• dudovec
    Ity : kivetelesen nem ertek veled egyet.. marmint felig meddig igen.. teny h minoseg altalanossagban jobb az intelligencias cuccoknal , de mivel harcosnak valo cucc sztem tobb van , ezert kb ugyannyi jo cucc van mind2 bol. bar en szemely szerint gagyinak tartom a magus cuccokat , szamomra a staffok jo 90% a kalap szar ha ternionos kariban gondolkodsz , ha pedig full casterban , akkor akad par ami jo , de akkoris a nagyresze hasznalhatatlan. amuk , ringek szerintem csicskak , kiveve az eye of horust , meg az afro amut , de az nem magus specifikus , hanem univerzalis , de nezdmeg mien amuk vannak egy harcos jellemu karinak. mint latod nekemis a ring amu szerko az rare , a cipo is.. sisakok se valami jok a helisosn golden veilt kiveve , ami meg atomtap.. a mellvértek szerintem minden kari tipusnak egysegesen jol vannak megcsinalva , azok tápok , kiveve persze a dexeseket. a kesztyuk is egysegesen jok , bar az archmage gloves ott a magus javara dönt , hisz szerintem a legjobb gloves a jatekban , 40 recharge attack speed/ cast rate.. absolute univerzalis , persze kell neki az int , de van 2 harcos jellemu karim is , amin rajta van , ugy hogy nem kaptak intelligencia pontot , szoval ha eleg cucc all rendelkezesedre , feltudod ugy epiteni a karit , h mindenfele cucc ra menjen.
    A fegyverekbol az esetek 90% ban jobb az atomtap enchantolt rare ahogy Lesli is mondja , de teny h 1-2 esetben jobb tud lenni a superuniq , mint nekem a mostani karimnal , mert nagy szuksegem lenne egy "Ares' wrath" nevu landzsara a grant skillje miatt ami war windet ad , ami rendkivul hasznos lenne ott jobb klikken a rangeremnek ,es akkor nemlenne szuksegem Myrmidon pedantra , hogy legyen warwind ,hanem lehetne helyette Pedant of immortal rage.

Persze van 1-2 kari aminek kifejezetten csak superuniq cuccok kellenek , ugy mukodik a legjobban , de sztem a karik nagyreszenel a vegyes felvágott a menő.