pedig bejön. Ha mindegyik passzívot kimaxolod, a sok %-ból egyik csak bejön mindig, főleg ha elég gyors vagy. -
virs lee #5962 Minek? A "menj és gyakj le mindenkit"-en mit kell lefordítani? :) -
De varnam mar azt a magyarositast basszus !!! :((( -
kopterfield #5960 ja azt irja ki hogy: The Titan Quest Updater has encountered an error"
sry for spam -
kopterfield #5959 hi!
segitseg kellene, egyik haverom megvette eredeti tq, es nem birja felrakni ra a pachet, sem az upgradeval sem ugy hogy bemasolja a tq konyvtarba es onnan probalja elinditani.
ty -
ity #5958 Lehet nem jól fogalmaztam, mert már a második ember köt belém :)
Tény, hogy kevesebb fegyver van (darabra) mágusoknak. Nade én ezt írtam korábban is, hogy nem a mennyiségről beszélek, hanem a minőségről!
Staffok 80%-as használható, szinte bármilyen caster karival. Közelharcos fegyvereknek meg a fele sem és akkor még jóindulatú voltam.
Hogy példát is mondjak. Sztem hiába van jó sebessége egy kardnak ha keveset sebez. Egyrészt a plusz dmg-ek amik cuccokból skillekből jönnek rá, azok mindig csak az alapsebzéshez adódnak, nem egy már felturbózott értékhez. Másrészt pedig egy átlagos sebességű dárda vagy balta, bőven ellensúéyozható cuccokból jövő attack speed-del. 170-190% attack speed-et bőven ki lehet hozni egy közepes vagy lassú fegyverből is, amég a gyors (de kis sebzésű) fegyver úgyse megy 190% fölé alapból. És sztem itt a hiba, hogy bárhogy nézem, a kardok hasztalanok ezért. -
hunter kérdés: exploit weakness hatások összeadódnak vajh? multira gondolok 2 hunterrel ill. ha jó refresh-hel az első lejárta előtt rátolok a szörnyre egy másodikat. ja és nincs vhol leírva a szörnyik resistje tételesen? köszi -
yann #5956 részletes válasz: #5851
gyors válasz: fegyver + cuccok -
Hát nemtudom, nekem is Spellbreakerem van és soha nem akadtam el eddig és soha nem éreztem azt h gyökér lenne. Persze lecsapták eddig vagy 30x, de szarok rá, ez benne van a pakliban. És nem hiszem h kevesebb jó cucc lenne harcosnak, elég ha csak ellátogatsz a gamebanshee-ra ahogy Dudi is írja, és mondjuk megnézed h hány legendary staff meg dárda van (staffból pl asszem nincs több 10-15nél), utána meg megnézed h hány Club-Axe-Sword van (van vagy 50). A másik meg h közelharcosként a dárdákat simán tudod használni (annyi dexed tuti van). Legend armorokból meg sztem szintén több van harcos karinak (pl mágus cipőből csak 2 van)...
Szal a lényeg az egészben h előbb utóbb (epic titanig) úgyis magadra aggadhatod a kinézett cuccokat, vagy csere-berélhetsz;)
De mégha nincs is kék meg lila cuccod, ugyanúgy vannak fasza zöld fegyverek és egyéb tárgyak amik abszolút használhatók. Nekem már volt jópár epic fegyverem, mégis inkább a "... of reckless power" rare baltákat használtam valor achilles kövekkel:) Szóval ha ennyire nem megy, akkor az nem a karid hibája, hanem vagy szar skillekre raktál, vagy szar cuccokat hordasz holott lehetőséged lenne jobbakra, vagy mindkettő :)) Vagy esetleg csak "kevésnek" érzed magad az itt megjelenített cuccok képe láttán. De ez opcionális esetben előre visz, és nem hátra :)
Jah és annyit még szólnék a harcos karik mellett, h egy sima fizikai fegyverrel és pár health potival sztem epicig sokkal könnyebb leverni a stage bossokat, mint mondjuk egy hasonló fejlettségű mágussal, akinek rohangálnia kell össze vissza és lődözni az ellent, akinél még azt is figyelembe kell venni, h egy benyelt attack általában halálos, míg a harcos karinál nem valószínű. -
akkor szted szedjem le a 2kezes dolgokat és rakjam át másra, ha találokvmi jó pajzsot? dudovec, 1 kezes pajzsos megoldásnál warrior-natureon mire érdemes rakni? van a warriorokon, a nymphán ashieldel,a nature életnövelő aurán,és még mire rakjak szted? -
dudovec #5953 fec a warrior spiritnel sztem csak a warrior nature lehet jobb , de a warrior spirit szerintem gyorsabban irt , a nature pedig nagyobb eletbiztositast ad az oak miatt. kiveve persze ha virsli fele refresh ancestral horn komboval mesz , az elvileg gyorsabban takarit , de ha magat a karit nezed a spirites jobban öl , bar szvsz a warfare-spirit jobban öli igyis a bossokat legenden mint a refreshelt ancis , mert a spiritnel a lichking meg az outsider % ban redukalja az eletet. -
Shorlex #5952 Fec, én csak egy szaros kezdő vagyok a normal vége felé, de a két kard egy nagy ramaty... Sokan azt hiszik, hogy egyszerre használod őket orrvérzésig, de ez nem így van. Csak akkor ha a %-od bejön.
