Shorlex#7777
Ha jól értem akkor egy summonered van.
Nos, életemben nem hallottam ilyen kari-tapasztalatról, úgyhogy megpróbálok az általános tapasztalatra és a józan észre nyomulni.
Tehát
Mindkét mastery a bal oldali lépcsőn emelkedve int-et ad és dexet (ha 1.20 van Neked akkor aszem már a föld is)
Ennek megfelelően egy summoner tipikus caster kari, és mivel intelligence a fő ereje, így egyértelmű a bothasználat, azon belül is teljesen nyilvánvaló a fire staff.
A főkari nem fog segíteni a jószágoknak, hanem inkább maga fog írtani, de nagyon, úgyhogy arra ne is számolj, hogy a petkeid majd megoldják az életed, me nem fogják.
A farkasok ha majd hárman lesznek (max lvl +3 skill kell hozzá, azaz lvl18) az nagyon sokat fog segíteni, de a nymph nem az igazi. Őt foleg az owergrowth miat használd, az aurája miatt és a passzívja is jó, de nehogy kimaxold, mert télleg nem éri meg, a skilljei inkább.
A dweller nagyon hasznos kis cuccos, de inkább figyelem-lekötő, mint írtó... Maxold és a skilleit is minél magasabbra.
Eart-et a továbbiakban nem ismerem. :D
Nature: írtam a jó sooth összeállítást itt, vagy egy oldallal ezelőtt, azt olvasd el, elég részletes, abban minden megvan, ami a nature-nek kell.
Attribute-or KIZÁRÓLAG intelligence-re tegyél, és valamennyit health-re, de mondjuk 5 int, 1 health elosztásban. Majd a tápos cuccok kipótolják később a hiányosságaid.
Nehogy közelharcost csinálj belőle, mert nagyon sok pont veszik el. Nem mondom, hogy lehetetlen, de a mastery-k és az attribute-ok ilyen mértékű megosztása nem biztos hogy a legszerencsésebb..
De az is egy érdekes kari lehet, szerintem ne most próbálkozz vele...