• dudovec
    jo hat felolem ugy csavarod a dolgot ahogy gondolod.. de egy soothnak veszel 1 botot a boltban es ennyi, az h lusta vagy keresni, vagy mittomen mer nincs , tudom egyszerubb aszondani h 'nekem semmi cuccot nem ad a program'... az elso karim 1 sooth volt, fullra elbasztam az egeszet, str re raktam int helyett meg ienek, szinte csak zold cuccai voltak megis sokkal tobbet sebzett, mint amit itt irsz, es mondhatni eleg jol haladtam vele, ugyanis normal-epicen meg siman eleg a ternion, barmi mas nelkul... epicen mar kell a lich meg az outsider a petekhez, dehat lvl 25 re max a 2 masteryd, ugyhogy mire epicre mesz refreshelt outsidered van, de ha nincs akkoris siman haladsz. Ha egy ternionert, vagy egy ien kozelharcost teleraksz lila cuccal, akkor normal-epicen kb alig iszol potiont, legendre teny h kell a cucc, de siman ossze lehet gubizni egy megfelelo szerkot addigra.

De abbahagyom, most semmi ertelme itt gyozkodjelek arrol, hogy az egesz normal-epic easy fokozat a karik nagyreszevel, mert te megis azt irod h lassu meg mittomen a jatek egyik legdurvabb karijaval.. Mellesleg ahogy elnezem altalaban epicrol meg normalrol beszelsz, 35 meg 28 as karirol, ahol meg kb semmi nem derul ki. Biztos teljesen peches vagy, h nem talalsz cuccot az arusoknal, meg nemtudsz osszebarkacsolni egy attack speedes staffot, hogy 85% al mesz 36 on, mikor 150% od siman lehetne mar, ugy h nem adsz at semmi cuccot. Az oke h tudod, hogyan csinald a karit, skillt+statot, de a cuccot is esszeruen kene osszepakolni ra, meg 'ugyes' jatekkal potolni, merrt az atlag szornyeket mindenfele karival szetszeded, a bossokat meg mi lehet ismerni, es ha normalisan mozogsz, kb meg sem ütnek. Ugyhogy annyit tudok mondani, h gyakorolj:D h meik karit, hogyan kell hasznalni, de engem nemfogsz meggyozni arrol, hogy ez mennyire nehez jatek:D