• dudovec
    Lapozz csak lefele 1 keveset, es nezdmeg , hogy 3 ijasz verziot irtal le, es bonecharmerrol nemirtal semmit, amig meg nem jegyeztem , hogy kimaradt.
    De nemfogok most idecopyzni, 15 sort, inkabb nezdmeg es latni fogod.

A lila dragonian pedig igenis undead, de lehet hogy 1.20 ra megvaltoztattak, de nemlattam errol semmit a patch infoban.

A skillekrol annyit, hogy a naturre telleg nemjut skill, az earthre , ha jutna, meg akkorse lenne ertelme, mert lofaszt se ad egy jo ijasznak, mint ahogy egy 65% healthes oak se ad tul sokat, de biztos jobblesz tole a kari.

OA/DA , nemtom , sztem semmi koze a ranged attackhoz, es tovabbra is fenntartom.

A csucskarirol meg annyit, hogyha mar 99% ban immune vagy mindenre , akkor telleg szanalmas atoltozni , meg a hidrol lovoldozni:D
    Lattad mien karikat inditottam a jatekelmeny erdekeben, ami nagyjabol mar nem volt meg a spellbreakernel (aminel nemkellett se rohangalni, se csereberelni) , namost ami felvenne vele a kesztyut az a thane, es ott sem kene semmi ilyesmi:)

amugy asszem en itt kiszalok ebbol, mert beszelsz itt funrol meg jatekelmenyrol, de kozben az a főcelod, hogy eselyed se legyen meghalni.
    Illetve az, hogy minel kevesebb 'jatektudasra' (eger/billentyuzet kezelesre, meg 'taktikara') legyen szukseg ahhoz h minden fasza legyen, meg ebben a jatekban is, ahol altalaban telleg csak 1 jo buildre van szukseg + egy minimalis jatektudasra, amit mindenaron ki akarsz zarni, pedig a jatekelmenyt az adja, amikor ervenyesulsz , egy onmagaban nem tul hatekony karakterrel (legalabbis nekem ez adja , egy spellbreaker utan). (tudom most majd belekotsz a spiritbe... de nyugodtan...)