• Cortinaar
    Akkor nálam lehet valami gebasz, mert a kapitányhoz odamentem, beszéltem vele (2-3 katona áll mellette).
    Előtte kitisztítottam az egész mocsarat.
    Be is adta a küldetést, de hiába beszéltem a kapitánnyal újból, nem történt semmi.
    Arra a Life Lich-es lényre gondolsz talán.
    Tehát, ennek a küldetésnek az a lényege, hogy megtalálom a mocsárban lévő katonákat, beszélek a kapitánnyal, s meg is kéne adnia rögtön az Xp-t.

Más: Bone Charmerem van, s Typhon droppolt is egy kék lándzsát, azzal megyek, 550-600 körüli dps-em van normál esetben, most vagyok 34. szintű.
    De az az AUTOMATOI vagy mi, kinyírt kb. 10-szer.
    Nagyon durva!!!!
    Meguntam, s megidéztem a 2 petet (spirit ág), majd fogtam egy zöld nyilat, s löttem-futottam, löttem taktikával szétkaptam.
    Arra kellett figyelnem, hogy a tüzet ne használja, ezért nem szabad túl messzire futni, de így is figyelni kell arra a halálos villámra (diablós NOVA :)). Nem volt könnyű, eddig ez a legdurvább mob szerintem, ill. 3. act végén a Telkin, ami Hp-t szipkáz keményen, mely ha szintén eltalál, belehalok.
    Szerintem a Hunter-Spirit párosítás nagyon jó, Ancestral harcosok is jók lennének, de kárpótol az Outsider, ami egymagában sebez szerintem akkorát, mint a 4-5 harcos pet.