23078
  • zsirfecske
    ezekszerint -100% recharge simán összehozható 1.20 alatt is, csak a gyűrűk és a relic-ek esnek ki nemtom mit nyavalyogtok :)
  • dudovec
    :DD meg jo hogy beled kotok, legalabb lehet vitatkozni:D egyebkent valahol jogosan.

en 1.08 nal megalltam amiota megvan, tulajdonkepp alig jatszom mar, egy heten egyszer 1-2 orat, az egykori napi soksok ora helyett.. recharge karikban latok sok otletet, lehetoseget ezert tulkepp csak ilyen karikkal jatszom, de van persze par ameiknek nincs meg..

Teny es valo, hogy a sturdy pray v micsoda... nagyon tap.
    Az hogy mi sebez tobbet, onslaughtos volley ami jo esetben minden harmadik utes, vagy egy +50% str es lethal +600% al amit tulajdonkeppen masodperenkent 2x ütsz. Teny, hogy egy instant take down is nagyon üthet szinten colossuskent v valami, de az nem Slayer;) Pierce dmg amugyse olyan jo mint a fizikalis, legalabbis az esetek nagy reszeben (ez legenden igaz leginkabb). Igy 2 adroit loop + immortal amu csodakra kepes egy fizikalis dmg-re epulo karinal.

-Igy hogy lesz meg a recharge, hogy az amu meg a gyuruk fixek?
    Odysseus armor(17), Golden shield of pelaron(10) Archmage glove(46) Hood(34) marad a cipo, ami Athena...

A 100% rechargeos melee kariknak altalaban nemmehetnek fel az Adroit
    loopok, mert eredetileg 2 Eye of horus kene, ami adja az intet az Archmage glovenak, 60 koruli allresistet raadasul 38% rechargeot is a kettő, igy tobb lehetoseg van a sisakra, nem kell a hood fixen.
    Igy lemondva a resistrol, es sok int pontrol a kesztyuhoz ami a legfontosabb, raadasul a rechargerol, kapunk rengeteg sebzest amitol lenyegesen hatekonyabb a kari..

Ilyen tipusu karikrol elmondhato, hogy olyan gyorsan es hatekonyan irtanak, hogyha jol hasznaljuk oket nincs szuksegunk resistekre, bar a pierce nagyon fontos, azzal mindenkepp ellensulyozni kell a -100% at, 0 ig talan tudjuk is, tovabb mar egyeb varialasra van szukseg...
    Bossokatt ki lehet ismerni, hogy ne nagyon tudjanak bantani, a "hero" bossokat 1 , max 2 utessel lenyomtam legenden, raadasul azok stunolhatok is, es a health reductiont is nagyon kajaljak, felteve ha nem undeadek vagy construktok.

Az Odysseus armor -30% reqje es 17 recharge, raadasul str+dex+int tulajdonsagaval az egyik kulcsa egy nem 'mage' tipusu instantos karinak, ami elosegiti a masik kulcs az 'archmage' glove hasznalatat, szerintem ez a 2 cucc alap minden esetben!

Mage tipusu kariknal sokkal tobb a variacio..
    Sztem a legjobb ha helison sisak, mantle of amun ra, vagy vestment of overlord pancelnak..., archglove, es a tobbi az szabadon valasztott, bar annak afro amu a legjobb ugyebar, es ringnek meg 1 eye of horus, a masik meg lehet barmi, bar a 2 'seal of high priest' is remek valasztas, mind harcosnak, mint varazsloval... 50% energy cost, meg 32% recharge nyerheto ki a kettobol, ami egy instanternek iszonyuan tap...

nah nagyjabol ennyi most, elfaradtam:D
  • Lyan Kyj
    Köszönöm a választ!
  • Grusalak
    Természetesen lilában is vannak.
    Tárgyak
  • Lyan Kyj
    Kérdésem lenne:
    Armor szettek csak kék, vagyis epic itemeknél van? vagy lilában is vannak?
  • Cortinaar
    Oké, kösz a segítséget, én a "2"-es ponton lévő kapitányt nem találtam, mert oda nem mentem. De most már tudom hol keressem!! :)