Én próbálgattam egy ideig, de inkább egy nénivel áttetettem az erre fordított skilljeimet, mert nagyon nem jó.
Persze lehet, hogy másnak bejött, ez az én tapasztalatom... -
Isenlord #5951 ez mással is elöfordul elég gyakran:)
-
Hi! mivel erted el ezt a gyors regent? -
sejtettem, mivel a warrior-spirit elég bénusra sikeredett, de akkoris, az ilyen staffal rohangáló haveromnak már ezen a szinten 2500as sebzése van, én meg jó, ha 1200at sebzek aurákkal együtt. tény,h nem halok meg 1 ütéstől epicen, mint ő, de idővel találok majd olyan cuccokat, amivel nagyobbat sebzek majd?mármint warriorhoz. Amúgy sztetek warriornál 2 kardra vagy pajzsra és kardra érdemes fejleszetni? -
Shorlex #5948 Dudi, köszönöm a tippet, hasznos volt. Egy biztos, hogy nekem soha nem lesz 5000, meg 6000, de akár 2000 a DPS-em, az tuti, pedig el tudom képzelni hogy legendaryn igencsak elkelne.
Abszolút egyet értek, hogy "igazságos", ha egy alapból gyorsabb fegyver kisebb durbancs értékkel bír, mint egy alapból lassabb, csak a játék kicsit a lassabb fegyverek (bot, dárda) pártjára áll és azok fejlesztési lehetősége (akár skillekkel, akár armorokkal, stb.) csöppet magasabb... Így nekem majd vért kell pisilni, hogy legyőzzek valami olyat, amit mondjuk egy intelligence muksó fél perc alatt lerendez.
Önmagában ezzel sincs baj, mert lehet az a játék készítőinek koncepciója, hogy a mazochista hülyék játsszanak közelharcos fenegyerekekkel (kvázi a karakterválasztás egyfajta nehézségi fokozat választás is egyben, és én a legnehezebbet válaszottam), csak az a baj, hogy NAGYON nagy a különbség... -
nem tudom. rányomok h fixelje, de semmi változás, pedig mindent leírás szerint csináltam :(
Mondjuk nem olyan tragikus, csak a cuccok jók rajta nagyon, mivel ez a legnagyobb és egyben legelső karim. De ettől nem fogok szepukut elkövetni :) -
yann #5946 akkor télleg gáz van. a defiler miért nem jó? -
a backup is ugyanolyan korrupt :( ilyenkor mi van? -
Szerintem azért ne add fel! Épp így lesz izgalmas... (Néha talán túlzottan is...) Igaz egyszer én is belassultam Paladinommal, de miután ott átverekedtem magam, újra bírok haladni. Ráadásul pajzzsal is elég jól lehet verekedni, nem fontos a két fegyver, és így életképessebb vagyok. Ha végigvittem Paladinnal és a már megkezdett Elementalistával, akkor szerintem újra egy harcos jön... (Hunter/Rogue/Warfare + Nature, még nem sikerült döntenem...) -
Sonic13 #5943 közben megtaláltam, thx :)
remélem most már jó lesz -
dudovec #5942 jezusom igy meg1x elolvasva telleg nemtudok magyarul , bocs:D -
Shorlex #5941 Sonic: 5801-es hozzászólásomat nézd meg (asszem előzménye is van nem sokkal alább, keresd meg).
