Shorlex#7805
Dudo, kb. 47-edszer mondom, hogy a game nem nehéz, csak hosszú ha nincs cucc, erről gagyogtam egész idáig de látom nem nem jutott el az üzenet...
lvl 25-re akkor jutok el a két mastery max pontjáig ha semmire sem teszek, vagy max 1-2 pontot, de én másképp építem a cuccost, inkább kicsit idő közben is rakok a skillekre mintsemhogy csak akkor miután ki van maxolva a két mastery.
Gyakorolni hidd el nem kell, és lusta sem vagyok, minden árusnál nézek én minden szart, de nincs. Bazz, ez van.
És persze hogy epicről meg normalról beszélek, mert Ti akiknek a karijai legenden vannak mindig el vagytok szállva, hogy hű a normal typhon az egy nagy xar, és a többi szöveg.
És tudod mit? A slay-el nekem a legend typhon is egy nagy xar, és a hydra sem ölt meg még soha, de igen, amikor elkezdesz egy új karit és még nincsenek olyan dolgai, mint egy jól kifejlesztettnek, akkor igenis kurva nehéz tud lenni (értsd alatta: sokáig tart legyakni, de meg lehet csinálni, CSAK IDŐ) normal typhon is ha nincs megfelelő cuccod.
Így az hogy melyik karinak milyen könnyű, felfoghatjuk úgy is, hogy a puszta szerencse függvénye. Mert a legrozogább kari is egy irgalmatlan írtó cuccal pillanatok alatt végigszánt mindenen, míg az easy fokozatos kari is csak lassan halad (RELATÍVE!!!!!!) ha nincs cucc.
Erre mondtam a cuccfüggőséget, és erre mondtam hogy nehezebb tud lenni a game ha nincs cucc. Fogd fel a nehézséget időveszteségként, ennyi.