23078
-
azt elhiszem, hogy megfelelő epic staff épp nem esett a sooth-nak de azért az a random nem lehet ennyire eltérő :) nekem jade palace-ig thane-el még 1.08 alatt normalon adott vagy egy tucat kéket, jó mondjuk abból 3x ugyanaz az íj volt de akkoris volt epic sapi, amu, gyűrű, láb/kéz, chest és fegyver csak onnan... -
Shorlex #7805 Dudo, kb. 47-edszer mondom, hogy a game nem nehéz, csak hosszú ha nincs cucc, erről gagyogtam egész idáig de látom nem nem jutott el az üzenet...
lvl 25-re akkor jutok el a két mastery max pontjáig ha semmire sem teszek, vagy max 1-2 pontot, de én másképp építem a cuccost, inkább kicsit idő közben is rakok a skillekre mintsemhogy csak akkor miután ki van maxolva a két mastery.
Gyakorolni hidd el nem kell, és lusta sem vagyok, minden árusnál nézek én minden szart, de nincs. Bazz, ez van.
És persze hogy epicről meg normalról beszélek, mert Ti akiknek a karijai legenden vannak mindig el vagytok szállva, hogy hű a normal typhon az egy nagy xar, és a többi szöveg.
És tudod mit? A slay-el nekem a legend typhon is egy nagy xar, és a hydra sem ölt meg még soha, de igen, amikor elkezdesz egy új karit és még nincsenek olyan dolgai, mint egy jól kifejlesztettnek, akkor igenis kurva nehéz tud lenni (értsd alatta: sokáig tart legyakni, de meg lehet csinálni, CSAK IDŐ) normal typhon is ha nincs megfelelő cuccod.
Így az hogy melyik karinak milyen könnyű, felfoghatjuk úgy is, hogy a puszta szerencse függvénye. Mert a legrozogább kari is egy irgalmatlan írtó cuccal pillanatok alatt végigszánt mindenen, míg az easy fokozatos kari is csak lassan halad (RELATÍVE!!!!!!) ha nincs cucc.
Erre mondtam a cuccfüggőséget, és erre mondtam hogy nehezebb tud lenni a game ha nincs cucc. Fogd fel a nehézséget időveszteségként, ennyi. -
dudovec #7804 na van 1-2 betutevesztes, de sztem ertheto. -
dudovec #7803 jo hat felolem ugy csavarod a dolgot ahogy gondolod.. de egy soothnak veszel 1 botot a boltban es ennyi, az h lusta vagy keresni, vagy mittomen mer nincs , tudom egyszerubb aszondani h 'nekem semmi cuccot nem ad a program'... az elso karim 1 sooth volt, fullra elbasztam az egeszet, str re raktam int helyett meg ienek, szinte csak zold cuccai voltak megis sokkal tobbet sebzett, mint amit itt irsz, es mondhatni eleg jol haladtam vele, ugyanis normal-epicen meg siman eleg a ternion, barmi mas nelkul... epicen mar kell a lich meg az outsider a petekhez, dehat lvl 25 re max a 2 masteryd, ugyhogy mire epicre mesz refreshelt outsidered van, de ha nincs akkoris siman haladsz. Ha egy ternionert, vagy egy ien kozelharcost teleraksz lila cuccal, akkor normal-epicen kb alig iszol potiont, legendre teny h kell a cucc, de siman ossze lehet gubizni egy megfelelo szerkot addigra.
De abbahagyom, most semmi ertelme itt gyozkodjelek arrol, hogy az egesz normal-epic easy fokozat a karik nagyreszevel, mert te megis azt irod h lassu meg mittomen a jatek egyik legdurvabb karijaval.. Mellesleg ahogy elnezem altalaban epicrol meg normalrol beszelsz, 35 meg 28 as karirol, ahol meg kb semmi nem derul ki. Biztos teljesen peches vagy, h nem talalsz cuccot az arusoknal, meg nemtudsz osszebarkacsolni egy attack speedes staffot, hogy 85% al mesz 36 on, mikor 150% od siman lehetne mar, ugy h nem adsz at semmi cuccot. Az oke h tudod, hogyan csinald a karit, skillt+statot, de a cuccot is esszeruen kene osszepakolni ra, meg 'ugyes' jatekkal potolni, merrt az atlag szornyeket mindenfele karival szetszeded, a bossokat meg mi lehet ismerni, es ha normalisan mozogsz, kb meg sem ütnek. Ugyhogy annyit tudok mondani, h gyakorolj:D h meik karit, hogyan kell hasznalni, de engem nemfogsz meggyozni arrol, hogy ez mennyire nehez jatek:D -
Shorlex #7802 Isen, Te nagyon eltűntél...
