23078
-
csengral #9366 Ja bocs a link lemaradt:D
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&m1=32-0-0-0-0-0-0-0-0-16-0-0-0-0-12-0-1-0-1-0-16-0&m2=24-12-0-0-0-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-8-0-0-0-0-0 -
csengral #9365 Na,össze állítottam egy kis szintű Oracle-t.Ha elérem ezt szintet szerintetek mirre tegyek még?A lich king jó? -
virs lee #9364 Recharget mivel szedsz össze 100%-ot? Nekem egyedül achmage kesztyű ad 43-at, és csak 9999999 str / dex-es (nem épp mágusnak való) cuccokon láttam még, de azzal is max 80% lehet. Mert ha meg str / dexre gyúrok, akkor a sebzésem (meg a mana regen) lesz kaki, és akkor hiába a recharge ha nincs mit rechargeolni. -
dudovec #9363 enis felig meddig.:D -
most épp erre járok :) -
Elég készségesek itt a fórumozók...le a kalappal :) -
dudovec #9360 Revenge , estefele leszek enis, ha errefele jarsz akkor tudok majd segiteni ebben szerintem. -
Shorlex #9359 Huh, ez olyan nagyon Kassák Lajos-osra sikeredett, ez alapján a szöveg alapján és a beosztása alapján én nemhogy multiznék valakivel hanem menekülnék ezerrel... :DDDD -
Shorlex #9358 figyelj
lehet hogy én is leszek vmikor
én is 108as vagyok
de nem tudom mikor
lehet hogy estefelé egy pillanatra beugrok, de megyek is azonnal
meglátom, még írok lehet -
nem kell, jó az amid van... csak olyan verziós társ kell, pl. Dudo :) -
A multihoz meik patch kell? 1.15 az jó nem? Most 1.08 van crackel, szal visszakéne szereznem a cracknélküli exe-met, h fölrakhassam az újabb patch-et. -
Kérj meg valakit, akinek megvan ez a küldije, hogy kreáljon egy game-t a hamachin, csatlakozz be és folytasd ott, ahol elakadtál (a másik-host os kari addig, ha lehet ne csinálja meg helyetted a többi küldijeidet :) -
Pls help! -
dudovec #9353 Spell breaker mint varazslat szar szerintem, ugyanis ha joltom csak a magician lenyeket sebzi eroteljesen, csomo lenybol alig tudsz manat szivni, raadasul azis timeres (mondjuk ha nem total shardered van, akkor illik felrakni egy jo adag rechargeot egy casterre, mert az szinte az osszes karin segit..)
A fire az telleg kalap szar kb , a volcanic orbot kiprobaltam 100% rechargeal, masodpercenkent dobtam 3 at, ugy mar egesz jonak tunt, csak a manamat porkolte el masodpercek alatt, es annak ellenere , hogy timeres skill , es ugy szortam mint ahogy a shardot szoktak, nem estem tole hasra... persze megfelelo cuccal jobban feltudod erositeni, csakhat eleg korlatozottak a lehetosegeid , ha 100% rechargera gyursz.
A thunderball, szinten ez a tipusu skill, amiben csak ugy latok ertelmet, ha nincs rajta cooldown.. Ugyanis az a 7 second stun, eleg nevetseges (legenden a legtobb szornyre lesz ien 1-.1.5 second sem) a sebzese kalap kaki, de megfelelo castal meg manaval meg 100% reccel, letudsz vele fogni minden herot,meg mezei szornyet.. + ottvan a stormnak az egyik erdekes skillje , a freezing blast, amit ha instantra csinalsz , akkor a 'piros' bossokat is megtudod vele stunolni, igaz csak ien 0.5 secondokra, de epp eleg arra, hogy bezavard a skilljeit... Szoval a storm onmagaban kepes minden lenyt megallitani, igy valaszthatsz melle akar egy spiritet(sztem a legjobb melle) , vagy valami olyat aminek szinten nagyon jot tesz a 100% recharge, es akkor mondjuk thunderball+lightning+freezeblast a stormbol, a tobbit meg ki kell talalni hozza, de sztem dark covenant + lich+ outsider a legjobb melle. -
virs lee #9352 Mágusból sztem a storm ami életképes, ezzel lehet reálisan sebezni. Ice shard + chain lightning kell passzívokkal együtt, meg squall (ennek is főleg a passzívja, az alap skill csak a hatótáv miatt) resist csökkenteni. Mellé earth / nature / spirit, tökmindegy, csak feltartsa az ellenfelet, vagy életet növeljen, hogy legyen időd varázsolni.
