• ity
    Végig lehet vinni melee-vel is, de egyértelműen nehezebb mint caster-rel.
    Nekem úgy tűnik több a jó cucc amihez intellingencia kell, mint erő vagy ügyesség (nem a mennyisége, hanem a minősége).
    Igazán ütős kardot, baltát, még mindig nem találtam, (dárdát viszont igen) pedig azért szedtem már össze cuccokat egy-két karival (55 Duida, 57 Elementalista, 52 Assassin, 45 Bone Charmer, 59 Soothsayer, 28 Guardian).

Ettől függetlenül nem kell leírni a közelharcosokat sem, csak tény, hogy azok sokkal jobban függnek a jó cuccoktól (amikből mint említettem, mintha kevesebb lenne amúgy is, vagy csak én vagyok szerencsétlen és nem esik semmi jó).
    Assámnak 52-es szintig 9 halála volt (sajnos egy áramszünet lenullázta a karit, le kellett törölnöm). Guardianom 28-as szintig még nem halt meg, szóval lehet ezekkel is haladni, csak nagyobb a kihívás. (De mint korábban írtam egy caster, pl. a Soothsayer-em, egyetlen halállal ment végig mindenhol, az is saját bénaság volt).

Véleményem szerint ami a legnehezebb egy melee karival, azok a unique bossok (talos, manticore, dragon, hydra). De ezekkel még normal-on nem fogsz találkozni, majd csak epic-en (kivéve hydra, mert azzal csak legendary-n).