Legend este?
De felőlem lehet normal vagy epic is, egy bizonyos szempontból az is szórakoztató.
Vagy egy run... mindegy -
Shorlex #7801 Dudo, nem mondom, hogy csak arra fogom, de sajnos azt kell mondjam, hogy nagy részt vállal benne. mondok egy példát.
Ja, azt előre kell vetítenem, hogy nem átlagon aluli a DPS-em, ne ebben gondolkodj: átlagon aluli LENNE, ha nem pakolnék egyik karitól a másikhoz. Ez azért alapjaiban más felállás. Úgyhogy a panasz oka eltérő!!! :D
A másik meg hogy azt is elmondtam, hogy valóban: ilyen értelemben nem cuccfüggő, de a játékélmény megtartása mellett azért nem olyan rossz dolog feleannyi idő alatt végigpásztázni... Meg ne feledd, hogy a soothnál is az ereje igazán legenden jön elő (lich, farkasok, outsider), de ugye addig is el kell jutni valahogy. Pl. normalon, amikor se lich se farkas nem használható, akkor biza elkél a jó "alapkari", meg a minél jobb DPS, aztán epicen már jobb vagy, de még mindig nem az igazi, legenden meg ugyan írtasz, de Téged is írtanak, úgyhogy oda meg azé kell a jó cucc. :D
Ja szóval a példa.
NAGYON nem szándékom hogy magam fényezem, de hidd el, tudok annyit a gaméról, hogy megfelelő karit megfelelőképp tudok felépíteni. Most ugye van ez a champ, amit elkezdtem és bármilyen hülyén hagzik, nem az a legtipikusabb közelharcos kari. Mégpedig a nature ág miatt, mert az biza csúnyán elvesz a str-ből (32×2 pontot mondjuk egy defender 2.ághoz viszonyítva, ami 64 str pont - nem a világ, de azért nagyon jól jönne az a kis 64 pontocska). De úgy építem, hogy se dex-re, se int-re nem teszek, csak str és kicsi health is (mondjuk 4-1 arány).
Az én értelmezésem szerint fogalmilag kizárt, hogy egy ilyen kari ne így épüljön fel, így nem hiszem hogy bármit is elszúrnék. Azaz lehet hogy nem 100%-os a teljesítményem kariépítés terén de hogy 95 felett van az tuti (arról nem is beszélve hogy próbálok itt objektivizálni, aztán mindenki úgy csinálja ahogy neki szimpi...)
És hát megyek a gaméban előre, nő a str-em, csúnyán nő, a game elvileg "tudja" hogy milyen kari vagyok, az mit "igényel", erre a következőket kapom:
a legjobb cucc az árusnál 150 körüli str igényű, nekem van 200 felett (nincs piros hátterű cucc, ez mindent elárul...)
vagy
str req 120 (semmi más attribute nincs, így kikövetkeztethető, hogy közelharcos fegyóról van szó), lvl req 28 - bazz, lvl 16-on van 200, akkor mi a faxt akar tőlem lvl28-on amikor lesz majd 280 körül???
Most erre mit csináljak? Ilyen xarokkal kellene nekem végigvinni a gamét??? Hát erre mondtam azt hogy inkább átpakolok más kariktól, mert én bizony se pályán se árustól nem kapok lószart sem.
És még egyszer hangsúlyozom: végig tudnám vinni jó cucc nélkül is, lehetne harmad annyi a DPS-em (most kemény 150!!! :D) és háromszor annyi ideig állnék a tömegben, és háromszor annyi löttyöt innék (most nem is iszok szinte), de azért ennyi időm nekem nincs...
Szerintem kicsit alul vannak értékelve a karik és nem megfelelően "alkalmazkodik" a random a karid teljesítményigényéhez.
Mindez van nálam. Nálatok lehet másképp. -
Isenlord #7800 ha jól veszem le van egy elementalistád,aki közelharcban tolja.
na ha ben a felállásban játszol,számomra felettébb egyedi h egy mágussal közelharcozol,de hát,ez nem d2,hanem TQ
tehát,ha nem staffozol,akkor ne nagyon pakolj intre,ha meg közelharcban barbár stilusban tolod, tegyél dexre is,mert magasabb dex el kiseb az esélye h eltalálnak. olyan 5-600 dexel már 1000körül van a defensive abiliti ami elég jó,de
sztem 180tól ne legyen több,mert nem fpgsz olyan armorokat használni,hacsak nem trackerre gyüjtesz.
