dudovec#7850
"..Közelharcosnál kell a jó sok élet szerintem, vagy állat gyorsan gyilkolsz, az a másik megoldás, de az meg mantinál, hydránál, Talos mesternél úgysem fog menni,..."
Erre reagalnek annyit, h mutattam a videot a manticore killrol, pufoltem 1 percig legenden spirit-rogue al, iszogattam is biztos ami ziher alapon, de csak a farkan levő tüskevel tudott eltalalni ami 6-700 at sebezhet, healthem nem haladja meg a 4000 et, 50 es kozelharcos karival. 1 deathje van, epicen a tüzes bikatol, mer akkor meg nemvolt resist:D
Azer tartom a legjobbnak a def-rogue -t a legjobb kozelharcosnak, mert abbol lehet a legtobb sebzest kihozni, kb annyit h mindenki 1 ütés lesz legenden is perfect szerkóval, mert colossus form rengeteg str t ad, ami fizikalis sebzes amire a lethal strike 600% a q sokat dob, nagy sebzes -> nagy leech... undeadok gazosak, de instant shield charge ottvan a jobbklikken, szal szetesnek azok is. Sok blokk, resist, damage absorb.
Egyedul mana gondjai vannak az instant skillek miatt, nekem Warlock van, azzal azert jobb, deatchillel, 2 pettel, spirit wardal, meg dark covenantal ami regeneralja a manat... Szal ha az onnalloan/egyedul harcolni tudo kozelharcos karikat nezzuk instantban, akkor sztem rogue, defense vagy spirit kiegeszitessel.