• dudovec
    Spell breaker mint varazslat szar szerintem, ugyanis ha joltom csak a magician lenyeket sebzi eroteljesen, csomo lenybol alig tudsz manat szivni, raadasul azis timeres (mondjuk ha nem total shardered van, akkor illik felrakni egy jo adag rechargeot egy casterre, mert az szinte az osszes karin segit..)
    A fire az telleg kalap szar kb , a volcanic orbot kiprobaltam 100% rechargeal, masodpercenkent dobtam 3 at, ugy mar egesz jonak tunt, csak a manamat porkolte el masodpercek alatt, es annak ellenere , hogy timeres skill , es ugy szortam mint ahogy a shardot szoktak, nem estem tole hasra... persze megfelelo cuccal jobban feltudod erositeni, csakhat eleg korlatozottak a lehetosegeid , ha 100% rechargera gyursz.
    A thunderball, szinten ez a tipusu skill, amiben csak ugy latok ertelmet, ha nincs rajta cooldown.. Ugyanis az a 7 second stun, eleg nevetseges (legenden a legtobb szornyre lesz ien 1-.1.5 second sem) a sebzese kalap kaki, de megfelelo castal meg manaval meg 100% reccel, letudsz vele fogni minden herot,meg mezei szornyet.. + ottvan a stormnak az egyik erdekes skillje , a freezing blast, amit ha instantra csinalsz , akkor a 'piros' bossokat is megtudod vele stunolni, igaz csak ien 0.5 secondokra, de epp eleg arra, hogy bezavard a skilljeit... Szoval a storm onmagaban kepes minden lenyt megallitani, igy valaszthatsz melle akar egy spiritet(sztem a legjobb melle) , vagy valami olyat aminek szinten nagyon jot tesz a 100% recharge, es akkor mondjuk thunderball+lightning+freezeblast a stormbol, a tobbit meg ki kell talalni hozza, de sztem dark covenant + lich+ outsider a legjobb melle.