a legnagyobb erö követelmégy 486 szóval attól semmiképpen ne legyen több sztem,mert ha találsz 1-2 izmosabb gyürüt aokkal többb is lesz.
mondom érdekes párositásban játszol,de sok sikert hozzá
-
purblind #7799 Sziasztok! Van 1 eath-strom karim ami harcosra lett beállítva 45 lvl 1k a dps-e. Elég jol haladok de nemtudom érdemes e az ügyességre tenni? Mennyi erö kell összesen és életröl se tudok sokat. Most3,2k az élet kb380 erő és kb 160 ügyesség.1.20 al tolom. -
dudovec #7798 jovanna:D amugy sztem mar 1000 en tul voltak a hozzaszolasok amikor idekerultem;> nemvagyok mester, de sikerult elegge kiismerni a gamet, legalabbis az 1.08at:) -
dudó mesterrel vitatkozni bátor dolog! itt volt már rég mikor én jöttem, pedig énis játszottam már pár órácskát a game-mel...
amúgy mi a legmagasabb elért szint a fórumon? csak mert én brigandot 61-nél feladtam, onnan már lehetetlennek tűnt a 8 milla xp-t megcsinálni 4-700k xp penalty/death-nél, csak behaltam azért néha...
-
dudovec #7796 nekem is csak 1 vitte teljesen vegig mer beuntam, de tobb van legend kozepen.
Nem szalltam rad, csak nemhiszem h a dropra meg cuccfuggesre kene fogni, hogy atlagon aluli a dps ed, hidd el a soothnak kell a legkevesebb cucc.. Teny, cuccfuggo az, hogy vegigrohananj 4-5 ora alatt 1 fokozatot 1 casterrel v valami, de ha a 'normalis' jatekot nezzuk, azaz olyan cuccal megy csak a kari amit maga talalt, akkoris siman boldogul, es relative gyorsan halad a legtobb. -
Shorlex #7795 Dudo, Te nagyom rámszálltál.
Bazmeg nem mondtam hogy én nem tom végig csinálni a gamét, és azt sem mondtam hogy kínkeservvel tolom végig azt a karijaimmal.
Mindegyik megy mint a picsa, mert már tudom mit hogyan kell építeni, halad a champion is, és halad a sooth is, bár az most félre van téve, me champ szórakoztatóbb.
A ternioneres megjegyzésed logikátlan, nem tom hogy jön ide... Azé mert könnyű, még nem lőhet engem???
És bazzeg örülök neki, hogy neked ilyen állat rendes random van a gépedbe építve, de kurva életbe: én nem találtam még megfelelő botot képzeld. Úgyhogy más kariktól átcuccolt botokat használok, mert ahol én most tartok, ott biza még hasonlót sem lehet árusnál kapni, pedig simán felvehető lenne a duplája májer bot is, de ahol én tartok ott nincs.
Ha úgy tetszik: fejlettebb vagyok a játékmenetnél de a game nem reagálja le, és csak a levelemnek és exp-emnek megfelelő botokkal kínál meg, amire meg szarok rá, mert úgy esnének vele vissza a DPS-eim, ahogy írtam. Viszont a szörnyik hozám igazodnak és a sebzésük szépen nő.
Úgyhogy az nmy-k hozzám igazodnak, az árusok meg xarnak rám, ez van az én gépemen, az én telepítésemen, akár hiszed, akár nem.
Na most hogy felvilágosítottalak, talán megérted, hogy mé mondom hogy cuccfüggőek bizonyos karik: me kellene már a jó cucc az nmy-k miatt, de se a buzi árus, se a drop nekem nem ad.
Kurva jó neked, hogy neked ad. Nekem marad a TQ vault a karijaim között.
okostojás...
És nem, nem nehéz a game, mint mondtam végig lehet menni mindennel könnyen, max türelem kérdése néhány rozogább karival, ennyi. Hál isten se a slay se a champ, se a guard, se a sooth nem rozoga, úgyhogy idővel csak végig mennek.
Csak van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mondjuk epic közepén tartok egy karival és a fejembe veszem, hogy ki kellene próbálni egy másikat is, akkor az biza sokáig hanyagolva van. Én ilyen vagyok. Szeretem kipróbálni a dolgokat, még ha nincs is több végigvitt karim... :D -
dudovec #7794 shorlex: ha azt irod h ternionnerrel konnyuek a bossok, mert szetlovod messzirol, meg rangerrel stb.. akkor mer irod h a soothal teged utnek a bossok??? ha bunko modon akarok valaszolni arra, hogy neked mer van gondod a karikkal, akkor aszondom, h valamit szarul csinalsz...
