• Shorlex
    Bazzeg, persze hogy az a célom hogy ne haljak meg de tudod miért? Mert MOST épp az a cél. Azzal kezdtem ezt a slayert hogy halhatatlan karit csinálok, és készen van. Most miért baj az hogy van 1 azaz egy olyan kari, aminél ezt megcsinálom, megcsináltam és meg akartam csinálni. Szerinted van a 20ból akár csak egyetlenegy olyan másik kari is, aki ugyanilyen? Hát nincs. És nem is fogok soha többet ilyet csinálni, mert a halhatatlan kari az nálam EZ lesz és nem más. De elárulok egy nagy titkot, és nem szégyellem: ezzel a genyával is behaltam ötször, ebből asszem 4 act3 telkine (innen a bosszúvágy... :DDDDDD) és amióta befejeztem és fejlesztek, azóta epicen (igen, epicen) is behaltam egyszer, mert teszteltem valamit. Most már tudom hogy mit nem szabad csinálni :DDDDDDDD Na ennyit arról hogy azt akarom hogy esélye se legyen meghalni.
    És igen, én nem szeretek 65 gombot nyomkodni, nyomkodtam eleget a binderrel, amivel a bal kezem öt ujját hat helyre használtam, én szeretem a nyugalmas, egyszerű ámbátor hatékony írtást :D
    OA/DA látom nem érted, de már nem mondom el többször, mert asszem nem is fogod... :DD
    Az meg hogy 99%-ban (104...:D) immunis vagyok: FIZIKÁLISRA!!! projectile-ra 70%ban de spellre egyben sem vazze, és ha ilyet nyomnak rám én ugyanúgy behalok.
    Még valami: ez a kari 108ban indult így a stat pontokat is 108ra kalkuláltam. de most már áttettem 120ra ahol megnőttek a követelmények, ody nincs rajtam, úgyhogy az 525 str-t virítani kell, nekem meg pont 486 és 525 között volt. AZAZ elmaradhatatlanul fontos és szó szerint szükségszerű volt hogy ne haljak be sokszor mert kellett a lvl, hogy megkapjam az attribute-okat, mert különben nem tudtam volna áttenni 120ra (így is úgy tettem át, hogy 525 heléyett 524 str-em volt... amíg nem ugrottam szintet addig egy pöcsömjankó str gyűrű volt rajtam). És láss csodát, én a csítkirály, a Defiler felhasználói szintű mestere NEM tettem meg hogy adok 1 str pontot magamnak (még úgy sem hogy "becsületből" leveszek mondjuk egy dexet) na de ehhez is az kellett hogy ne haljak be mondjuk szintlépés előtt egy perccel.

Ami meg a funt illeti: nekem EBBEN a kariban az MAGA a fun, hogy ilyen defense-e van. Nyilván itt nem az ad élményt hogy rohangálni és castolni kell a beledet meg nyomkodni az időszaki peteket és aurákat hogy egyáltalán túlélj egy kemény attackot, mert nem tudnak hozzám érni. Itt nekem pont EZ a játékélmény hogy ilyen nem kell csinálnom. De hidd el, nem erre élvezek, mert asszem fogok indítani egy mágust, a legócskább fajtából, ráadásul ugye mágusban olyan tapasztalatlan és hülye vagyok mint a segg. Hát az totál játéktudást igénylő kari lesz, örülök ha túlélem vele a gamát, és úgy saccolom, hogy 30szor fogok vele behalni :DDDDD