Spellbinder gyengébb lehet, mint a Guardian? :)
  • FerWagoR
    Sziasztok!
    Annyi lenne a problémám hogy szeretném az 1.01-re felrakni az 1.20-at de amikor megkérdi hogy biztosan fel akarom-e rakni, akkor ha rányomok az igenre akkor bezáródik az install és ennyi.
    magyarul nem megy a felpatchelés. Volt vkinek hasonló problémája? plz help
    (jó patch-et szedtem le és eredeti exe-re rakom rá mielőtt vki megkérdezné)
  • Grusalak
    Nem egészen arra kapitányra gondoltam... A szörny pedig a limos...
    Maga a teljes küldetés:
    -(Fő)Kapitány, akire én gondoltam
    -(Al)Kapitány, a mocsárban
    -Újra a (Fő)Kapitány
    Az a lényeg, hogy ha egy küldetésnél, amikor 4 emberrel kell beszélned, és megtalálod először a 3.-et, akkor csak a negyedikkel kell még... Azaz a küldetés attól a ponttól kezdődik...
    (Fő)Kapitány a 3as ponton
    (Al)Kapitány a mocsárban 1es ponton
    Így remélem már sikerül megoldani a küldit!
  • Isenlord
    egy jobb tracker's hood eleve -38%rechargeot ad, a sárga,zöld staffokon is van -19%os recharge,archmage gloves megintcsak -46%. csak egy példa a sok közül h hogy lehet kirakni.
  • Shorlex
    Dudo, nem Te lettél volna ha nem kötsz belém... :D

Azért a slay írt leggyorsabban, mert a dárda óriásit csap és art-al (callról nem beszélek) meg legfőképpen mondjuk egy 10-11-es volley-val olyan gyors, mint a villám. Szóval a volley a siker titka.
    Persze ezt az írtást arra gondoltam, hogy bemegyek a 10 fős tömegbe és legyakok mindenkit. nyilván bossokat egy olysmi necro, mint ami Neked fent van a youtube-on gyorsabban írt, de az is csak a petek miatt olyan májer amilyen, mint az én championom lesz. A slayer meg "magától" írt gyorsan.

100%-ig egyetértek, hogy nmy-től függ, de mivel a game 95%-ban nem bossok ellen harcolsz, hanem szatíroktól dragonianig bezárólag szörnyikkel, ezért mondom hogy a leggyorsabban a slay írt.
    Rogue-def nem próbáltam, úgyhogy lehet hogy ha valaha jut rá időm, megváltozik a véleményem. :D

Egyébként akartam már kérdezni, hogy az a bizonyos necro video-ban látott kari nyilván 100% recharge-al tolja.
    kérdéseim: 1.20-ban ilyen már nincs, ugye?
    illetve hogyan tudtál összeszedni 100%-ot? Csak mert nézegettem legend cuccokat és tizenegynéhánynál egyik sem volt több, azokat összeadom akkor kijön mittomén mennyi, d enem 100. Ha meg relicezel, az azt feltételezi, hogy nincs csak max zöld cucc, de az meg elég Neked legendre?
  • zsirfecske
    thorny-t énis akartam próbálni régebben, pontosan az említett +800% körüli pierce dmg miatt (cucc+skill)... mondjuk nekem a 700-as dex is dob rajta még...