Az earth ág tamadásra sajnos elég kaki. A volcanic orb timeres és ahhoz képest kicsit is sebez. A flame surge meg nagyon kicsi hatótávú. Van még az eruption, ez az egyetlen ami innen valamit ér is, de nagyon nagy a timer rajta (2-3szor annyi mint a chain lighton), csak kiegészítő skillnek jó.
Amit érdemes lenne kitesztelni a stormban:
1. Spell breaker + psszívja: a célpont manájának 66%-át leszopja, és annak 135%-át le is sebzi rajta. Összesen a mana 89%-át megkapja sebzésben, ami casterek esetén nem is olyan rossz, kérdés hogy a titánra hat-e. Ezenfelül 7 sec skill disruption, ami szintén jó lehet ha hat titánokra is.
2. Thunderball + passzívja: 7.9 sec stun, igaz timeres, de van benne fantázia. -
Na a multiban ezek a poénok tényleg megérnének egy misét az tuti... :),
meg pl. a spelbreaker 12 petje ahogy odatömörül egy barlang bejáratához, és se ki se be :DD -
Tökre elképzeltem... beszarás a sok álló sóbálvány ellenfél...egy ideig nem is vágnák a többiek, hogy mivan csak ütlegelnének vadul :DD -
Háát ezt jól látod... :), hogy kilépnének ha ezekkel a spellekkel rohangálnál :)) de ez benne a poén, monjuk baromi röhejes lehet az amit lefestettél :DDD -
dudovec #9348 Shorlex nembaj az ha ilyen karit csinalsz , nem errol van szo...
Hanem jatekelmenynek tekinted azt, amikor egyetlen egy boss van, akinek van eselye ellened, de aztis ugy akarod lenyilazni a melee kariddal, hogy ne tudjon megutni. En mar nemjutnek el a vegeig egy ilyen tipusu karival , mert amikor latnam, hogy mukodik amit akartam, eljutok a celig, kezdenek 1 masikat, ugyanez tortent a spellbreakeremmel.. Es ugyanezert nem inditom el a thanet, mert lvl 35 korul tuti beunnam , hogy mindenki all a mapon.
Igazabol ebben a kulonbozik az allaspontunk, ezert nincs is ertelme ertekezni errol...
Romoto: olvastam azt msgt, koszonom, de mindent megneztem a gamebansheen mar amiben lattam otletet, es ki is probaltam, 1-2 zöld cucc lehet erdekelne, de azok nalam 1.08 ban elvesztik a tulajdonsagaikat..
Multirol meg annyit , hogy szerintem pont a multiban kene menni amolyan 'fun' karikkal , olyanokkal , amikkel egyedul kurva nehez lenne vegigvinni, de multiban kigeszitve egymast par ilyen karival, lehet sokkal utokepesebb csapatot alkotsz valakivel , mintha 2 'solo' karival mennetek..