Szedd le a gépről a játékot, telepítsd újra és kövesd az ott leírtakat. Ha kérdésed van, kérdezz! : ) -
dudovec #5940 na mar megin melle meg par szo ahogy elnezem , erdekes az "erdemes" akar lenni , namind1 , talan igyis ertheto -
dudovec #5939 shorlex attol fugg , hogy mien karid van , a kard azer sebez kevesebbet mer alapban fastos , es azzal asszem 155% attack speed a max amit elerhetsz , mig egy very slow staffal elerheted a 209% attack speedet , ha kiadjak a cuccok meg a skillek. de ha megfigyeled mindegyiknel igy van , ameik gyors alapban annak kicsi a sebzese , ameik lassu annak meg sok. sztem ez igy korrekt , es erdekes korulnezned a www.gamebanshee.com on , a titan quest resznel , a "catogorized" menuben , kiadja szepen jobb oldalra a uniq cuccokat , ott mindent latsz , es fel tudsz becsulni , hogy mi merre hany meter , sztem korrekt.. boven eleg str es cucc van , es int es is .. egyedul a dexes cuccokra nem fektettek eleg hangsulyt , de ezek sem a fegyvereknel hanem sokkal inkabb az "armor" tipusu cuccoknal mutatkozik meg. de a dex amugyis szar sztem , szal vegulis nempara , en spec annak ellenere h dexes karival megyek , altalaban csak a fegyverem olyan amihez sok dex kell ,az osszes tobbi str reqes cucc , mer harcosnak az str adja a fizikalis sebzest , es az str reqes cuccok atomtapok , mig a dexesek , az a keves is ami van igencsak fikák. egyedul ez lett elbaszva a cuccokkal , illetve az hogy bizonyos tulajdonsagok a rareknel nem fejlodnek ahogy haladsz tovabb , gondolok itt a 8% attack speedes kesztyukre , aminek lvl 3 a reqje , megsem ad nagyobb attack speedes rare kesztyut legenden sem , es meg sorolhatnam. -
yann #5938 hamachin kéne lanhoz, ismnerőssel. ha ahhoz is jó akkor megoldottad a problémám köszi -
Shorlex #5937 Leslie, kösz a bíztatást, csak az a baj, hogy ha már Ti, intelligens dromedár erejű emberrel sem tudjátok olykor legyűrni egyes drabál ellenfeleiteket néha, akkor mit szóljak én, akinek télleg csak szaros kardok meg balták állnak rendelkezésére, amit úgy ahogy használni tud?
Igaza van abszolút Ity-nek, hihetetlen staffek meg dárdák vannak, ez még nekem sima normal-ban is átjön. Bár a karakterem miatt nagyobb a DPS-em kardokkal, de már most látom, hogy ha minden attribute pointomat intelligence-be fektettem volna, akkor ezekkel a botokkal meg dárdákkal ezerszer nagyobb erejű lennék már most. Tényleg tizede annyi kard van, ami ezekhez a botokhoz és dárdákhoz mérhető, sőt, szinte alig van, én egy méltót sem találtam eddig.
Na ennek fényében gondolkodtam el, hogy az egészet előről kellene kezdeni, csak ugye k..va sok elvesztegetett idő, meg most már csak azért is megnézem, hogy magasabb szinten mit tud egy közelharcos, hogy lássam, meg hogy leírhassam valakinek, akit érdekel...
