• dudovec
    :DD meg jo hogy beled kotok, legalabb lehet vitatkozni:D egyebkent valahol jogosan.

en 1.08 nal megalltam amiota megvan, tulajdonkepp alig jatszom mar, egy heten egyszer 1-2 orat, az egykori napi soksok ora helyett.. recharge karikban latok sok otletet, lehetoseget ezert tulkepp csak ilyen karikkal jatszom, de van persze par ameiknek nincs meg..

Teny es valo, hogy a sturdy pray v micsoda... nagyon tap.
    Az hogy mi sebez tobbet, onslaughtos volley ami jo esetben minden harmadik utes, vagy egy +50% str es lethal +600% al amit tulajdonkeppen masodperenkent 2x ütsz. Teny, hogy egy instant take down is nagyon üthet szinten colossuskent v valami, de az nem Slayer;) Pierce dmg amugyse olyan jo mint a fizikalis, legalabbis az esetek nagy reszeben (ez legenden igaz leginkabb). Igy 2 adroit loop + immortal amu csodakra kepes egy fizikalis dmg-re epulo karinal.

-Igy hogy lesz meg a recharge, hogy az amu meg a gyuruk fixek?
    Odysseus armor(17), Golden shield of pelaron(10) Archmage glove(46) Hood(34) marad a cipo, ami Athena...

A 100% rechargeos melee kariknak altalaban nemmehetnek fel az Adroit
    loopok, mert eredetileg 2 Eye of horus kene, ami adja az intet az Archmage glovenak, 60 koruli allresistet raadasul 38% rechargeot is a kettő, igy tobb lehetoseg van a sisakra, nem kell a hood fixen.
    Igy lemondva a resistrol, es sok int pontrol a kesztyuhoz ami a legfontosabb, raadasul a rechargerol, kapunk rengeteg sebzest amitol lenyegesen hatekonyabb a kari..

Ilyen tipusu karikrol elmondhato, hogy olyan gyorsan es hatekonyan irtanak, hogyha jol hasznaljuk oket nincs szuksegunk resistekre, bar a pierce nagyon fontos, azzal mindenkepp ellensulyozni kell a -100% at, 0 ig talan tudjuk is, tovabb mar egyeb varialasra van szukseg...
    Bossokatt ki lehet ismerni, hogy ne nagyon tudjanak bantani, a "hero" bossokat 1 , max 2 utessel lenyomtam legenden, raadasul azok stunolhatok is, es a health reductiont is nagyon kajaljak, felteve ha nem undeadek vagy construktok.

Az Odysseus armor -30% reqje es 17 recharge, raadasul str+dex+int tulajdonsagaval az egyik kulcsa egy nem 'mage' tipusu instantos karinak, ami elosegiti a masik kulcs az 'archmage' glove hasznalatat, szerintem ez a 2 cucc alap minden esetben!

Mage tipusu kariknal sokkal tobb a variacio..
    Sztem a legjobb ha helison sisak, mantle of amun ra, vagy vestment of overlord pancelnak..., archglove, es a tobbi az szabadon valasztott, bar annak afro amu a legjobb ugyebar, es ringnek meg 1 eye of horus, a masik meg lehet barmi, bar a 2 'seal of high priest' is remek valasztas, mind harcosnak, mint varazsloval... 50% energy cost, meg 32% recharge nyerheto ki a kettobol, ami egy instanternek iszonyuan tap...

nah nagyjabol ennyi most, elfaradtam:D