Es en speciel nem tudnam elvezni, ha megyek valakivel multiban aki miatt minden szorny all 1 helyben, a bossok is , es babukat meg koembereket kell utni, fel oraig szerintem barki elvezne , akinek ujdonsagkent hatna , de utana vagy kilepne , vagy megkerne h ne hasznald ezeket a skilleket meg odacseszi a jatekelmenyt.. -
Ezzel szerintem nem vitatkozik veled senki, Shorlexnél ez az álltalad említett 3 kari csak a kisérlet és a fun miatt van szerintem, mert milyen kurva jó poén lehet pl. multiban rohangászni egy két ilyen karival miközben a többieknek leesik az álluk :D és tényleg jók azok a videók, meg hát te sem spóroltál hasonlókkal...az biztos, hogy nem a gamé végigtolására jók ezek a karik, hanem a poén és az alapos és kreatív szemlélet megnyilvánulása miatt... :) -
Shorlex #9346 Bazzeg, persze hogy az a célom hogy ne haljak meg de tudod miért? Mert MOST épp az a cél. Azzal kezdtem ezt a slayert hogy halhatatlan karit csinálok, és készen van. Most miért baj az hogy van 1 azaz egy olyan kari, aminél ezt megcsinálom, megcsináltam és meg akartam csinálni. Szerinted van a 20ból akár csak egyetlenegy olyan másik kari is, aki ugyanilyen? Hát nincs. És nem is fogok soha többet ilyet csinálni, mert a halhatatlan kari az nálam EZ lesz és nem más. De elárulok egy nagy titkot, és nem szégyellem: ezzel a genyával is behaltam ötször, ebből asszem 4 act3 telkine (innen a bosszúvágy... :DDDDDD) és amióta befejeztem és fejlesztek, azóta epicen (igen, epicen) is behaltam egyszer, mert teszteltem valamit. Most már tudom hogy mit nem szabad csinálni :DDDDDDDD Na ennyit arról hogy azt akarom hogy esélye se legyen meghalni.
És igen, én nem szeretek 65 gombot nyomkodni, nyomkodtam eleget a binderrel, amivel a bal kezem öt ujját hat helyre használtam, én szeretem a nyugalmas, egyszerű ámbátor hatékony írtást :D
OA/DA látom nem érted, de már nem mondom el többször, mert asszem nem is fogod... :DD
Az meg hogy 99%-ban (104...:D) immunis vagyok: FIZIKÁLISRA!!! projectile-ra 70%ban de spellre egyben sem vazze, és ha ilyet nyomnak rám én ugyanúgy behalok.
Még valami: ez a kari 108ban indult így a stat pontokat is 108ra kalkuláltam. de most már áttettem 120ra ahol megnőttek a követelmények, ody nincs rajtam, úgyhogy az 525 str-t virítani kell, nekem meg pont 486 és 525 között volt. AZAZ elmaradhatatlanul fontos és szó szerint szükségszerű volt hogy ne haljak be sokszor mert kellett a lvl, hogy megkapjam az attribute-okat, mert különben nem tudtam volna áttenni 120ra (így is úgy tettem át, hogy 525 heléyett 524 str-em volt... amíg nem ugrottam szintet addig egy pöcsömjankó str gyűrű volt rajtam). És láss csodát, én a csítkirály, a Defiler felhasználói szintű mestere NEM tettem meg hogy adok 1 str pontot magamnak (még úgy sem hogy "becsületből" leveszek mondjuk egy dexet) na de ehhez is az kellett hogy ne haljak be mondjuk szintlépés előtt egy perccel.