Tudod a boltba venni kell staffot, nemhiszem el h nemtalalsz attack speedes relicet, meg nemlattal a boltba meg attack speedes staffot...
Persze ha lightningra epul az aktualis cucc, akkor ertelemszeruen lightningot valasztasz, nekem spec a fire a kedvencem, de ki hogy...
200 dps az telleg szanalmas:F
Most mondhatod h mien nehez a game, de ha 1 kozelharcos kari vegigmegy, boltbol vett relicelt fegyverekkel+ talalt zöld/uniq amorokkal, raadasul 1 relative 'kezdo szamitogepes' keze alatt, akkor nemtom mitmondjak meg erre:) -
pajzshordozó #7793 Song Of Siren nekem is potyogott!
De a Gladiator's Creed egyik gyűrűjének jobban örülök;) (+150 health, +15% health)
3000 helyett lett 3500 körül -
Lyan Kyj #7792 Wee, ma esett egy Song of The Siren nyakék:))) Hunteremnek nagyon király, minden 8-9. lövésnél mindcontrol, vagy épp stun:)) -
Conquerer
Elbaktam a linket sorry... -
Ha már annyira a közelharcosokról mesélünk most, akkor nyilatkozom én is :-) Először volt egy paladinom, de azt nagyon elbaxtam, így normált végigvittem vele, aztán pihenőre tettem.
Most egy conquerert (warfare+defense) indítottam, és nagyon tetszik!!! Mondjuk táp cuccokat kapott az elementalistomtól, de hát ez van :-O
Az elképzelés: kalapácsok+pajzs; sok +skill cuccal, hogy a passzívok minél gyakrabban bejöjjenek. a húzós helyeken pedig: zászló+colossus+ancestralok
A végső elképzelés vmi hasonló: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Conquerer&master1=5&master2=3&m1=32-6-1-0-1-0-0-8-6-0-6-0-0-0-6-0-0-0-0-8-6-0&m2=32-6-0-8-0-6-6-10-0-0-1-0-0-1-0-6-0-6-0-6-10-0
De még vagy a Batter vagy a Charge befigyel vminek a kárára valószínűleg... -
éljen a gyakás!
akkoris hülyeség, hogy adhatok lightningos thane-nek thunderboltot a kezébe normal jade palace-nél. ha lehet úgysem bírom ki és ezzel elcseszem fegyver fronton az egész játékélményt egész epic végéig (nincs jobb kard ugyanis ehhez a karihoz)... engem csak ez zavar, többiről nem is tudok semmit szinte, pont 1.20 feltevése után hanyagoltam a játékot... -
Cortinaar #7788 Sziasztok!
Indítottam egy Bone Charmert, és lvezem a vele való gyakást.
Előtte egy Thane-m volt, de azzal kínszenvedés volt ölni, még pajzsal is.
Persze első karakterem volt, de akkor is.
Most Epic elején tartok, de elég jól haladok.
Néha megizzaszt egy-egy 8-10 fős csoport, de ez benne a jó.
Ami a tárgyakat illeti, nekem egyik Maja ládából pottyant egy kék lándzsa, ami az előző fegyveremhez képest megnövelte vagy 300 dps-el a sebzésem, ami azért nem kicsi!
Mákom volt, de anélkül is végig vittem volna, csak így könnyebb! :)
33. szintű vagyok, de most sokkal több küldetést megcsináltam, mint az első karimmal, hisz hová siessek????
Ha végigrohanok a pályán, 3-4 szinttel előbb eljutok Epic végére, ami nagy hátrány lehet, mert az kemény 9-12 skill, ami nagyon számít, nem beszélve a tárgyakról, ami közben pottyanhatott volna.
Én nem irtok mindent ki, de a pályák felét, háromnegyedét szétkapom.
Én is haltam már meg, egész egyszerűen elbambultam, vagy beakadtam.
Í.J.!
Én full D2 fan voltam, szerintem jó lett ez a játék, ha kijönne egy kiegészítő 1 éven belül, nagyot dobna a gémen!!!!
1.08-al tolom, egyből azzal kezdtem.
Nem fagy le, nem dob ki. (volt kb. két-három alkalom, amikor kivágott, pedig nyomtam már nagyon sokat)
Lándzsával és pajzzsal tolom (ki hitte volna), már maxoltam a valleyt, ráadásul +2 skill-t kapok tárgyakból plusszban. :)
Recharge-t még nem próbáltam, majd gyűjtök pár cuccot és meglátjuk hogy leszek hatékonyabb.
