Shorlex#7877
Dudo, nem Te lettél volna ha nem kötsz belém... :D
Azért a slay írt leggyorsabban, mert a dárda óriásit csap és art-al (callról nem beszélek) meg legfőképpen mondjuk egy 10-11-es volley-val olyan gyors, mint a villám. Szóval a volley a siker titka.
Persze ezt az írtást arra gondoltam, hogy bemegyek a 10 fős tömegbe és legyakok mindenkit. nyilván bossokat egy olysmi necro, mint ami Neked fent van a youtube-on gyorsabban írt, de az is csak a petek miatt olyan májer amilyen, mint az én championom lesz. A slayer meg "magától" írt gyorsan.
100%-ig egyetértek, hogy nmy-től függ, de mivel a game 95%-ban nem bossok ellen harcolsz, hanem szatíroktól dragonianig bezárólag szörnyikkel, ezért mondom hogy a leggyorsabban a slay írt.
Rogue-def nem próbáltam, úgyhogy lehet hogy ha valaha jut rá időm, megváltozik a véleményem. :D
Egyébként akartam már kérdezni, hogy az a bizonyos necro video-ban látott kari nyilván 100% recharge-al tolja.
kérdéseim: 1.20-ban ilyen már nincs, ugye?
illetve hogyan tudtál összeszedni 100%-ot? Csak mert nézegettem legend cuccokat és tizenegynéhánynál egyik sem volt több, azokat összeadom akkor kijön mittomén mennyi, d enem 100. Ha meg relicezel, az azt feltételezi, hogy nincs csak max zöld cucc, de az meg elég Neked legendre?