• dudovec
    Virsi: micsinaljak a dark medicinnel , mikor az fegyverbe megy , raadasul joval szarabb statot ad? de ha még ringbe is menne , akkoris lenne -54 reduced res , igy meg van -36 , de cserebe kapok 99 intelligenciat is pluszba , ami nalam kb 220 a +120% int miatt. es akkor a skill distruptionrol meg az allresistrol nemis ejtettem szot , de nemis kell , mer az a resze nem erdekli azt a karit.

Melee karival a hydra a legnagyobb szopas , de a tobbit le lehet vele egesz egyszeruen epiteni sztem legenden is. es igenis vannak atom cuccok neki , talan a rarek gyengebbek picit , de tobb kombinalasi lehetoseged van 1 melee karival , mint 1 casterrel akinek eléggé egysikú a felszerelese , ahogy latszik a karimon is , bar azt nem neveznem casternek , inkabb ranged attackernek..

Egyebkent igen , fire enchant rajtam van meg a covenant is ahogy screeneltem, de a rechargeok miatt a covenant mehet folyamatosan .. covenant nelkul 5400 a dps a csak fire enchel , ha meg fire ench meg covenant sincs , akkor olyan 3800 koruli.