Shorlex#7863
Dehogy van 4k erő, meg ügyi...
4k a DPS-em, nem az erőm, Te! :D
Az élet lehet annyi, hidd el, és érdemes is rá tenni egy slaynél. Ha pl. Isent kérdezed, akinek asszem kemény 2500 health-e van az Avengerével (lvl 60 felett), akkor ő azt mondaná, hogy nem olyan fontos az az élet, mert óriási DPS-el ellensúlyozható. Nekem kicsit más a véleményem: én azt mondom hogy inkább legyen egy picit kevésbé írtó a kari, de ha lehet élje már túl az nmy-ket...
Ha slayt csinálsz választhatsz két megoldás közül: vagy szépen építgeted úgy hogy str és dex mellett időnként teszel health-re, vagy amit én csináltam: lvl 45-50-ig alig egy kis health (ímmel-ámmal, me azért egy kicsi kell), utána viszont csak az.
Talán a második azé jobb, mert még epicen sem annyira hihetetlenül fontos az élet, viszont minél előbb juss el addig, hogy a tápos cuccokat felvehesd. De utána rettenetesen megéri life-ra pakolni.
Megjegyzem, hogy kevés liféval epicen is meggyűlik a bajod manticore-ral, úgyhogy ha az egyszer eltalál a tüskéivel, vagy lightninggal, akkor egy slaynek annyi, meg Talos sem eccerű, és oda kell figyelni a telkine-ekre is, de a többi nmy nem gond.
Viszont legenden ha egy kcisit is erősebb nmy (mondjuk egy dragonian, vagy egy tigerman, egy manslayer scorpos) eltalál és nincs elég life, akkor annyi, nem is beszélve a stunokról, ha nincs védelmed ellene (akkor már a kis xar kentaurok is leölnek legenden)... Ezért ne hanyagold el a life-t.
Aztán persze sok múlik azon, hogy van-e tápos cuccod, mert azokkal 1-2k healthet össze lehet gubizni, és az ugye már rengeteget dob a dolgon, de ez a jövő zenéje... :D