Isenlord#7874
a za conjurer naggyon dva,dudo nak va na conjurere,2.5k intel,meg egy ultra staffal,ott a tüzlabda amit kilö ternionnal majdnem akkora mint maga a kari:) a legbrutálisabb máguskari,sebzést illentöen,ráadásul van neki outsider,dweller,meg lich,covenant meg a többi ficsi dolog.
de a legjobb közelharcos amit eddig láttam az vagy az a guardian ami a videón volt,vagy az a champion,amelyik 2thorny maullal nyomta, +tracker,immortal amu, meg 2apollos will,athena greaves,de a késdóbáló cirkuszi mutatványos is naggyon dva,haverom olyan stilusosan tolja,ha szerzett egy csint kinai szettet,hirtelen nem tudom a nevét,felvett 2 sabertothot,és ugy dobálta a késeket.
avengeremmel nem raktam életre,meg is látszik, fö a sebzés ,tüz és pierce resist elven lett megcsinálva,és legend olumposon kivül nem tudják megölni ugy igazából,pedig iszonyat keés a zélete,a sok halál lag,vagy butaság miatt volt. nagyon hangulatos a karival az egész játék, de még mindig akkor volt a leghangulatossabb a játék sztem mikor 2 fullijász takaritott 4-4k dpsel.
ja és,még igyis volt olyan legend elején mikor fecke ijazott mint állat,én eg tankoltam 2.5k élettel a dwellerrel:D
ha gáz volt egyszerüen lerendeztem ezógy stone formal,és megittam 1pálesz,kezödött elöröl...