• Shorlex
    Leslie, kösz a bíztatást, csak az a baj, hogy ha már Ti, intelligens dromedár erejű emberrel sem tudjátok olykor legyűrni egyes drabál ellenfeleiteket néha, akkor mit szóljak én, akinek télleg csak szaros kardok meg balták állnak rendelkezésére, amit úgy ahogy használni tud?
    Igaza van abszolút Ity-nek, hihetetlen staffek meg dárdák vannak, ez még nekem sima normal-ban is átjön. Bár a karakterem miatt nagyobb a DPS-em kardokkal, de már most látom, hogy ha minden attribute pointomat intelligence-be fektettem volna, akkor ezekkel a botokkal meg dárdákkal ezerszer nagyobb erejű lennék már most. Tényleg tizede annyi kard van, ami ezekhez a botokhoz és dárdákhoz mérhető, sőt, szinte alig van, én egy méltót sem találtam eddig.
    Na ennek fényében gondolkodtam el, hogy az egészet előről kellene kezdeni, csak ugye k..va sok elvesztegetett idő, meg most már csak azért is megnézem, hogy magasabb szinten mit tud egy közelharcos, hogy lássam, meg hogy leírhassam valakinek, akit érdekel...
    Szerintem még ha epicen végig is fogom magam verekedni valahogy, legendary-n egy egyszerű kis utolsó szarjankó figura is cumiztatni fog...