atyagatya most láttam meg, hogy az afro amum +899 hp-t ad. ollé!
  • Isenlord
    helyesirásban most is a topon vagyok
    vkinek nincs felesleges thorny maulja? kipróbálnám egyszer,a za 100%piercing jól hangzik rajta,pláne h erre jön még kb ugy 800%pierce dmg :D
  • Isenlord
    a za conjurer naggyon dva,dudo nak va na conjurere,2.5k intel,meg egy ultra staffal,ott a tüzlabda amit kilö ternionnal majdnem akkora mint maga a kari:) a legbrutálisabb máguskari,sebzést illentöen,ráadásul van neki outsider,dweller,meg lich,covenant meg a többi ficsi dolog.
    de a legjobb közelharcos amit eddig láttam az vagy az a guardian ami a videón volt,vagy az a champion,amelyik 2thorny maullal nyomta, +tracker,immortal amu, meg 2apollos will,athena greaves,de a késdóbáló cirkuszi mutatványos is naggyon dva,haverom olyan stilusosan tolja,ha szerzett egy csint kinai szettet,hirtelen nem tudom a nevét,felvett 2 sabertothot,és ugy dobálta a késeket.
    avengeremmel nem raktam életre,meg is látszik, fö a sebzés ,tüz és pierce resist elven lett megcsinálva,és legend olumposon kivül nem tudják megölni ugy igazából,pedig iszonyat keés a zélete,a sok halál lag,vagy butaság miatt volt. nagyon hangulatos a karival az egész játék, de még mindig akkor volt a leghangulatossabb a játék sztem mikor 2 fullijász takaritott 4-4k dpsel.
    ja és,még igyis volt olyan legend elején mikor fecke ijazott mint állat,én eg tankoltam 2.5k élettel a dwellerrel:D
    ha gáz volt egyszerüen lerendeztem ezógy stone formal,és megittam 1pálesz,kezödött elöröl...
  • Cortinaar
    Igen, szerintem mágussal nem annyira élvezet ölni, legalább is egy idő után nem!!!
    Azt tudom, hogy két fegyverrel nem harcolok soha többet, mert az egyenlő a halállal!!!!
    Legalább is ameddig nem változik meg egy-két skill, vagy nem csinálnak egy blokkos képzettséget. (az a dodge azért eléggé elmarad egy erősebb pajzstól)

Hát most kipróbálnék vagy 3-4 karit, de először a Bone Charmerrel végigtolom, s felviszem legalább 50 fölé!
    Champion-t vagy Slay-t próbálom majd ki sztem, aztán majd meglátjuk hogy mennyire életképesek! :)
  • dudovec
    Hat sztem championnal harcolni kell, ha mar 'necrozol' , akkor spirit-warfare sztem jobb, es gyorsabb is.

Hogy miert a slayer irt a leggyorsabban kozelharcos karik kozul az szamomra rejtely:) Teny h q nehez eldonteni, leginkabb az aktualis enemytol fugg, de sztem a bosst leggyorsabban az a kari oli amiben van spirit ág, mezei szornyet meg a rogue/def viszi a legjobban altalanossagban.
  • Shorlex
    de most fogom fel, hogy egy scepter of hades-el lehet elvileg, hmmm, számolok: 5+3+1+1+1, azaz 11 pet. Az sem rossz :D
  • Shorlex
    összességében a sooth a legjobb kari, az easy fokozat... :D
    Magas élet, jó petek, ternion, óriás DPS, és jól felszerelt cuccokkal talán meg sem nagyon lehet piszkálni. De ezt is úgy mondom, hogy pl. egy conjurer tűzbottal meg olyan írtásra képes, hogy az elképzelhetetlen, viszont rozogább.
    Igazán különbséget tényleg aszerint lehet tenni, hogy mágus vagy közelharcos és ebben a kettős felosztásban a mágusok szerintem verik a harcosokat, csak talán a game élmény kárára.

Közelharcoson belül aztán különbséget tenni, hát az nagy feladat.
    Mert ha a legtúlélőbb kell, az a guard. Azt nem lehet leütni. Ha a legnagyobb sebzésű, akkor egy rogue a lethal strikkal. Ha a leggyorsabban írtó, akkor slayer. Ha aránylag biztonságos de gyorsan írtó, akkor warden. Ha a bossokat is jól bíró, akkor champion, vagy egy conqueror. Hidd el, nem lehet eldönteni.