Sokat olvasgattam a fórumot, sok hasznos információt lehet gyűjteni.
THX
Jó játékot
-
7Ryan7 #7787 Jaja a JÁTÉKÉLMÉNY ténleg nagyon a csúcson van mert sztem ha nem igy lenne akkor én se játszanék már a megjelenés óta ezzel a gáméval! És sztem mások is igy gondolják! Mert nem hiába csináltam már 5 karit az elmult 3 hónapban! Mert lehet hogy az elején nálam is csak az számított hogy melyik a legerősebb kari de ma már csak a hangulatért játszok vele! Joo egy olyan környezetben játszani ami nem az unalomig elcsépelt fantazi világban játszodik(Orkokkal és goblinakkal tele)! Am nymph-ről annyit hogy én csak 2pontot raktam rá(paszivra semmit) többet ugyse ér! Csak a 3%os health reducja miatt! De a farkas aura az ténleg ász:D -
Shorlex #7786 Fecske, amíg itt mindenki egy időben azon versengett hogy hány óra alatt lehet végigtolni epic actokat meg legendaryket, addig én lvl13 vagyok championnal normalon és delphiben vagyok tizenvalahány óra gaméval...
Miről beszélünk? Azért jól fog esni majd később egy kis gyorsulás, de én pl. imádom a game élményt és igen, minden sarokba benézek még ha nem is minden m2-en és kiírtom az összes kis szörnyit, a legutolsó kis patkány minipóktól a manticore-ig. Visszamegyek mindig spártába, leölöm a xar kentaurt, mert jó és mint egy kisgyerek karácsonykor nyitom ki a majestic dobozkákat...
Szóval a játékélmény az nagyon ott van, remélem leoltottalak. :DDD -
emberek a játékélmény nem számít senkinek? mi a jó abban, hogy 5 táplt karit eltoltok rapidban level 50-ig aztán csá? jó én furcsa állat voltam biztos, brigand-dal kezdtem és utána thane-nél abbahagytam, ilyen sláger ternionos meg tucat karikkal sosem kezdtem volna. max még egy illusionist-ot próbáltam volna ki csapdázással meg késdobálással. oltsatok le! -
Shorlex #7785 OK, én is hajlok a ranger felé, de azért ne feledd a kettőnél közös a nature, magyarul nekem is van nymph és farkas aura, meg védelem, de egy championnál ott vannak az ancestralok, amik magasabb szinten írtanak, mint a gép, úgyhogy azokat refreshelve azért nagyon csúnya vége lehet az ellennek. És ne feledd a champion stunját, mert ha leveszem bárkiről a stun resistet, akkor az csúnya másodpercekig tartó kábulat, ami alatt jönnek a nagy gebaszok ősökkel megtoldva...
De valóban egy íjász dárdájával, call-jával és ami nekem a lieblingem: volley-val, study-val (és persze az ezek nyomán kialakult DPS-el) nagyon nehéz közelharc terén felvenni a versenyt.
Egyszer lehet hogy csinálok én is egy rangert, meglátjuk. Csak ott meg kevés az igazán írtó pet, mert farkasok nagyon jók talán, de nem az a kimondottan írtógép, mint outsider vagy az ősök... -
7Ryan7 #7784 Jah vagy lehet közeleg egy kiegészítő is a Gáméhoz:D Az lenne csak a faja:D Hát sztem a ranger jobb mint a Champion mert nkem 6200 fölött van a Dps-em Bow of Herakles ijjal és csak call of hunt ot használok! És ott van még is Study Prey ami elég szépen lecsökkenti az ellen védelmét:D Jah és ehhez még ide se jön Marksmanship skilljei ami nem mutatkozik meg Dps-ben! És ranger már távolról is elkezdi osztani az ellent és mire oda érnek vége mindnek! -
Lyan Kyj #7783 KATT
Lehet tippelgetni:)
Remélem egy óriási, hivatalos custom map lesz, egy újabb civilizáció remekeivel. -
Shorlex #7782 Bossok nem engem ütnek? Akkor én valamit nagyon elnézhettem a gaméban, mert úgy vettem észre, hogy az a kis jóképű fickó, akinek a képernyő bal felső sarkában van az életereje meg a manája, és ami nagyon szökik lefelé olykor, az én vagyok... :D
Valóban kell egy jó staff, de én jelenleg lightningra sebzek (akkor már itt kérdezem meg hogy miért pont fire-re érdemes építeni a sooth-t? Oka van?) és 400 felett van (vagy 600 felett nemtom) de ahogy kicserélem a legdrágább fire-cuccra a környéken, visszaesik 200-ra, mert csupa lightningos dolgom van... Jó persze lehet azt mondani, hogy fire-re is lehet olyan cuccokat találni, mint a mostani lightningosaim, de ember, eddig nem találtam. Viszont lvl 35-nél 200 DPS, hmmm... az igen szánalmas...
