• ROMOTO
    Nem akarok beleszólni a vitába de szerintem mind a két skill kombinációval lehet haladni, a cuccokból simán lehet mindkettő hiányosságait kompenzálni, pl. a spirit ward helyett egy phantom bane gyűrű is tökéletesen műkszik, én amúgy a szarul épített spellbinderemmel (Dudo után beismerem...közelharcos, no recharge ugye...de ez az első karim és hát az első sosem tökéletes :) a deatchill+passzívjai nélkül behaltam volna állandóan, és ezt Shorlex-nek írom: mint ahogy a szaros death ward nélkül is párszor, pedig csak egy pont volt rajta de az nagyon megérte...jó párszor(nagyon soxor:) leszívtak annyira, hogy csak ez mentett meg...mondjuk a +skilles cuccok miatt az egy-ből lett vagy hármas szintű...

A projektile speed és a lőtávolság viszonya a vita ellenére nekem még mindig homályos... Telkin-t elérni nem sok íjjász karinak sikerült... :)

A defense karinál a recharge-val vitakoznék azonban, ha felváltva használod a Rally-t a Quick recovery val, simán kihagyható a recharge, amíg az egyik tölt a másik használható (a quick rec. is kurva jó skill), és viszonylag mind a kettő gyorsan tölt...és akkor lehet húzósabb streng,dex pont a karinál (nem megy int., energy-re) +húzósabb (jobb def és damage értékű) cuccos, és végképp fölöslegessé válik a rec., mivel a kari kurva nagyot üt és véd...:) egyszerre. Mindezt 64. defes kari után mondom... :)