Én azért a champ mellett vagyok, mert refreshelt ancestralokkal ott is jó lehetek, ahol közelharcba csak "félve" bonyolódnék. Ha úgy tetszik, pl. egy manticore-t kicsináltatok csak a 9 petemmel úgy hogy csak a közelébe kell mennem, ha behalnak, megidézem őket újra, csak idő kérdése, 100%-os siker és biztonság. Ugyanez telkine-eknél, vagy más bossoknál. És a 9 pet nagy tömegekre is hatásos, azzal sem lesz soha bajom. Ugyanakkor el kell ismerjem, hogy maga a kari nem lesz egyedül, önmagában a legnagyobb írtógép, sőt... Azért persze nagy lesz a DPS, de nem feltétlenül a kari, mint olyan érdeme, ha végigmegy.
  • Cortinaar
    Na arra én is rájöttem, hogy legalább dupla annyi skill pont kéne szintenként, de azért így is nagyon tetszik, s Epic közepén ez az Automatoi izzasztott meg nagyon, mondjuk az rendesen!
    Még a 8-10 fős táborokba is be tudok rohanni, ahol min. a fele íjász 1-2 mágussal megtámogatva, s a csontváz seregek között is elég jól elvagyok! :)
    Ha a Bone Charmerrel végigtoltam, lehet elkezdek egy Slay-t, így majd össze tudom hasonlítani a kettőt!!! :)
    Amúgy eddigi tapasztalatok szerint melyik talán a legerősebb karakter kombó?
    Persze gondolom megoszlanak a vélemények, de mégis.
    Tudom, hogy először is két felé lehetne osztani: Harcos/Mágus beállítottság, s a harcoson belül is a brutál támadó, vagy a mindent túlélő, de lassabban irtó karkaterre.
    De úgy összességében?
  • Cortinaar
    Akkor nálam lehet valami gebasz, mert a kapitányhoz odamentem, beszéltem vele (2-3 katona áll mellette).
    Előtte kitisztítottam az egész mocsarat.
    Be is adta a küldetést, de hiába beszéltem a kapitánnyal újból, nem történt semmi.
    Arra a Life Lich-es lényre gondolsz talán.
    Tehát, ennek a küldetésnek az a lényege, hogy megtalálom a mocsárban lévő katonákat, beszélek a kapitánnyal, s meg is kéne adnia rögtön az Xp-t.

Más: Bone Charmerem van, s Typhon droppolt is egy kék lándzsát, azzal megyek, 550-600 körüli dps-em van normál esetben, most vagyok 34. szintű.
    De az az AUTOMATOI vagy mi, kinyírt kb. 10-szer.
    Nagyon durva!!!!
    Meguntam, s megidéztem a 2 petet (spirit ág), majd fogtam egy zöld nyilat, s löttem-futottam, löttem taktikával szétkaptam.
    Arra kellett figyelnem, hogy a tüzet ne használja, ezért nem szabad túl messzire futni, de így is figyelni kell arra a halálos villámra (diablós NOVA :)). Nem volt könnyű, eddig ez a legdurvább mob szerintem, ill. 3. act végén a Telkin, ami Hp-t szipkáz keményen, mely ha szintén eltalál, belehalok.
    Szerintem a Hunter-Spirit párosítás nagyon jó, Ancestral harcosok is jók lennének, de kárpótol az Outsider, ami egymagában sebez szerintem akkorát, mint a 4-5 harcos pet.
  • Shorlex
    Bone charmerem is van, télleg egész jó de van egy nagy hibája: skillpontok.
    Zabálja a skilleket...
    És nincs nagyon hol spórolni vele. Míg egy slaynél ahogy mondtam, a marksmanshipet, take downt megspórolhatod onslaught miatt, vagy egy rogu-nál a lethal strike-al mást spórolhatsz le, addig a spirit meg a hunter annyira nem jön össze, hogy ehhez hasonló lehetőséged nincs és az egyik ágra csak nagyon kevés jut...
    Most gondold el, hogy mindkét ágnál millió és ezer dolog van, amit ki lehet és ki KELL(ene) fejleszteni, de nincs annyi skillpont...

Itt bukik nálam a bone charmer, pedig állat kari, az egyszer biztos
  • Cortinaar
    Szerintem Bone Chrarmer nagyon jó és erős!
    Outsider tényleg ultra brutál pet!!!!
  • Shorlex
    Ja bocs a farkasokat meg nymphet nem említettem, az asszongya összesen 9 pet... :D
  • Shorlex
    Gyerekek, ez a champ egyre jobban tetszik nekem.
    Sztem legenden nehéz lesz vele, de táp cuccokkal talán túléli.
    De egyre érnek vele a meglepetések.
    Life pl. több mint 3000 most hogy lvl25 vagyok, a slayernek lvl50 körül volt 3000 alatt... :D
    ÉS eddig a nature ágra alig tettem, oak 1-esen van, igen, csak egyesen, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy az duplázza meg. Hát én ezt nem értem...
    Ha ennek a karinak is lesz vagy 7-8000 lifeja (afro amu, szettek miatt még több???), mint egy jó kis guardiannak, akkor xarok az elvesztegetett str pontokra, mert nem lesznek írtási gondjaim, igaz, hogy colossus form, meg pajzshasználat kiesik, de egy igen tápos cucc szószó pótolja, viszont ancestralok... Alig bírom kivárni hogy legend 20-as ancestralokkal szaladgálhassak non-stop. :D