Szóval könnyű azt mondani hogy találjak egy jó staffot...
És hidd el cuccfüggő a champion, és tök jó, hogy a barátnőd talált dolgokat szépen lassan, de én eddig akármilyen árusnál voltam, 30 fölé nem ment a sebzésem lvl13 champ-el, viszont egy kéket találtam amit fel tudtam venni, azt rögtön 80 fölé szökött a dolog... lvl13-nál az elmegy.
Jó, lehet azt mondani, hogy majd később lesz ez még így se, de én MOST játszok, nem a jövőben, legenden és a normalt meg az epicet is jó lenne megcsinálni...
És főleg pont az olyanokkal van baj, mint ahogy oli is írta: Talos és a többi genya (manti, dragon lich) Egy íjász ha idővel is, de szétlövi, egy ternioner annál inkább, de egy közelharcosnak bazz oda kell menni a lába tövéhez és ott ütni és az kicsit veszélyesebb...
Úgyhogy erre kell a tápos cucc; nem mondtam, hogy anélkül lehetetlen, ilyet sose állítottam, csak nincs kedvem minden picsa szörnyinél negyed órát harcolgatni, meg időnként behalogatni, úgyhogy jól jönnek azok a kis epic és legend cuccok, ahol egy cucchoz 8 vagy 10 sorban vannak felsorolva hogy mit tud és nemcsak 3-4ben legjobb esetben amit a boltban veszel (most a nagyátlagot mondtam, bele ne köss, hogy bezzeg a csármozott zöldek) -
Mivel az új design 1-2 újítást is magával hozott jó lenne helyretenni a banner-t. Meg kéne adni hogy kinek a galériájában van a banner kép, mert a frissítéskor megváltozott a galéria elérési útvonala, ezért nem működik. Szólok egy adminnak hogy tegye helyre. Vagy akinek a galériájában van a kép az szóljon pls! -
Shorlex #7780 Oli, inkább köszi a beszámolót, nekem nagyon tetszett, főleg az esztétikai finomságok néhány téren: nagyokat röhögtem... :D
A stun az egyik legundorítóbb dolog, ellene nem tudtál védekezni tápos cuccal? Stun resist, ilyesmi? mert ha olyanod van, az azé nagyon megkönnyíti a helyzetet... Nekem a slayem kb 10× halt meg (legalább) a kurva elder kentaurok miatt. nyomatnak rám egy olyan stunt, ami négy óráig tart, aztán ihatom én a löttyöt, amennyit akarok, ha 5-en esnek nekem én meg állok mint a néger faxa...
Ancesrtal-jaidat viszont nem értem... Refresh-el akár megidézheted azokat percenként is... Főleg emiatt választottam én a championt, az ancesrtal-refresh duó miatt!!
-
dudovec #7779 A soothnak azer nemkell cucc, mert veszel neki 1 staffot a boltban, lehetoleg firest, fire sebzessel es attack speeddel, es attack speedes kavicsot raksz bele, ennyi.. mikell meg? van elete, petje, es takarit.. a legend cuccok mar csak azer felelnek 1 soothnal, h tobb skillje legyen, meg h az ijaszok ne kapjak szet annyira, meg ha valami gubanc van, ne haljon le olyan konnyen, de annyi lennyel, vision of deathel meg ternionnal nemkene h problemad legyen.. bossok se teged utnek, mien cucc kell 1 jo staffon kivul??
Ami a championt, meg a tobbit illeti... annyit akartam ezzel csak, h 0 rol indult a baratnom, minden cuccot maga vett meg, es szerzett meg, es nem akadt el sosem, pedig champion es az hude mennyire cuccfuggo...
ugy van megcsinalva a jatek h talalsz, vehetsz jo cuccot, foleg addigra amire szukseg lesz ra...
