• Shorlex
    Bossok nem engem ütnek? Akkor én valamit nagyon elnézhettem a gaméban, mert úgy vettem észre, hogy az a kis jóképű fickó, akinek a képernyő bal felső sarkában van az életereje meg a manája, és ami nagyon szökik lefelé olykor, az én vagyok... :D

Valóban kell egy jó staff, de én jelenleg lightningra sebzek (akkor már itt kérdezem meg hogy miért pont fire-re érdemes építeni a sooth-t? Oka van?) és 400 felett van (vagy 600 felett nemtom) de ahogy kicserélem a legdrágább fire-cuccra a környéken, visszaesik 200-ra, mert csupa lightningos dolgom van... Jó persze lehet azt mondani, hogy fire-re is lehet olyan cuccokat találni, mint a mostani lightningosaim, de ember, eddig nem találtam. Viszont lvl 35-nél 200 DPS, hmmm... az igen szánalmas...
    Szóval könnyű azt mondani hogy találjak egy jó staffot...

És hidd el cuccfüggő a champion, és tök jó, hogy a barátnőd talált dolgokat szépen lassan, de én eddig akármilyen árusnál voltam, 30 fölé nem ment a sebzésem lvl13 champ-el, viszont egy kéket találtam amit fel tudtam venni, azt rögtön 80 fölé szökött a dolog... lvl13-nál az elmegy.
    Jó, lehet azt mondani, hogy majd később lesz ez még így se, de én MOST játszok, nem a jövőben, legenden és a normalt meg az epicet is jó lenne megcsinálni...
    És főleg pont az olyanokkal van baj, mint ahogy oli is írta: Talos és a többi genya (manti, dragon lich) Egy íjász ha idővel is, de szétlövi, egy ternioner annál inkább, de egy közelharcosnak bazz oda kell menni a lába tövéhez és ott ütni és az kicsit veszélyesebb...

Úgyhogy erre kell a tápos cucc; nem mondtam, hogy anélkül lehetetlen, ilyet sose állítottam, csak nincs kedvem minden picsa szörnyinél negyed órát harcolgatni, meg időnként behalogatni, úgyhogy jól jönnek azok a kis epic és legend cuccok, ahol egy cucchoz 8 vagy 10 sorban vannak felsorolva hogy mit tud és nemcsak 3-4ben legjobb esetben amit a boltban veszel (most a nagyátlagot mondtam, bele ne köss, hogy bezzeg a csármozott zöldek)