Shorlex#7795
Dudo, Te nagyom rámszálltál.
Bazmeg nem mondtam hogy én nem tom végig csinálni a gamét, és azt sem mondtam hogy kínkeservvel tolom végig azt a karijaimmal.
Mindegyik megy mint a picsa, mert már tudom mit hogyan kell építeni, halad a champion is, és halad a sooth is, bár az most félre van téve, me champ szórakoztatóbb.
A ternioneres megjegyzésed logikátlan, nem tom hogy jön ide... Azé mert könnyű, még nem lőhet engem???
És bazzeg örülök neki, hogy neked ilyen állat rendes random van a gépedbe építve, de kurva életbe: én nem találtam még megfelelő botot képzeld. Úgyhogy más kariktól átcuccolt botokat használok, mert ahol én most tartok, ott biza még hasonlót sem lehet árusnál kapni, pedig simán felvehető lenne a duplája májer bot is, de ahol én tartok ott nincs.
Ha úgy tetszik: fejlettebb vagyok a játékmenetnél de a game nem reagálja le, és csak a levelemnek és exp-emnek megfelelő botokkal kínál meg, amire meg szarok rá, mert úgy esnének vele vissza a DPS-eim, ahogy írtam. Viszont a szörnyik hozám igazodnak és a sebzésük szépen nő.
Úgyhogy az nmy-k hozzám igazodnak, az árusok meg xarnak rám, ez van az én gépemen, az én telepítésemen, akár hiszed, akár nem.
Na most hogy felvilágosítottalak, talán megérted, hogy mé mondom hogy cuccfüggőek bizonyos karik: me kellene már a jó cucc az nmy-k miatt, de se a buzi árus, se a drop nekem nem ad.
Kurva jó neked, hogy neked ad. Nekem marad a TQ vault a karijaim között.
okostojás...
És nem, nem nehéz a game, mint mondtam végig lehet menni mindennel könnyen, max türelem kérdése néhány rozogább karival, ennyi. Hál isten se a slay se a champ, se a guard, se a sooth nem rozoga, úgyhogy idővel csak végig mennek.
Csak van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mondjuk epic közepén tartok egy karival és a fejembe veszem, hogy ki kellene próbálni egy másikat is, akkor az biza sokáig hanyagolva van. Én ilyen vagyok. Szeretem kipróbálni a dolgokat, még ha nincs is több végigvitt karim... :D