Ami pedig az 1.20 at illeti, hat nemtom ense nagyon jatszok mar, uj karit nem kezdek mar, van epp eleg amit lehetne fejlesztgetni, ezer a cucc level req nemigazan erdekel, sokkal inkabb a recharge, ami lehetove tette sok fajta, eros karakter epiteset.. es meg emellett gyengitettek sok skillt..(nyugi nem a terniont siratom:D) Jobb lett az ijasz, hat igen, rafert 1 erosites, de ugy h a tobbin nem gyengitenek, sot... -
oli314 #7778 Hát ez a Talos, master of automai egy rohadt nagy buzi.:D Level 40 championnal nyomom epicen, de eddig őt egyedül nehezebb volt megölnöm mint az eddigi összes főmonstert.:P Kb. 40hp potiont cupáztam le, és vagy 5-7percig biztos "harcoltam" vele....eddig nem volt gondom, komolyabb harcnál elnyomtam az ancestral horn-t, aztán battle standard és nekiáláltam ütni a monstert, de ez a buzi dobbant egyet a lábával, és a ligthning sebzés mellett még kapok vagy 5sec stunt is...aztán csak álltam, és néztem ahogy kirepül a keze felém, -500hp kapásból, és még mindig csak állok és várom hogy mozoghassak már.:P Ha távolabbra futok, a buzi tűzfújással ugyanúgy stunt kapok a sebzés mellett...így ancestral barátaim is velem együtt szopták a brét, aztán eltüntek, én meg nem győztem inni a potiont.:D Mondjuk amikor ütöttem akkor sebeztem rajta szépeket, csak nem tudtam túl sűrűn, de dobbantás előtt mindig elfutottam aztán vissza...eléggé fárasztó volt....ráadásul amikor maxon volt az onslaught-om akkor rámütött és eltűnt rólam, helyette valami hülyeség cikázott a fejem felett, de oldalt nem írta ki hogy lenne rajtam bármi is az oak-on kívűl....egyszóval nagyon fos harc volt, már arra gondoltam inkább csak elfutok mellette, és hagyom a picsába.:P
Sry a hosszű élménybeszámoló miatt, de ez kikívánkozott belőlem.:DD -
Shorlex #7777 Ha jól értem akkor egy summonered van.
Nos, életemben nem hallottam ilyen kari-tapasztalatról, úgyhogy megpróbálok az általános tapasztalatra és a józan észre nyomulni.
Tehát
Mindkét mastery a bal oldali lépcsőn emelkedve int-et ad és dexet (ha 1.20 van Neked akkor aszem már a föld is)
Ennek megfelelően egy summoner tipikus caster kari, és mivel intelligence a fő ereje, így egyértelmű a bothasználat, azon belül is teljesen nyilvánvaló a fire staff.
A főkari nem fog segíteni a jószágoknak, hanem inkább maga fog írtani, de nagyon, úgyhogy arra ne is számolj, hogy a petkeid majd megoldják az életed, me nem fogják.
A farkasok ha majd hárman lesznek (max lvl +3 skill kell hozzá, azaz lvl18) az nagyon sokat fog segíteni, de a nymph nem az igazi. Őt foleg az owergrowth miat használd, az aurája miatt és a passzívja is jó, de nehogy kimaxold, mert télleg nem éri meg, a skilljei inkább.
A dweller nagyon hasznos kis cuccos, de inkább figyelem-lekötő, mint írtó... Maxold és a skilleit is minél magasabbra.
Eart-et a továbbiakban nem ismerem. :D
Nature: írtam a jó sooth összeállítást itt, vagy egy oldallal ezelőtt, azt olvasd el, elég részletes, abban minden megvan, ami a nature-nek kell.
Attribute-or KIZÁRÓLAG intelligence-re tegyél, és valamennyit health-re, de mondjuk 5 int, 1 health elosztásban. Majd a tápos cuccok kipótolják később a hiányosságaid.
Nehogy közelharcost csinálj belőle, mert nagyon sok pont veszik el. Nem mondom, hogy lehetetlen, de a mastery-k és az attribute-ok ilyen mértékű megosztása nem biztos hogy a legszerencsésebb..
