-
dudovec #9333 Shorlex , lehet 1.08 bol indulok ki, de szerintem 1,20 ban is illik egy 35% koruli pierce resist legenden egy ijasznak. Mellesleg anelkul , hogy lattam volna 1.20 at valaha is , 1-2 dolgot igyis megoldottam fejben:P
Valahol mar kicsit vicces, hogy itt-ott probalsz valamibe belekotni, amit irok, aztan par comment mulva, valahol a sorok kozt elrejtve elismered h igazam volt, es belekotsz gyorsan valami masba:D Eredetileg arrol volt szo, hogy milyen ijaszok lehetnek a jok, irtam h a bone charmer, meg a brigand aminek a nyomaba sem er a ranger meg az avanger. Erre jott a szoveg h nincs eleg skill a spiritnek, de ugye az avanger dwellerje meg a ranger oakja, az annyira sokat segit 1 ijaszon, hogy huuu.. Most meg mar kb ott tartasz , hogy a bone charmer, meg a brigand a jo ijasz... namost a brigand lovesebe felig-meddig bele van epitve a vision of death.. a bonecharmerrol meg irtam eleget, de fogok meg nyugi...
Virs lee: A spirit wardrol irt dologgal nem ertek egyet.. Milyen korlatozott tavolsag??? A spirit ward yardja, azt hatarozza meg, hogy milyen tavolsagban kapjak meg az aurat az Allik meg a petek, nem kene osszekeverni a deatchillel, aminel a yard ugy hat ahogy mondod, es nem megy at az allikra... A lichek (ha az obsidian halls fele 'lichekre' gondolsz..) akkor nemcsak elemental hanem undead sebzes is, ergo a toluk kapott sebzesbol a spirit ward minden esetben le fog vonni, attol fuggetlenul , hogy milyen skillt hasznalnak + resistelni is fogsz ra az ellened hasznalt tamadas tipusra vonatkozo resisteddel!
Shorlex: Studyt mindenhol kell hasznalni, es inni kell a manat... Mert, hiaba van 1-2 szorny legenden akinek kicsi a pierce resistje, aztis le kell venni, had menjen neki minusba, mert a szornyek is tobbet fognak serulni -resistekkel, ugyanugy mint ahogy teis sokkal tobbet serulsz ha -50 ed van , nem pedig 0.. igy a sturdy miatt, minden esetben tobbet fogsz sebezni!
A flush outra, hidd el eleg az 1 pont, mivel hidd el , a defensive ability redukalas nemjo semmire 1 ranged karinal, ugyanis, amig nemvolt meg a sebzes kiiro progim, addig csak a kritikal hiteket irta ki sargaval/pirossal, es soha, de soha nem irta ki a sebzest amikor ijjal lottem, vagy ternionoztam (ami szinten ranged attack, nempedig cast) , ezis azt tamasztotta ala , hogy a Kritikal hit, NEM HAT ranged attackra, es elvilegesen az off/def ability csak azt hivatott meghatarozni, hogy milyen esellyel utsz, vagy kapsz kritikal hitet kozelharcban, semmi mast.
Ami a Spirit wardot illeti a charmernel, megint alaposan sikerult melle fognod, de nembaj tessek csak kotekedni, idovel ugyis megtalalom az 'elismerest' valahol a soraid kozt:) Szoval senki nem mondta, hogy azert kapja a pontokat, hogy ne ussenek szet, mert egy jo ijaszt nemkaphatnak el, ha megis akkor azok valoszinulieg dragonianok lesznek, azok annyira gyorsak... Namost a 'beast' tipusu, jade palace fele dragonianok, beastek, es nemresistelnek tul jol a piercere, es kapsz ellenuk + sebzest is aurakbol, illetve ottvannak a 'lila' dragonianok, obsidian hallsba, amik a jatek talan legveszelyesebb mobjai.. namost azok ellen nagyon sokat tud segiteni.. De mondom, nem ezert kapja a pontokat, hanem a sebzes miatt, mivel pont az undeadok altalaban, akiknek kurva magas a pierce resuk legenden, es mind2 resze az auranak ad sebzest ellenuk, mert hiaba studyzol rajuk , meg ugyis eleg jo resuk lesz , es az a sebzes rohadt jol fog jonni ellenuk , foleg a 2 petednek is , mert mint tudjuk a spirit ward hat az allikra is.
Az , hogy valamikor bizony oda fognak erni hozzad, lehet , akkor par lepes hatra, gyors weapon swap es egy vision of death, lehet neked ez maceras, nekem meg az a maceras es valahol 'gaz' is, hogy a 'csucskarikkal' cuccot kell valtogatni legend bossok elott:DD
Mellesleg, azt sem mondtam , hogy 2 kepernyorol fogok lovoldozni vaktaban, bar nehany helyen biztos fogom hasznalni , ahol mar elore tudom, hogy szornyek lesznek, es persze , nemfognak studyt kapni , amikor ien tavolsagbol kapjak a hiteket, de a covenant meg a spirit ward akkoris fog mukodni.
Ami a projectile speed/ranget illeti, nemtom , fogj meg 2 kavicsot, dobd el az egyiket erosen , a masikat gyengen , es nezd meg melyik repul messzebb..:D ezekutan kizart , hogy lenne benne barmi logika is , hogy a gyorsabb nyilvesszo meszebb menne..:))
Ami pedig a deatchillet illeti, teny hogy megeri a pontokat, de ha jol kezeled az ijaszt, akkor ritkan ernek olyan kozelsegbe, hogy telleg hasson rajuk, utest meg ritkabban fogsz kapni kozelrol, hogy maxold a ravages of time-t.. Mellesleg mint mondtam , nekem lenne +3 skillem, amit te nemtudom, hogy belekalkulaltal e az elkepzelesedbe..
Virsli: a defense ag az kurvajo, mind2 patch alatt, de illik neki vagy 90% koruli recharge, hogy jol toltsenek a skillek, amikre azert szukseg lesz rendesen... meg -energy costra is... Van 1.08 alatt egy conquerem.. , lassan legend egypt vegen jar, de meg nemhaltam meg vele:)