• Leslieee
    Hát nemtudom, nekem is Spellbreakerem van és soha nem akadtam el eddig és soha nem éreztem azt h gyökér lenne. Persze lecsapták eddig vagy 30x, de szarok rá, ez benne van a pakliban. És nem hiszem h kevesebb jó cucc lenne harcosnak, elég ha csak ellátogatsz a gamebanshee-ra ahogy Dudi is írja, és mondjuk megnézed h hány legendary staff meg dárda van (staffból pl asszem nincs több 10-15nél), utána meg megnézed h hány Club-Axe-Sword van (van vagy 50). A másik meg h közelharcosként a dárdákat simán tudod használni (annyi dexed tuti van). Legend armorokból meg sztem szintén több van harcos karinak (pl mágus cipőből csak 2 van)...
    Szal a lényeg az egészben h előbb utóbb (epic titanig) úgyis magadra aggadhatod a kinézett cuccokat, vagy csere-berélhetsz;)
    De mégha nincs is kék meg lila cuccod, ugyanúgy vannak fasza zöld fegyverek és egyéb tárgyak amik abszolút használhatók. Nekem már volt jópár epic fegyverem, mégis inkább a "... of reckless power" rare baltákat használtam valor achilles kövekkel:) Szóval ha ennyire nem megy, akkor az nem a karid hibája, hanem vagy szar skillekre raktál, vagy szar cuccokat hordasz holott lehetőséged lenne jobbakra, vagy mindkettő :)) Vagy esetleg csak "kevésnek" érzed magad az itt megjelenített cuccok képe láttán. De ez opcionális esetben előre visz, és nem hátra :)
    Jah és annyit még szólnék a harcos karik mellett, h egy sima fizikai fegyverrel és pár health potival sztem epicig sokkal könnyebb leverni a stage bossokat, mint mondjuk egy hasonló fejlettségű mágussal, akinek rohangálnia kell össze vissza és lődözni az ellent, akinél még azt is figyelembe kell venni, h egy benyelt attack általában halálos, míg a harcos karinál nem valószínű.