De az is egy érdekes kari lehet, szerintem ne most próbálkozz vele... -
Nuenue #7776 Egy idézőmágus csajjal tolom lvl 12-n. Földelementállal rohangálok, és 8. szint után felvettem a Nature-t is a farkasok meg az íjász társ miatt. A főkari inkább csak odasegít a jószágoknak, és nemigen döntöttem el, hogy közelharcra gyúrjon, vagy távolról lődözzön staffal.(Jelenleg egy Butcher penge miatt közelről oszt..:))
Tapasztalt idézők segítségét kérem hogy milyen skillekre rakjak. Eddig inkább csak a masterykre raktam hogy minél hamarabb több lényt tudjak idézni (Jelenleg egy földelementál és egy farkas koma)
Ellenfél eddig nemigen volt, egyszer haltam csak, mert szabadon hagytam a gépet:) -
HÉ! eltünt a fejléc ^^ valaki varázsolja már vissza! :D itt "shaba23" -ra gondoltam :P
- kisPoock - -
level 19-en összejött a 100% recharge vagy ahhoz közeli érték. 1.08-ban. Feltettem próbaképpen az 1.20-at és amit viseltem idáig mind piros volt, megnéztem hát miért is van ez és minden tárgyam, páncél, lábvédő, karvédő level require-t kapott. Elég magasatt méghozzá. Level 41-et. Így szinte értelemetlen a 100% recharge kari, mert addig elég nehezen haladsz vele, főleg hogy level 40 -nél már jóval epic közepén tartanék. addig meg elég nehézkes elhúzni valakit! (boot)
- kisPocok - -
ha önkínzó vagy vagy balanszot szereted akkor 1.20, ha velem akarsz játszani online 1.08! 
- kisPocok - -
oracle (@ternion): dmg 2,5k dps 3,2k life 2500 level 50 és még van 15 szint ami azt jelenti hogy 15*2 stat pont. +30*4 int a mostani 1500hoz... szal lesz még itt sebzés hála a +%-os int tápláló amuknak, úgyszámolom a sebzés még megdobható egy 800-1000-el dps meg simán vagy 1,5 - 2k-val. úgy megyek petek nélkül hogy nagyon. Szeirntem nem szarak a varázslók! ^^
- kisPocok - -
Shorlex #7771 A dupla kard csak egy hülye csiri-biri, de jól néz ki dolog, mazochistáknak ajánlott... :D
A ranger télleg egy nagyon jó kis kari, és mint korábban mondtam, az egyik legjobb közelharcos, még ha hülyén hangzik is!!!
És pont erre próbálok most választ keresni a championnal: melyik jobb közelharcos: ranger, vagy champ? -
7Ryan7 #7770 Én nem nyomtam még 1:20-al de van egy 59as rangerem és igy is legyözhetetlen:D Az nem nagyon tetszet hogy 1.20ban hogy nincs recharge igy a 100%os recharege-val menő orcale sem érne olyan sokat! Meg pont most csinálok egy guardiant is ami ugyan csak 100%-kal fog menni! Havernak van dupla kardos karija(Earth+warrior) de sztem a dupla kardal kínszenvedés az egész szinte értelmetlen! Álandóan hal vele! A pajzs a legtáposabb:D Akkor kérdem én mire joo a dupla kard hisz ugyis mindenki pajzzsal megy:D -
Shorlex #7769 Mellesleg van egy érdekes dolog:
Eddig is voltak a gaméban ilyen barna jelzésű szörnyik (példa az a teknős valami roughneck, csak ezt tudtam megjegyezni) más karikkal is, de bazz eddig 13-as champion vagyok és már vagy 8-al összefutottam...
nemtom ennyi sosem volt egy karival sem...
nem értem én ezt.
Az érem másik oldala, hogy ugyan nem hangyaszorgalommal, de a többi karimnál jobban dobálja a kék cuccosokat, ráadásul olyanokat, amiket csít, meg lelkiismeretfurdalás (ki hogy nevezi)nélkül is fel tudok venni. Igaz, hogy ezek egyelőre a legalja epic cuccok, de - hülyén hangzik - jobban örülök nekik mint a legjobb legendary-nak, mert nekem ezekre MOST van szükségem és a jelen kari-attrribútokkal is fel tudom venni őket, a fegyverek sebzése meg nem kell mondjam mennyivel van egy normal spárta-árusnál kapható cuccok felett... :DD -
Shorlex #7768 Fecske, ha csak azért jobb, mert nem lehet ráadni karikra (mint nálam, ős-csíternél) legend cuccokat az elején, akkor ez nem túl meggyőző: NE ADD RÁ, ha a lelkiismeretedet baxxa a dolog.
Scatter shot... Hmmm tök jó. A huntereknek... Másnak nem igazán...
A lényeg: ne menj olyan gyorsan végig a gamén, szenvedj jobban, a szörnyiket nehezebben üsd le, pedig eddig is olyanok voltak, hogy akkora gebaszok, hogy pislogni sem volt időd (lásd mantitól kezdve akár egy szaros legend skorpiókirályig).
Ha az volt a cél, hogy kevesebb karit tudj felépíteni a nagyobb időigénnyel, akkor sikerült elérni, én nem látom értelmét.
Ugyanúgy végig tudnék menni a slay-el 1.20-al is, csak sokkal hosszabb idő lenne. Ennyi.
Én télleg időhúzásként fogom fel...