• dudovec
    shorlex attol fugg , hogy mien karid van , a kard azer sebez kevesebbet mer alapban fastos , es azzal asszem 155% attack speed a max amit elerhetsz , mig egy very slow staffal elerheted a 209% attack speedet , ha kiadjak a cuccok meg a skillek. de ha megfigyeled mindegyiknel igy van , ameik gyors alapban annak kicsi a sebzese , ameik lassu annak meg sok. sztem ez igy korrekt , es erdekes korulnezned a www.gamebanshee.com on , a titan quest resznel , a "catogorized" menuben , kiadja szepen jobb oldalra a uniq cuccokat , ott mindent latsz , es fel tudsz becsulni , hogy mi merre hany meter , sztem korrekt.. boven eleg str es cucc van , es int es is .. egyedul a dexes cuccokra nem fektettek eleg hangsulyt , de ezek sem a fegyvereknel hanem sokkal inkabb az "armor" tipusu cuccoknal mutatkozik meg. de a dex amugyis szar sztem , szal vegulis nempara , en spec annak ellenere h dexes karival megyek , altalaban csak a fegyverem olyan amihez sok dex kell ,az osszes tobbi str reqes cucc , mer harcosnak az str adja a fizikalis sebzest , es az str reqes cuccok atomtapok , mig a dexesek , az a keves is ami van igencsak fikák. egyedul ez lett elbaszva a cuccokkal , illetve az hogy bizonyos tulajdonsagok a rareknel nem fejlodnek ahogy haladsz tovabb , gondolok itt a 8% attack speedes kesztyukre , aminek lvl 3 a reqje , megsem ad nagyobb attack speedes rare kesztyut legenden sem , es meg sorolhatnam.