• dudovec
    Shorlex nembaj az ha ilyen karit csinalsz , nem errol van szo...
    Hanem jatekelmenynek tekinted azt, amikor egyetlen egy boss van, akinek van eselye ellened, de aztis ugy akarod lenyilazni a melee kariddal, hogy ne tudjon megutni. En mar nemjutnek el a vegeig egy ilyen tipusu karival , mert amikor latnam, hogy mukodik amit akartam, eljutok a celig, kezdenek 1 masikat, ugyanez tortent a spellbreakeremmel.. Es ugyanezert nem inditom el a thanet, mert lvl 35 korul tuti beunnam , hogy mindenki all a mapon.
    Igazabol ebben a kulonbozik az allaspontunk, ezert nincs is ertelme ertekezni errol...

Romoto: olvastam azt msgt, koszonom, de mindent megneztem a gamebansheen mar amiben lattam otletet, es ki is probaltam, 1-2 zöld cucc lehet erdekelne, de azok nalam 1.08 ban elvesztik a tulajdonsagaikat..

Multirol meg annyit , hogy szerintem pont a multiban kene menni amolyan 'fun' karikkal , olyanokkal , amikkel egyedul kurva nehez lenne vegigvinni, de multiban kigeszitve egymast par ilyen karival, lehet sokkal utokepesebb csapatot alkotsz valakivel , mintha 2 'solo' karival mennetek..
    Es en speciel nem tudnam elvezni, ha megyek valakivel multiban aki miatt minden szorny all 1 helyben, a bossok is , es babukat meg koembereket kell utni, fel oraig szerintem barki elvezne , akinek ujdonsagkent hatna , de utana vagy kilepne , vagy megkerne h ne hasznald ezeket a skilleket meg odacseszi a jatekelmenyt..