Ami meg a funt illeti: nekem EBBEN a kariban az MAGA a fun, hogy ilyen defense-e van. Nyilván itt nem az ad élményt hogy rohangálni és castolni kell a beledet meg nyomkodni az időszaki peteket és aurákat hogy egyáltalán túlélj egy kemény attackot, mert nem tudnak hozzám érni. Itt nekem pont EZ a játékélmény hogy ilyen nem kell csinálnom. De hidd el, nem erre élvezek, mert asszem fogok indítani egy mágust, a legócskább fajtából, ráadásul ugye mágusban olyan tapasztalatlan és hülye vagyok mint a segg. Hát az totál játéktudást igénylő kari lesz, örülök ha túlélem vele a gamát, és úgy saccolom, hogy 30szor fogok vele behalni :DDDDD -
dudovec #9345 Ebbol a vitabol szallok csak ki, mert ertelmetlen, Shorlex mar csak azert is lepten nyomom belem kot:P Epp eleg dolgot kitesteltem mar, nemhiszem h talalnek meg valamit, meg a freezing blast + war hornnal megtalaltam, a szerintem 'halhatatlan' , es talan a legerosebb karit.. Persze ezzel shorlex vitatkozni akar majd, de erted, 1 olyan karival ami instantba stunol mindent, vagy nemlehet eltalalni , v kb 1% eselyed van meghalni, azzal nem elvezet a jatek, legalabbis nekem nem. -
Typhon engem is kicsinált azzal a segglyukszívással :D ,de már a végén, akkor amikor csontvázzá satnyult... és rám esett.. pont a háta mögött álltam én is... kurva megalázó és megrázó halálnem az a seggszivornya Brrrr :D -
Nem hiszem Dudo, hogy Shorlexnek az a célja, hogy minnél kevesebb játéktudással írtson...ha jól emlékszem pont te indukáltad ezt a kisérletezős vonalat ami arról szólt, hogy össze akartál hozni egy überdarálós karit... és ez összejött a spelbreakereddel...Shorlex és te Dudo szerintem csak a játék lehetőségeinek határait próbáljátok kitapasztalni ami szerintem baromi hasznos...nem a konkrét példák miatt, hanem a járulékos tudás miatt pl.:a projectile speed, avoid projectile, dodge attac, health reduct. stb tulajdonságok képbe helyezése és a cuccok használata miatt, és hogy a fórumban teszitek ezt az külön grátisz... mindenkinek aki olvassa... :) úgy-hogy kikérem magamnak azt ha kiszálsz! bakker! :D -
virs lee #9342 Runoltam egyet normálon az 57-es elementalistámmal, a gőlemem leköti a titán figyelmét, én mögé kerülök nehogy lefújjon, erre vmi csaló életszívással simán kinyír. Normál fokozaton, 4000 hp-t! Ja, és valszeg a seggével csinálhatta, mert közben a gólemem támadta. Ezt a kamu csaló gecit... -
Köszi az infót Shorlex :)... egy ujjabb okossággal több :D, mikor már azt hinné az ember, hogy már nem lessz több meglepetés, valahogy megint kiderül egy... -
dudovec #9340 Lapozz csak lefele 1 keveset, es nezdmeg , hogy 3 ijasz verziot irtal le, es bonecharmerrol nemirtal semmit, amig meg nem jegyeztem , hogy kimaradt.
De nemfogok most idecopyzni, 15 sort, inkabb nezdmeg es latni fogod.
A lila dragonian pedig igenis undead, de lehet hogy 1.20 ra megvaltoztattak, de nemlattam errol semmit a patch infoban.
A skillekrol annyit, hogy a naturre telleg nemjut skill, az earthre , ha jutna, meg akkorse lenne ertelme, mert lofaszt se ad egy jo ijasznak, mint ahogy egy 65% healthes oak se ad tul sokat, de biztos jobblesz tole a kari.
OA/DA , nemtom , sztem semmi koze a ranged attackhoz, es tovabbra is fenntartom.
A csucskarirol meg annyit, hogyha mar 99% ban immune vagy mindenre , akkor telleg szanalmas atoltozni , meg a hidrol lovoldozni:D
Lattad mien karikat inditottam a jatekelmeny erdekeben, ami nagyjabol mar nem volt meg a spellbreakernel (aminel nemkellett se rohangalni, se csereberelni) , namost ami felvenne vele a kesztyut az a thane, es ott sem kene semmi ilyesmi:)
amugy asszem en itt kiszalok ebbol, mert beszelsz itt funrol meg jatekelmenyrol, de kozben az a főcelod, hogy eselyed se legyen meghalni.
