53049
  • DummyBoy
    Azt írta az SG főoldlal, hogy akkor van a szülinapod ... BSZN ... Boldog SZüliNapot :) :)

A HBD meg Hepi BörzDéj :)
  • Gundark
    Ihihih :)) Felmentem este a honlapra, látom új hirek meg hosszú lista :) Na mondom megnézem mit irtatok róla. Hát semmit :) Gondoltam lecsapok :))
  • gszaloki
    A fenébe!

Minden nap megnéztem a honlapot, hogy én hozzam a fórumba a jó hírt az 1.06-ról, de megelőztél!!! Áh.....
    Azért már csurog lefele.... :-)))
    Talán majd az 1.07-nél gyorsabb leszek...
  • neuro
    van benne cockpit switcher de hogy kell vajon használni?
  • Gundark
    Egye meg a rosseb, nézzünk szembe velük Harcoljunk!
  • neuro
    Pe-2, Pacific Storm demó és Falcon AF 1.06
    sok lesz ez így egy hétre :)
  • Gundark
    Miva? Mindenkit lelőttek a Tor-ok? Kigyütt az 1.06! van egy szép lista is hozzá hogy miket javitottak. Ja és Hápi Börzdéj Molnibalage, igy utólag is Az AFhez nincs stopworks? Mármint működő illegális
  • Molnibalage
    Ez mit jelent?
  • Molnibalage
    Üdv. Híreim vannak. FF3-ban sikerült alkalmaznom némi korlátokkal a stopworks-os kabint! A Maverick és TGP képe még most sem látszik 3D-s kabinon, de a többi az már egész jó. Éredekel valakit? A 2D-s képeket nem sikerült, de ez nem is nagy baj, mert a FF3-ban már alapból jól néznek ki a 2D-s kabinok.
  • repvez
    Már alig várom a javitást C3PO szerint a héten ki fog jönni ha semmi nem jön közbe.Addig lehet ujra kéne az egész gépet telepiteni mert sokszor elszáll a játék amit eddig nem szokott csak amiota a kabinokkal probálkoztam.
  • Seaweed
    Nah akkor asszem beruhazok egy hitilesbe is ;)
  • Seaweed
    2Dben is hasznalhato, de igaz hogy en nem sokat flakonoztam eddig eletemben es ez az elso megvett flakonom (jo kivetel ez alol a Flakon 1 amigara..mert az meg mindig megvan dobozban a szekrenyben ;)), de szerintem jo az a 3D cockpit is..mukodik igaz nem interaktiv de mukodik.
  • repvez
    A track IR hogy müxik vele?Van valami jobb 3dcockpited az alapnál vagy 2dben is használhato?
  • neuro
    nincs különbség az alap és a Hitiles között sebességben
    ahogy repvez írta, hadjáratok közben kicsit akadozós a repterek közelében, de az 1.06-os patchben ezt majd javítják
  • repvez
    Pontos mérést nem végeztem,de én csak a szokásos reptérközeli akadásokat észleltem.Ami ha minden jol megy pár napon belül megoldodik a patchel.
  • Seaweed
    Neuro!
    A hitilesnek mekkora tobblet teljesitmeny igenye az alap jatekhoz kepest?! (Mert abban van boven FPS es nekem talan fontosabb az FPS mint a latvany (foleg Track IR-el!))
  • DummyBoy
    BSZN Molnibalage
  • Seaweed
    Megjott tegnap az F4AF-em is ;)
  • repvez
    Ez olyasmi mint a loman a lockon-nál.Ebben is tudod cserélgetni az évszakokat,Teamspeak adatokat irhatsz bele.És azt hiszem ez a változat már a joyokat is támogatja meg a TrackIR-t a beállitáshoz.Amolyan mindent egy helyen progi.Ezek szerint akkor valami nálam lehet gond ha neked nem variált a virus miatt.
    Amugy sikerült egy nagyon rövid multit játszanom a lobbyval,de a lelövésem után nem tudtam másik feladatot választani.
    Mondjuk azért jobban örülnék ha lenne egy központi hely mint a hyperlobby ahol összegyulhet több ember is és egyböl látná az , hogy hányan vannak az adott serveren.Mert most csak 3an voltunk, de az se biztos hogy ök akkor játszottak amikor én mivel 6 küldiböl lehetett választani és a 3. küldire 55 percet kellett volna várni és itt nincs idögyorsitás mint singlébe.
    Ugyhogy nem lehetett érezni, hogy na most multiba nyomom.
  • Molnibalage
    A többi része meg mire jó egyáltalán?
  • repvez
    De a többi része müködik?Mert nekem valamiért virust jelez a telepitésnél.Ennyire érzékeny lehet az avast.
  • Molnibalage
    Az 1.5 is lefagy amikor tesztelni akarom a portot..
  • repvez
    Neked müködik a masterfalcon 1.5?Az 1.1 meg lefagy ha ellenorizni akarom a portot.De a routeren már megcsináltam a port forvardot és már addig eljutottam hogy a falconlobbyval a felkapcsolodott servernél elkezdte letölteni a pálya adatait,de ez egy test server volt és nem történt semmi.De még majd probálkozok ha lesz másik server.
  • Molnibalage
    Péntek délután egy kis multi? Masterfalconban van port menedzselés. Falconlobbyval meg lehetne próbálni..
  • neuro
    C3PO

posted April 23, 2006 16:21
    --------------------------------------------------------------------------------
    We're close with 1.0.6. No date for delivery though.