És hero még mindig háromszor annyi jön, mint a korábbi karikkal összesen. :D
    De a kezdeti lendület a kékdobálásokból apadt!! :( Majd megregulázom a randomomat.
  • Shorlex
    Dehogy van 4k erő, meg ügyi...
    4k a DPS-em, nem az erőm, Te! :D
    Az élet lehet annyi, hidd el, és érdemes is rá tenni egy slaynél. Ha pl. Isent kérdezed, akinek asszem kemény 2500 health-e van az Avengerével (lvl 60 felett), akkor ő azt mondaná, hogy nem olyan fontos az az élet, mert óriási DPS-el ellensúlyozható. Nekem kicsit más a véleményem: én azt mondom hogy inkább legyen egy picit kevésbé írtó a kari, de ha lehet élje már túl az nmy-ket...

Ha slayt csinálsz választhatsz két megoldás közül: vagy szépen építgeted úgy hogy str és dex mellett időnként teszel health-re, vagy amit én csináltam: lvl 45-50-ig alig egy kis health (ímmel-ámmal, me azért egy kicsi kell), utána viszont csak az.

Talán a második azé jobb, mert még epicen sem annyira hihetetlenül fontos az élet, viszont minél előbb juss el addig, hogy a tápos cuccokat felvehesd. De utána rettenetesen megéri life-ra pakolni.
    Megjegyzem, hogy kevés liféval epicen is meggyűlik a bajod manticore-ral, úgyhogy ha az egyszer eltalál a tüskéivel, vagy lightninggal, akkor egy slaynek annyi, meg Talos sem eccerű, és oda kell figyelni a telkine-ekre is, de a többi nmy nem gond.
    Viszont legenden ha egy kcisit is erősebb nmy (mondjuk egy dragonian, vagy egy tigerman, egy manslayer scorpos) eltalál és nincs elég life, akkor annyi, nem is beszélve a stunokról, ha nincs védelmed ellene (akkor már a kis xar kentaurok is leölnek legenden)... Ezért ne hanyagold el a life-t.
    Aztán persze sok múlik azon, hogy van-e tápos cuccod, mert azokkal 1-2k healthet össze lehet gubizni, és az ugye már rengeteget dob a dolgon, de ez a jövő zenéje... :D
  • purblind
    Hú köszi a tippeket :) Folyton coquerel szemezek miota megvan a game,de még sose keztem.:) Asziszem halogatom még,megprobálom a slayert.
    Csak azt nemértem hogy lehet 4k élet 4-4 k erö-ügyi.Vannak olyan cuccok amik annyi eröt meg ügyit adnak?
  • dudovec
    fecske :))

