Shorlex#7870
összességében a sooth a legjobb kari, az easy fokozat... :D
Magas élet, jó petek, ternion, óriás DPS, és jól felszerelt cuccokkal talán meg sem nagyon lehet piszkálni. De ezt is úgy mondom, hogy pl. egy conjurer tűzbottal meg olyan írtásra képes, hogy az elképzelhetetlen, viszont rozogább.
Igazán különbséget tényleg aszerint lehet tenni, hogy mágus vagy közelharcos és ebben a kettős felosztásban a mágusok szerintem verik a harcosokat, csak talán a game élmény kárára.
Közelharcoson belül aztán különbséget tenni, hát az nagy feladat.
Mert ha a legtúlélőbb kell, az a guard. Azt nem lehet leütni. Ha a legnagyobb sebzésű, akkor egy rogue a lethal strikkal. Ha a leggyorsabban írtó, akkor slayer. Ha aránylag biztonságos de gyorsan írtó, akkor warden. Ha a bossokat is jól bíró, akkor champion, vagy egy conqueror. Hidd el, nem lehet eldönteni.
Én azért a champ mellett vagyok, mert refreshelt ancestralokkal ott is jó lehetek, ahol közelharcba csak "félve" bonyolódnék. Ha úgy tetszik, pl. egy manticore-t kicsináltatok csak a 9 petemmel úgy hogy csak a közelébe kell mennem, ha behalnak, megidézem őket újra, csak idő kérdése, 100%-os siker és biztonság. Ugyanez telkine-eknél, vagy más bossoknál. És a 9 pet nagy tömegekre is hatásos, azzal sem lesz soha bajom. Ugyanakkor el kell ismerjem, hogy maga a kari nem lesz egyedül, önmagában a legnagyobb írtógép, sőt... Azért persze nagy lesz a DPS, de nem feltétlenül a kari, mint olyan érdeme, ha végigmegy.