Illetve az, hogy minel kevesebb 'jatektudasra' (eger/billentyuzet kezelesre, meg 'taktikara') legyen szukseg ahhoz h minden fasza legyen, meg ebben a jatekban is, ahol altalaban telleg csak 1 jo buildre van szukseg + egy minimalis jatektudasra, amit mindenaron ki akarsz zarni, pedig a jatekelmenyt az adja, amikor ervenyesulsz , egy onmagaban nem tul hatekony karakterrel (legalabbis nekem ez adja , egy spellbreaker utan). (tudom most majd belekotsz a spiritbe... de nyugodtan...) -
Shorlex #9339 268-nál már le tudtam nyilazni act3 telkine-t az oda vezető útról. -
Shorlex #9338 Na ezt akarom én is kitesztelni. Mert ha mondjuk 260 elég ahhoz hogy a lefelé útról lövöldözze az ember a telkine-t akkor sztem erre érdemes egy íjásznál rámenni, még nekem meele slayernek si egy weapon swappal. Tudom, dudo szánalmas vagyok, de ez van. :D
Én azt mondom hogy majd akkor nem fogom szégyellni magam ilyenek miatt, ha a játék készítői egyáltalán esélyt adnak bizonyos nmy-k bizonyos spelljei ellen hogy életben maradjak, addig nincs ciki, mert azt én végtelen bunkó egyoldalú előnynek tartom, hogy jön egy act3 telkine, rádbasz egy olyan piros micsodát, és kanyi, anélkül hogy esélyem lenne. -
Nna de ha nincs az a recharge akkor nem is hiányzik..., ezt tapasztalhattad az én karimnál amikor együtt toltuk... :)
Ez mindenkihez szól: És-hát a lövedék hatótávolsága nyílván összefügg a sebességével , csak tényleg fura, hogy ezt lemodellezték a game ban, más magyarázat nincs... de mennyi szükséges ahhoz, hogy egy képernyőnyire lőjjön a kari? a 360 alatt mennyivel lehet kevesebb? -
Shorlex #9336 Dudo, látom kötekedős kedvedben vagy... :DDD
Szóval az elején azzal kezdtem hogy sztem a brigand a legjobb íjász, és ha csítelni
akarsz akkor a bone charmer. A te hozzáállásodra írtam az avengerhez és a rangerhez, hogy nálam kissé fals, és nem azt mondtam hogy ezek az isten karik az első kettőhöz képest, hanem azt, hogy azzal kezdted el fikázni ezeket hogy nincs elég skill, jó ha az aurára jut, stb. CSAK ERRE mondtam azt, hogy miért, a bone charmerre van??? Ezzel én nem mondtam hogy egy avenger jobb lenne, csak annyit állítottam hogy ne az legyen a kifogás egy avenger ellen hogy kevés a skill. Innentől kezdve nem volt mit revidiálnom, nem ismertem el semmit, mert a kezdetek kezdetén ugyanazon a véleményen voltam, hogy a legjobb két íjász a charmer és a brigand, ha biztonságizni akasrz akkor a ranger. :D
Pierce resist egy íjásznak persze hogy kell, de miért melyik karinak nem kell??? :D
Study passzívja: még egyszer mondom: szarok a critical hitre, értsd már meg!!! Én is tudom hogy íjásznál és mágusnál nincs. Még egyszer mondom: az egyszerű kis paraszt ütéseknél is láttam valahol valamikor (nem emlékszem rá) hogy számítanak ezek az értékek, de lehet hogy az egy szar leírás volt, nemtom. Na és ha az egyszerű ütésnél (lövésnél) is számít valahogyan valamilyen úton egy képletben, akkor miért ne lenne hasznos. Ha nem számít, akkor persze nem hasznos, nekem csak rémlik valami ütésképlet amiben benne volt az OA-DA.
A spirit ward: nem sikerült mellé fognom, amit leírtam az igaz, csak nálad ezek szerint nem a védelmi funkció számít hanem a támadás, OK. Ha akarod megnézem, ez megerősítésre vár, de asszem az onsidian dragonianjai 120ban nem undead-ek, de lehet hogy most hülyeséget mondok. Na megnéztem, a lándzsások beastmenek, a lila warlockok is beastmenek, sőt, az íjászokis.
