oli314#7778
Hát ez a Talos, master of automai egy rohadt nagy buzi.:D Level 40 championnal nyomom epicen, de eddig őt egyedül nehezebb volt megölnöm mint az eddigi összes főmonstert.:P Kb. 40hp potiont cupáztam le, és vagy 5-7percig biztos "harcoltam" vele....eddig nem volt gondom, komolyabb harcnál elnyomtam az ancestral horn-t, aztán battle standard és nekiáláltam ütni a monstert, de ez a buzi dobbant egyet a lábával, és a ligthning sebzés mellett még kapok vagy 5sec stunt is...aztán csak álltam, és néztem ahogy kirepül a keze felém, -500hp kapásból, és még mindig csak állok és várom hogy mozoghassak már.:P Ha távolabbra futok, a buzi tűzfújással ugyanúgy stunt kapok a sebzés mellett...így ancestral barátaim is velem együtt szopták a brét, aztán eltüntek, én meg nem győztem inni a potiont.:D Mondjuk amikor ütöttem akkor sebeztem rajta szépeket, csak nem tudtam túl sűrűn, de dobbantás előtt mindig elfutottam aztán vissza...eléggé fárasztó volt....ráadásul amikor maxon volt az onslaught-om akkor rámütött és eltűnt rólam, helyette valami hülyeség cikázott a fejem felett, de oldalt nem írta ki hogy lenne rajtam bármi is az oak-on kívűl....egyszóval nagyon fos harc volt, már arra gondoltam inkább csak elfutok mellette, és hagyom a picsába.:P
Sry a hosszű élménybeszámoló miatt, de ez kikívánkozott belőlem.:DD