isen: hat nemtom, ieneket nem testeltem, mert altalaban velem vannak a petek amikor bosst olok, lk meg ótszázdör nemkell reszletezni micsinal, persze tudok meg tobb sebzest kihozni a karibol, lehet felrakok mindent a warlockra aztan megcsekkolom mitbir a titan egyedul, bar sztem késsel ledobom par sec alatt;) mindenesetre megprobalom az 1 hit killt osszehozni;)
  • Isenlord
    a módszere ez volt:
    stude prey, call of hunt, battemarker.
    leadtam eaz elsö lövést,olyan 5mp után a masodikat,az elsö lesebezte a hárimnegyed életét,beszivott egy volavitis volleyt,aminek mindháromja betalált,igy kb olyan 6.2k szimpla dmg nyilanként,és másodikra "csak" egy sima volley lehetett sztem
    naturba csak studyval olyan 4 lövés normal typhon,epic 11-13 legendel meg nem ökörködök,mert a helyen lévö minotaur lordokat nem élem túl:D
  • Isenlord
    ja és végre sikerült normal typhont 1.08ban 2lövéssel leteritenem
  • Isenlord
    nemtom,sajna a study preyes dmg-t nemszámolja asszem,de legend olumposon belevertem az egyik küklopszba egy take downt call of hunttal és studyval,az meg lerepült az olumposról...
  • zsirfecske
    bók volt.
  • dudovec
    isen: mennyi a greatest damaged?:) itt 24000 kb ;D
  • dudovec
    fecske ezt boknak veszem, ha cinikus megjegyzes volt akkoris, van egeszseges onkritika nemkell aggodnod;))
  • Isenlord
    egyértelmüen avenger
    igaz h ilyen táp meg olyan táp cucok, 14872 dárda dps-el igencsak jól lehet zuzni(bár ezek battlemarker+call of hunt,de akkoris:))
    alap 9120 se roszz,meg a 4460 ij sem,de még van egy tank pet meg erruption...
  • Isenlord
    én már ezt mondom kb mióta normal act3omnál jártál
  • zsirfecske
    jé dudovec, te vagy a másik aki miatt él még a fórum :) úristen most néztem kb 5000 post-tal ezelőtt jöttem, és te már akkoris mester voltál. hehe
  • dudovec
    mellesleg en nem veszem magamra, de irtam epp eleg karirol mar , meg eleg sok egyedi buildet is, dehat kinek mi a hasznos..:p
  • dudovec
    "..Közelharcosnál kell a jó sok élet szerintem, vagy állat gyorsan gyilkolsz, az a másik megoldás, de az meg mantinál, hydránál, Talos mesternél úgysem fog menni,..."
    Erre reagalnek annyit, h mutattam a videot a manticore killrol, pufoltem 1 percig legenden spirit-rogue al, iszogattam is biztos ami ziher alapon, de csak a farkan levő tüskevel tudott eltalalni ami 6-700 at sebezhet, healthem nem haladja meg a 4000 et, 50 es kozelharcos karival. 1 deathje van, epicen a tüzes bikatol, mer akkor meg nemvolt resist:D

Azer tartom a legjobbnak a def-rogue -t a legjobb kozelharcosnak, mert abbol lehet a legtobb sebzest kihozni, kb annyit h mindenki 1 ütés lesz legenden is perfect szerkóval, mert colossus form rengeteg str t ad, ami fizikalis sebzes amire a lethal strike 600% a q sokat dob, nagy sebzes -> nagy leech... undeadok gazosak, de instant shield charge ottvan a jobbklikken, szal szetesnek azok is. Sok blokk, resist, damage absorb.
    Egyedul mana gondjai vannak az instant skillek miatt, nekem Warlock van, azzal azert jobb, deatchillel, 2 pettel, spirit wardal, meg dark covenantal ami regeneralja a manat... Szal ha az onnalloan/egyedul harcolni tudo kozelharcos karikat nezzuk instantban, akkor sztem rogue, defense vagy spirit kiegeszitessel.
  • zsirfecske
    nyilván vicc volt, hehe. kb miattad él még a fórum, úgyhogy ne szívd mellre. jó azért nem mindig érdekes a mondandód (lásd balhézás a sooth-on) dehát kinek az mindig?

amúgy puncture shot-ot mondtam, ami 1.08-ban is halál, átmegy mindenkin a lövésed mint ice shard-nál. na ez nekem baromira hiányozna, meg persze az 1.20-as scatter is ütős. mondjuk onslaught meg alapból +50% dmg. hát kitudja..
  • Grusalak
    Egy apróság, ami értelemtlen, de mindegy :-D Ma ilyen napom van...
    Írtad, hogy megvan a teljes Warden set... Szerinted, ha a Warden (Hunter+Defense), akkor miért Nature skillekre építenek??? :-D Úgy látszik a tárgyakat elnevező csapat és a kaszt elnevező csapat, nem volt közös megbeszélésen...
  • Shorlex
    Fecske, egyrészről cinikus megjegyzésed meg sem hallottam, másrészről nem vagyok az a típus, aki osztogatja akariépítési tanácsokat fortélyok terén. Szigorúan csak az alapokat...

De sajna elárultam egy kis műhelytitkot... :D

Azé nem hiányzik annyira, mert 1.20 előtt az nem olyan ütős, viszont onslaught +dmg, attack speed egy ardorral, meg némi védelem és mozgékonyság és főleg: a LASSÍTÁS pótolhatatlan, nagyon hasznos egy slaynek.

És tudod mit: kifejezetten hasznos fortélyokat tőletek sem hallottam, csak általános szövegeket, úgyhogy duplán kérem ki magamnak... :D