A csúcskarimmal nem azért váltok cuccot boss előtt mert az annyira szükséges és hű de félünk tőle ha nincs így hanem kényelmi szempontból: gyorsabb a harc. Nem kell rohangálni, nem kell kitérni, nem kell taktikázni, ha pl. dragon lich ellen van 100% védelmed, csak állni és ütni. Most gyakáltam le manticore-t cuccváltogatás nélkül, pedig nem volt dodge attack (és kit érdekel), de hoppá így is megy. Érted, a championnal is leszedtem mantit, de az egy egyszerű, nem nagy sebzésű kis funkari volt ehhez képest, tartott is vagy 2 percig, mint neked azon a filmen anno. Na, 100% dodge-nál ki kell térni a fújás elől, azt annyi. 20-30 mp. Ezért cserélek, nem azért mert hú de kell és szükségszerű. De hidd el, nekem meg arra nincs szükségem hogy dragonianok felőlem 40 fős hordája miatt weapon swapolnom kelljen... :DDD És ha jól tudom szörnyik feléf rontó csoportjából pár százalékkal (persze elhanyagolható, de akinek szeme van észreveszi azt is
) több van mint bossból. :DDDDDDD
A projectile speedet értem én, és bármily hihetetlen még én is kijártam a nyolc általánost (sajnos többre nem futotta :D) de nem gondoltam volna hogy valós fizikai törvényeket is bele fognak venni a játékba. Tudod, azért furcsa ez, mert én még soha nem láttam repülő dinoszauruszokat, de ebben a játékban mégis bárki könnyedén produkálni tud ilyet, ezért nem feltételeztem hogy a játék más részében meg "tiszteletben" tartják a fizikát. :DDDD
Virlee: defense az télleg az isten, a legjobb közelharcos, és mit szólsz dudo, egyetértek veled, bazzeg. Kell neki a minél nagyobb recharge, sztem nem árt a 100 is. 1-2 armort feláldozol 100% recért, de cserébe skillpontot spórolsz itt-ott, sztem megéri, főleg rally miatt 120ban. -
virs lee #9335 Nekem se érte el, sztem nem nő sehogy a lőtáv. -
Nem akarok beleszólni a vitába de szerintem mind a két skill kombinációval lehet haladni, a cuccokból simán lehet mindkettő hiányosságait kompenzálni, pl. a spirit ward helyett egy phantom bane gyűrű is tökéletesen műkszik, én amúgy a szarul épített spellbinderemmel (Dudo után beismerem...közelharcos, no recharge ugye...de ez az első karim és hát az első sosem tökéletes :) a deatchill+passzívjai nélkül behaltam volna állandóan, és ezt Shorlex-nek írom: mint ahogy a szaros death ward nélkül is párszor, pedig csak egy pont volt rajta de az nagyon megérte...jó párszor(nagyon soxor:) leszívtak annyira, hogy csak ez mentett meg...mondjuk a +skilles cuccok miatt az egy-ből lett vagy hármas szintű...