Szerintem még ha epicen végig is fogom magam verekedni valahogy, legendary-n egy egyszerű kis utolsó szarjankó figura is cumiztatni fog... -
Warriro nature kombó az egyik legjobb harcos kari sztem, ha nem a legjobb. -
Sonic13 #5935 Mit kell csinálnom ahoz, hogy ne dobáljon ki a játék "Titan Quest hibát észlelt ezért leállt" üzenetekkel? =(
Egyre sűrűbben teszi =/
-
azért nem jó 20 szint különbséggel coopozni, mert a monszták erőssége az erősebb karakterhez mérten lesznek spawnolva, tehát a kisebb kari iszonyat gyorsan hal, hisz 20 szint eléggé necces különbség. Mi mind2en 50es szinten vagyunk, haverom Storm-earth varázsló, enyém warrior-nature, elég jól kiegészitjük egymást. Amúgy igaz az, h a coopban a közös XP és a szörnyek erőssége nincs eltalálva. nagyon nincs. amúgy warrior natureből lesz valaha vmi erős harcos? mert én itt szenvedek, 1000 fölött sebzek, de igy is annyiszor halok, mint a fene... -
dudovec #5933 Virsi: micsinaljak a dark medicinnel , mikor az fegyverbe megy , raadasul joval szarabb statot ad? de ha még ringbe is menne , akkoris lenne -54 reduced res , igy meg van -36 , de cserebe kapok 99 intelligenciat is pluszba , ami nalam kb 220 a +120% int miatt. es akkor a skill distruptionrol meg az allresistrol nemis ejtettem szot , de nemis kell , mer az a resze nem erdekli azt a karit.
Melee karival a hydra a legnagyobb szopas , de a tobbit le lehet vele egesz egyszeruen epiteni sztem legenden is. es igenis vannak atom cuccok neki , talan a rarek gyengebbek picit , de tobb kombinalasi lehetoseged van 1 melee karival , mint 1 casterrel akinek eléggé egysikú a felszerelese , ahogy latszik a karimon is , bar azt nem neveznem casternek , inkabb ranged attackernek..
Egyebkent igen , fire enchant rajtam van meg a covenant is ahogy screeneltem, de a rechargeok miatt a covenant mehet folyamatosan .. covenant nelkul 5400 a dps a csak fire enchel , ha meg fire ench meg covenant sincs , akkor olyan 3800 koruli. -
akkor Te is ezt tapasztaltad, mint én. Nekem is, "hip hop" elértem az 50et, utána azért elkezdett lassulni. Bár tény, h asszem 63as vagy 64es a max levelszint, szóval érthető.
Melee attack karakterrel iszonyat nehéz a játék. Mint a Diabloba is anno, a warriorral a legegyszerűbb az elején, de utána azzal sztem a legnehezebb. -
de van! kösz a tippet -
ity #5930 PvP-zni ezzel a mod-dal tudsz.
"/pvp" kapcsolóval kell hozzá indítani a tq.exe-t.
De csak úgy megjegyzem, hogy publikus játékok tele vannak agyon cheat-elt karakterekkel (mint dio2-ben open szervereken). Szóval szvsz pvp-zni csak ismerősökkel érdemes, akikről tudja az ember, hogy legit minden a kariján. -
hát ez egy jó kérdés :) miért van? :D -
ity #5928 Végig lehet vinni melee-vel is, de egyértelműen nehezebb mint caster-rel.
Nekem úgy tűnik több a jó cucc amihez intellingencia kell, mint erő vagy ügyesség (nem a mennyisége, hanem a minősége).
Igazán ütős kardot, baltát, még mindig nem találtam, (dárdát viszont igen) pedig azért szedtem már össze cuccokat egy-két karival (55 Duida, 57 Elementalista, 52 Assassin, 45 Bone Charmer, 59 Soothsayer, 28 Guardian).
Ettől függetlenül nem kell leírni a közelharcosokat sem, csak tény, hogy azok sokkal jobban függnek a jó cuccoktól (amikből mint említettem, mintha kevesebb lenne amúgy is, vagy csak én vagyok szerencsétlen és nem esik semmi jó).
Assámnak 52-es szintig 9 halála volt (sajnos egy áramszünet lenullázta a karit, le kellett törölnöm). Guardianom 28-as szintig még nem halt meg, szóval lehet ezekkel is haladni, csak nagyobb a kihívás. (De mint korábban írtam egy caster, pl. a Soothsayer-em, egyetlen halállal ment végig mindenhol, az is saját bénaság volt).
Véleményem szerint ami a legnehezebb egy melee karival, azok a unique bossok (talos, manticore, dragon, hydra). De ezekkel még normal-on nem fogsz találkozni, majd csak epic-en (kivéve hydra, mert azzal csak legendary-n).