--------------------
    "C3PO"
    Publicity & Marketing
    Lead Pursuit LLC
    www.lead-pursuit.com

• Molnibalage
    Na és az 1.06-tal mi van? Kijön még áprilisban? Poén lenne, ha 29-én jönne ki. Akkor van a születésnapom. Szép ajándék lenne...
  • neuro
    1280-as felbontásban az 1600-ast kicsinyíti vissza, szóval működnie kellene. Ráadásul a Stopworks FAQ-ban is írják, hogy mennie kell.
  • Molnibalage
    Eljutottam odáig, hogy megnyissam cockpiteditorral. Egy rakás hibaüzenet jön, de ennek ellenére megnyitja. Ott ügyködtem ezt-azt, csak hát nem értek hozzá, de van egy olyan funkció, hogy check cockpit és ott is kb. 200 sornyi hibát talál a file-ban. Érdekes... A bcockpit.dat-ot nyitom meg ami az F16c50 könytárban van. Próbálkozni lehet, de szerintem egyenlőre reménytelen.
  • Molnibalage
    Szerintem, csak azért nem működik, mert senkinek nem tudja a monitora az 1600x1200 felbontást... érdekes módon dds fájlok is vannak mellékelve, de arról nem ír, hogy azzal mit kell csinálni. Azok elvileg FF3-hoz kellnek.

Az intrót meg nem nézegetem sokat, csak azzel a jellegzetes beszólással indul amit észrevettem a video-n. A patricksaviation-ról van a video.
  • Gundark
    Ez tudod mitől van? Hogy sok a ráérő időd nézegetni az intrót Egyébként mostan megyen a stopworks vagy nem? A képeken jól néz ki, de használható is? Jöhetne mán az 1.06
  • Molnibalage
    Ma valami hihetelent vettem észre. Az eredeti Falcon 4.0 kezdő videojának a pilótadumája a líbiai MIG-23 -asokkal vívott F-14-sesek légiharcból van kivágva!
  • Molnibalage
    F-117, F-15C és E B-52 korrektek, de a Tornado sem rossz, csak még nincs készen.

A Harrieré egyenlőre nem megy nálam, mjad holnap este megnézem megint. Viszont kipróbáltam a tolóerő vektorálást. NAGYON jól meg van csinálva a progi lehetőségeihez képest. Van leszállásról ACMI akit érdekel. FF3-as, de AF-ben is majd megnézem.
  • Molnibalage
    A műszerek közül aminekl zöld a szövege az kapcsolható. Elvileg trehát lehet ezekkel is ramp startot nyomni, de előfordulhat, hogy egyes kapcsolókat csak billkobinációval tudsz elérni.
  • Molnibalage
    Küldheted, de a Red Falgos videora talán vasárnap lesz időm...
    Én az www.f4community.com most találtam egy pár újat. F-15C és F-15E 2D, Harrier és B-52 !!!

Erre is gondoltam. www.cockpits.nl
  • repvez
    megnéztem a képeket.A mig21-esbe kapcsolhatok a müszerek?Lehet ugy inditani a hajtömüvet mint az f16-ban?
    Ha igy körbenézek az online shoppomba ,akkor látok még aeyes és superpit F15C/E 2d/3d,f18,f22,a-10 kabinok.
    Tudtad használni azt a linket amit skype-n küldtem a Red-flagos videora?Mert akkor ezeknek az elérhetöségét is el tudom kuldeni igy.
  • Molnibalage
    A virtual cockpit az egyetlen 3d dat dile elvileg. De most jövök rá, hogy nekem van ilyen editorom, csak még sosem használtam, lehet, hogy el tudom mneteni kisebb felbontásban.

Repvez: A képeket megnézted már? Ez minden ami van nekem. Ezen kívűl létezik EF-2000 és F-15E 2D és 3D is, csak az már fizetős. Ha van kártyád amit elfogadnak beszállnék esetleg egy vételbe...
  • neuro
    1280x1024-ben és 1280x960-ban is a betöltésnél megadja magát... :(
    nekem az a fura, hogy az alap cockpit 60 fájlból áll, a stopworks pedig csak 50-ből. és hogy kell betenni a virtuális fülkét?
  • repvez
    sajna 1024x1280-as a max amit be tudok állitani a winbe ,de gondolom játék alatt ez sem lehetséges egyenlöre majd 1.06-nál lesz több lehetöség a tft monitorok végett, hogy lehessen nativ felbontással használni.
    Egyébként a stopworks honlapját hol lehel elérni ,hogy megnézzük készült-e más felbontásba kabin vagy csak ez az 1 van?
    De akkor miért irják bele,hogy Official addon.Lehet hogy ezt majd a köv. patchbe lehet használni csak valahogy kiszivárgott?
  • Molnibalage
    Nos fiúk, nekem sem megy a stopworks-os kabin. Pedig még FF3-ban is próbálkoztam, még egy két dolgot kiorüszálok, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Sem az 1024 sem 1600-as könyvtárba másolva sem ment. 1024-be téve XP hibaüzenettel kilép. Bár a monitoromat csak 1024-ig tudom belállítani. Nálatok tudja az 1600-az? Mert ha nem, akkor nyilvánvalóan az a gond.
  • Molnibalage
    Mi is a mail címed? Küldök pár képet. A Rafale, B-1B és F-22 az korrekt a 2D igen, 3D az nem nagyon. A MIG-eké egyszerűen azért nem olyan jók, mert az MFD-n olyan is van ami akkor még nem volt. A MIG-23 HUD-ján valamiért fennt van az HSD. Hogy miért azt nem'tom...

Régiek közül jó azt F-18 2D/3D, A-10 2D/3D, és tűrhetően néz ki a MIG-29, SU-27, csak a radart nem vetíti fel a HUD-ra. Ezekből csak 2D-van.