A projektile speed és a lőtávolság viszonya a vita ellenére nekem még mindig homályos... Telkin-t elérni nem sok íjjász karinak sikerült... :)
A defense karinál a recharge-val vitakoznék azonban, ha felváltva használod a Rally-t a Quick recovery val, simán kihagyható a recharge, amíg az egyik tölt a másik használható (a quick rec. is kurva jó skill), és viszonylag mind a kettő gyorsan tölt...és akkor lehet húzósabb streng,dex pont a karinál (nem megy int., energy-re) +húzósabb (jobb def és damage értékű) cuccos, és végképp fölöslegessé válik a rec., mivel a kari kurva nagyot üt és véd...:) egyszerre. Mindezt 64. defes kari után mondom... :) -
dudovec #9333 Shorlex , lehet 1.08 bol indulok ki, de szerintem 1,20 ban is illik egy 35% koruli pierce resist legenden egy ijasznak. Mellesleg anelkul , hogy lattam volna 1.20 at valaha is , 1-2 dolgot igyis megoldottam fejben:P
Valahol mar kicsit vicces, hogy itt-ott probalsz valamibe belekotni, amit irok, aztan par comment mulva, valahol a sorok kozt elrejtve elismered h igazam volt, es belekotsz gyorsan valami masba:D Eredetileg arrol volt szo, hogy milyen ijaszok lehetnek a jok, irtam h a bone charmer, meg a brigand aminek a nyomaba sem er a ranger meg az avanger. Erre jott a szoveg h nincs eleg skill a spiritnek, de ugye az avanger dwellerje meg a ranger oakja, az annyira sokat segit 1 ijaszon, hogy huuu.. Most meg mar kb ott tartasz , hogy a bone charmer, meg a brigand a jo ijasz... namost a brigand lovesebe felig-meddig bele van epitve a vision of death.. a bonecharmerrol meg irtam eleget, de fogok meg nyugi...
Virs lee: A spirit wardrol irt dologgal nem ertek egyet.. Milyen korlatozott tavolsag??? A spirit ward yardja, azt hatarozza meg, hogy milyen tavolsagban kapjak meg az aurat az Allik meg a petek, nem kene osszekeverni a deatchillel, aminel a yard ugy hat ahogy mondod, es nem megy at az allikra... A lichek (ha az obsidian halls fele 'lichekre' gondolsz..) akkor nemcsak elemental hanem undead sebzes is, ergo a toluk kapott sebzesbol a spirit ward minden esetben le fog vonni, attol fuggetlenul , hogy milyen skillt hasznalnak + resistelni is fogsz ra az ellened hasznalt tamadas tipusra vonatkozo resisteddel!
Shorlex: Studyt mindenhol kell hasznalni, es inni kell a manat... Mert, hiaba van 1-2 szorny legenden akinek kicsi a pierce resistje, aztis le kell venni, had menjen neki minusba, mert a szornyek is tobbet fognak serulni -resistekkel, ugyanugy mint ahogy teis sokkal tobbet serulsz ha -50 ed van , nem pedig 0.. igy a sturdy miatt, minden esetben tobbet fogsz sebezni!
A flush outra, hidd el eleg az 1 pont, mivel hidd el , a defensive ability redukalas nemjo semmire 1 ranged karinal, ugyanis, amig nemvolt meg a sebzes kiiro progim, addig csak a kritikal hiteket irta ki sargaval/pirossal, es soha, de soha nem irta ki a sebzest amikor ijjal lottem, vagy ternionoztam (ami szinten ranged attack, nempedig cast) , ezis azt tamasztotta ala , hogy a Kritikal hit, NEM HAT ranged attackra, es elvilegesen az off/def ability csak azt hivatott meghatarozni, hogy milyen esellyel utsz, vagy kapsz kritikal hitet kozelharcban, semmi mast.
Ami a Spirit wardot illeti a charmernel, megint alaposan sikerult melle fognod, de nembaj tessek csak kotekedni, idovel ugyis megtalalom az 'elismerest' valahol a soraid kozt:) Szoval senki nem mondta, hogy azert kapja a pontokat, hogy ne ussenek szet, mert egy jo ijaszt nemkaphatnak el, ha megis akkor azok valoszinulieg dragonianok lesznek, azok annyira gyorsak... Namost a 'beast' tipusu, jade palace fele dragonianok, beastek, es nemresistelnek tul jol a piercere, es kapsz ellenuk + sebzest is aurakbol, illetve ottvannak a 'lila' dragonianok, obsidian hallsba, amik a jatek talan legveszelyesebb mobjai.. namost azok ellen nagyon sokat tud segiteni.. De mondom, nem ezert kapja a pontokat, hanem a sebzes miatt, mivel pont az undeadok altalaban, akiknek kurva magas a pierce resuk legenden, es mind2 resze az auranak ad sebzest ellenuk, mert hiaba studyzol rajuk , meg ugyis eleg jo resuk lesz , es az a sebzes rohadt jol fog jonni ellenuk , foleg a 2 petednek is , mert mint tudjuk a spirit ward hat az allikra is.
