• Shorlex
    Dudo, látom kötekedős kedvedben vagy... :DDD
    Szóval az elején azzal kezdtem hogy sztem a brigand a legjobb íjász, és ha csítelni akarsz akkor a bone charmer. A te hozzáállásodra írtam az avengerhez és a rangerhez, hogy nálam kissé fals, és nem azt mondtam hogy ezek az isten karik az első kettőhöz képest, hanem azt, hogy azzal kezdted el fikázni ezeket hogy nincs elég skill, jó ha az aurára jut, stb. CSAK ERRE mondtam azt, hogy miért, a bone charmerre van??? Ezzel én nem mondtam hogy egy avenger jobb lenne, csak annyit állítottam hogy ne az legyen a kifogás egy avenger ellen hogy kevés a skill. Innentől kezdve nem volt mit revidiálnom, nem ismertem el semmit, mert a kezdetek kezdetén ugyanazon a véleményen voltam, hogy a legjobb két íjász a charmer és a brigand, ha biztonságizni akasrz akkor a ranger. :D
    Pierce resist egy íjásznak persze hogy kell, de miért melyik karinak nem kell??? :D
    Study passzívja: még egyszer mondom: szarok a critical hitre, értsd már meg!!! Én is tudom hogy íjásznál és mágusnál nincs. Még egyszer mondom: az egyszerű kis paraszt ütéseknél is láttam valahol valamikor (nem emlékszem rá) hogy számítanak ezek az értékek, de lehet hogy az egy szar leírás volt, nemtom. Na és ha az egyszerű ütésnél (lövésnél) is számít valahogyan valamilyen úton egy képletben, akkor miért ne lenne hasznos. Ha nem számít, akkor persze nem hasznos, nekem csak rémlik valami ütésképlet amiben benne volt az OA-DA.
    A spirit ward: nem sikerült mellé fognom, amit leírtam az igaz, csak nálad ezek szerint nem a védelmi funkció számít hanem a támadás, OK. Ha akarod megnézem, ez megerősítésre vár, de asszem az onsidian dragonianjai 120ban nem undead-ek, de lehet hogy most hülyeséget mondok. Na megnéztem, a lándzsások beastmenek, a lila warlockok is beastmenek, sőt, az íjászokis.

A csúcskarimmal nem azért váltok cuccot boss előtt mert az annyira szükséges és hű de félünk tőle ha nincs így hanem kényelmi szempontból: gyorsabb a harc. Nem kell rohangálni, nem kell kitérni, nem kell taktikázni, ha pl. dragon lich ellen van 100% védelmed, csak állni és ütni. Most gyakáltam le manticore-t cuccváltogatás nélkül, pedig nem volt dodge attack (és kit érdekel), de hoppá így is megy. Érted, a championnal is leszedtem mantit, de az egy egyszerű, nem nagy sebzésű kis funkari volt ehhez képest, tartott is vagy 2 percig, mint neked azon a filmen anno. Na, 100% dodge-nál ki kell térni a fújás elől, azt annyi. 20-30 mp. Ezért cserélek, nem azért mert hú de kell és szükségszerű. De hidd el, nekem meg arra nincs szükségem hogy dragonianok felőlem 40 fős hordája miatt weapon swapolnom kelljen... :DDD És ha jól tudom szörnyik feléf rontó csoportjából pár százalékkal (persze elhanyagolható, de akinek szeme van észreveszi azt is ) több van mint bossból. :DDDDDDD
    A projectile speedet értem én, és bármily hihetetlen még én is kijártam a nyolc általánost (sajnos többre nem futotta :D) de nem gondoltam volna hogy valós fizikai törvényeket is bele fognak venni a játékba. Tudod, azért furcsa ez, mert én még soha nem láttam repülő dinoszauruszokat, de ebben a játékban mégis bárki könnyedén produkálni tud ilyet, ezért nem feltételeztem hogy a játék más részében meg "tiszteletben" tartják a fizikát. :DDDD

Virlee: defense az télleg az isten, a legjobb közelharcos, és mit szólsz dudo, egyetértek veled, bazzeg. Kell neki a minél nagyobb recharge, sztem nem árt a 100 is. 1-2 armort feláldozol 100% recért, de cserébe skillpontot spórolsz itt-ott, sztem megéri, főleg rally miatt 120ban.