• Shorlex
    Dudo, nem mondom, hogy csak arra fogom, de sajnos azt kell mondjam, hogy nagy részt vállal benne. mondok egy példát.
    Ja, azt előre kell vetítenem, hogy nem átlagon aluli a DPS-em, ne ebben gondolkodj: átlagon aluli LENNE, ha nem pakolnék egyik karitól a másikhoz. Ez azért alapjaiban más felállás. Úgyhogy a panasz oka eltérő!!! :D
    A másik meg hogy azt is elmondtam, hogy valóban: ilyen értelemben nem cuccfüggő, de a játékélmény megtartása mellett azért nem olyan rossz dolog feleannyi idő alatt végigpásztázni... Meg ne feledd, hogy a soothnál is az ereje igazán legenden jön elő (lich, farkasok, outsider), de ugye addig is el kell jutni valahogy. Pl. normalon, amikor se lich se farkas nem használható, akkor biza elkél a jó "alapkari", meg a minél jobb DPS, aztán epicen már jobb vagy, de még mindig nem az igazi, legenden meg ugyan írtasz, de Téged is írtanak, úgyhogy oda meg azé kell a jó cucc. :D

Ja szóval a példa.
    NAGYON nem szándékom hogy magam fényezem, de hidd el, tudok annyit a gaméról, hogy megfelelő karit megfelelőképp tudok felépíteni. Most ugye van ez a champ, amit elkezdtem és bármilyen hülyén hagzik, nem az a legtipikusabb közelharcos kari. Mégpedig a nature ág miatt, mert az biza csúnyán elvesz a str-ből (32×2 pontot mondjuk egy defender 2.ághoz viszonyítva, ami 64 str pont - nem a világ, de azért nagyon jól jönne az a kis 64 pontocska). De úgy építem, hogy se dex-re, se int-re nem teszek, csak str és kicsi health is (mondjuk 4-1 arány).
    Az én értelmezésem szerint fogalmilag kizárt, hogy egy ilyen kari ne így épüljön fel, így nem hiszem hogy bármit is elszúrnék. Azaz lehet hogy nem 100%-os a teljesítményem kariépítés terén de hogy 95 felett van az tuti (arról nem is beszélve hogy próbálok itt objektivizálni, aztán mindenki úgy csinálja ahogy neki szimpi...)

És hát megyek a gaméban előre, nő a str-em, csúnyán nő, a game elvileg "tudja" hogy milyen kari vagyok, az mit "igényel", erre a következőket kapom:
    a legjobb cucc az árusnál 150 körüli str igényű, nekem van 200 felett (nincs piros hátterű cucc, ez mindent elárul...)
    vagy
    str req 120 (semmi más attribute nincs, így kikövetkeztethető, hogy közelharcos fegyóról van szó), lvl req 28 - bazz, lvl 16-on van 200, akkor mi a faxt akar tőlem lvl28-on amikor lesz majd 280 körül???

Most erre mit csináljak? Ilyen xarokkal kellene nekem végigvinni a gamét??? Hát erre mondtam azt hogy inkább átpakolok más kariktól, mert én bizony se pályán se árustól nem kapok lószart sem.
    És még egyszer hangsúlyozom: végig tudnám vinni jó cucc nélkül is, lehetne harmad annyi a DPS-em (most kemény 150!!! :D) és háromszor annyi ideig állnék a tömegben, és háromszor annyi löttyöt innék (most nem is iszok szinte), de azért ennyi időm nekem nincs...

Szerintem kicsit alul vannak értékelve a karik és nem megfelelően "alkalmazkodik" a random a karid teljesítményigényéhez.
    Mindez van nálam. Nálatok lehet másképp.