Az , hogy valamikor bizony oda fognak erni hozzad, lehet , akkor par lepes hatra, gyors weapon swap es egy vision of death, lehet neked ez maceras, nekem meg az a maceras es valahol 'gaz' is, hogy a 'csucskarikkal' cuccot kell valtogatni legend bossok elott:DD
Mellesleg, azt sem mondtam , hogy 2 kepernyorol fogok lovoldozni vaktaban, bar nehany helyen biztos fogom hasznalni , ahol mar elore tudom, hogy szornyek lesznek, es persze , nemfognak studyt kapni , amikor ien tavolsagbol kapjak a hiteket, de a covenant meg a spirit ward akkoris fog mukodni.
Ami a projectile speed/ranget illeti, nemtom , fogj meg 2 kavicsot, dobd el az egyiket erosen , a masikat gyengen , es nezd meg melyik repul messzebb..:D ezekutan kizart , hogy lenne benne barmi logika is , hogy a gyorsabb nyilvesszo meszebb menne..:))
Ami pedig a deatchillet illeti, teny hogy megeri a pontokat, de ha jol kezeled az ijaszt, akkor ritkan ernek olyan kozelsegbe, hogy telleg hasson rajuk, utest meg ritkabban fogsz kapni kozelrol, hogy maxold a ravages of time-t.. Mellesleg mint mondtam , nekem lenne +3 skillem, amit te nemtudom, hogy belekalkulaltal e az elkepzelesedbe..
Virsli: a defense ag az kurvajo, mind2 patch alatt, de illik neki vagy 90% koruli recharge, hogy jol toltsenek a skillek, amikre azert szukseg lesz rendesen... meg -energy costra is... Van 1.08 alatt egy conquerem.. , lassan legend egypt vegen jar, de meg nemhaltam meg vele:)
-
Ja a defensre mérget vehetsz, de ne felejts el hozzá pajzsot használni :D (a defender az egyik legütősebb kaszt közelharcos kariknak: a battert+passzívja (a jobb gombra), adrenalint + utolsó passzívja, rallyt+utolsó passzívja, battle avareness +passzívjaira mindre egy kevés és ha lehet a jobb oldali felső három passzív skillt maxra ... és nem lessz gond...) -
virs lee #9331 Na akkor kipróbálom, aztán remélemis hogy úgylesz, a duplakezes is úgy indult, de se régen, se most nem jó, talán majd a 9.99-es peccsben. :) -
A defender ágról kb. annyit, hogy mellette tök mindegy milyen harcos kasztot használsz még... simán frankó karid lessz legenden is... :) -
virs lee #9329 A defense ág hellen tud vmit felmutatni védelemben? Gondolkodok egy warfare + defensen, de ha csak annyit tud mint az oak + zászló, akkor szart se ér az se. -
Shorlex #9328 Igen, sajnos igen. Illetve nem mindenhol kell study-t használni, úgyhogy nem használom mindenhol. :D
Erre jó megoldás a bone charmer, ott a covenant, az mindent pótol. Én ezért használnék charmert, vagy avengert vagy rangert, kapsz nrg-t a mágus-félmágus kasztból. -
virs lee #9327 Íjásznak manát ti honnan szedtek? Minden sarkon study, ahhoz kell rendesen. Lvl34-en van nekem kemény 300 (a hunting nem ad), abból is elmegy 135 az art of the huntra, sima lövöldözéssel (marksmanship) pikpak elfogy a maradék (mana regen az vmi gyök2), és akkor még studyt se használtam. Másodpercenként isszátok a mana piát?