10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Ronin666
    így sem jó :(

Feltettem (kb. 1Mb volt), aztán mondta, hogy restart jön. OK. Gép elindul, Steam elindul és ugyan az... :(
  • Ronin666
    köszi! ;)
  • RelakS
    Én asszem üresen szoktam hagyni, vagy benyomok egy szóközt
  • Hoz_Hun
    Probáld meg azt, amit a #195-ben írtam. Nekem úgy már jó.
  • Hoz_Hun
    De, én is a saját megyénket írtam, be és elfogadta.
  • Hoz_Hun
    Olvasd el a #176-ot, pont ez volt nekem is. DE MÁR JÓ!!

Én ezt csináltam: kikapcsoltam a Steam-et. Megnyitottam a Steam honlapját, katt-katt a pre-orderre. Amikor kijön, hogy van-e Steam-em akkkor azt válaszoltam nincs! Akarom-e installálni? - Persze! Letöltöttem, hagytam feltenni magát (ugyanoda) és utánna minden rendesen müködött. Meg is vettem már 61% jár a letöltés.
  • szaharin
    Hat "siman" :D Dehat megsemjo, mert a vegen kiirja, hogy nemjo..:(
  • Ronin666
    Én addig az oldalig el sem jutok pedig 1 napja próbálkozok. Hihetetlen. Neked simán ment?
  • szaharin
    Hmm, talan..State/Provenc ide mitirjak?:D beirtam somogy azt kesz, de az biztos nemjo:D
  • RelakS
    Biztosan jól töltötted ki? Próbálj valami mást venni vele weben keresztül, hogy engedi-e? Egyébként lehet, hogy a bankkártyát kiadó cég vacakolt valamit
  • szaharin
    Half-Life 2: Episode One Steam purchase - Credit Card Declined
    Miert irja ezt ki?:(Mar vasaroltunk ezzel a abankkartyaval, de ezt nem engedi megvenni:S milehet a gond?
    We were not able to process this transaction because the information you provided has been denied by your credit card company.
    Valamit rosszul tolthettunk ki, vagy mi?:(
  • artschiatwork
    késő :(
  • Ronin666
    Srácok van egy kis gondom. A steamról le szeretném szedni a pre-load episode one-t, viszont mikor a preload vagy purche gombra kattintok, akkor egy olyan ablak jön be, ahol azt írja a lap nem megjeleníthatő stb stb. szokásos internetes nem elérhető hiba. Már reggel óta próbálkozok. Újra tettem a steamet is más verziójú telepítővel. Csináltam ma már mindent. Ilyenkor mi lehet a hiba? Gondolom nem a szerver van ennyire túlterhelve, mert akkor ma szinte senki nem tudta volna leszedni.
    :(
  • grizzly21
    crackesen is megy? én az alapjátékot megvettem de ezt nincs kedvem
  • Dodo55
    Csak este 7-kor? Nekem már egy jó ideje lent van a preload, SteamDown P12-vel, szerintem működni fog.
  • Newfronter
    Ja hogy ennek is van topikja...
    Na előtöltöttem, már várom a holnapot, csak nemtom hogy hány órakkor lesz pontosan az activation. Valami tört steamen szettem le, valszeg szopok vele, de lehet nem. :)

Update:Holnap este 7 órakkor lehet aktiválni...
    wekker
  • Hoz_Hun
    Óooo
  • DJ Skyline
    ja,félre olvastam bocsi! azt hittem te sem tudod leszedni a teasereket az sg-ről!:DD sry
    ill. összekevertelek valakivel,nem olvastam el a #176-ot!:\ na mind1
  • Hoz_Hun
    Hú, köszi szépen!

Már megijedtem, hogy valami bekrepált a Steamemmel, így Episode One előtt.
  • DJ Skyline
    nálam sem működik! szedd le gamershell-ről!
    teaser1
    teaser2
    teaser3
  • Hoz_Hun
    #176 valaki?
    Csak hogy működik-e mostanság vagy nálam van a gond?
  • ati2002
    Srácok, akkor holnap megjelenés? (mármint a preloadokat holnaptól lehet aktiválni?)
  • DJ Skyline
    kijött egy újabb teaser muvi tegnap! íme!
  • artschiatwork
    Nemtom, spoiler-e...

HL2: Episode One bemutató

(GameInformer) A GameInformer jánykái elcsípték Gabe Newell Valve pápát és
    kifacsartak belőle egy Episode One példányt, hogy még a megjelenés előtt
    körbeszaglászhassák az 5-6 órányi tiszta élvezettel szolgáló epizódot.

A Valve nem is oly rég több, gondolatfelhők képében megjelenő, kommentárt
    fűzött a Lost Coast technikai pályához, s teszi ugyanezt az Episode One esetében.
    A DVD-ken található nyalánkságokhoz hasonlítható extrából 115 darabot
    szórtak szét az első epizód pályáin, melyeket első alkalommal semmiképp sem
    érdemes végighallgatni, mert garantáltan szétrombolja a nagy hent nyújtotta örömöket.

A játék a citadella szétrobbanása után néhány másodperccel folytatódik.
    Egy nagy törmelékhalom alól szed össze Alyx és a mechanikus Döggencs.
    Miután látják, hogy nem nyúvadtunk ki ott helyben, a szépséges hősnő
    rögtön nyakunkba varr egy újabb feladatot. El kell húzni City 17-ből mielőbb,
    ám a menekülés során bekövetkező események hátráltatnak célunk elérésében.
    Érdekes módon egyből a játék elején meglesz a legtáposabb csúzli, s idővel kapjuk meg a gyengébbeket.

Főként Alyxszal közösen kell lövöldözni, feladatokat és fejtörőket megoldani,
    illetve fedezni egymást. Alyx AI-ja állítólag nagyon okos és találó,
    mindig tudja mit kell tennie. Az egyik pályán például oroszlánhangyák
    rohannak ránk dögivel. Nekünk a fészkek kifüstölése a feladatunk,
    Alyx pedig fedez minket, míg nem végzünk. Egy másik pályán Alyx mesterlövészkedik,
    segítve előrenyomulásunkat. Azonban drágaszágunk sem hallhatatlan angyal,
    vigyáznunk kell rá (nem fog nehezünkre esni), bár nevetségesen sok HP-ja van.

Jelentős mennyiségű puzzlet kell majd megoldanunk, érdemes tehát sakkozni a nagyapóval
    mielőtt belevágunk a játékba. Szerencsére a Lost Coastban felvonultatott technológiát
    tovább tupírozták. Gazdag és részletes megvilágítási modellt, elmosásokat
    (mélységélességet) és részecske rendszert ültettek a játékba, mely a Half Life 2-ben
    tapasztaltakhoz képest sokkal élethűbb, kellemesebb képet kölcsönöz.
    Alyx két és félszer több animációs fázisból építkezik, remélhetőleg végre
    incselkedik majd velünk alkalomadtán.

Állítólag sokan sajnálkoztak a pályák közötti töltési idők miatt.
    A Valve látva a hardveres kérdőív eredményeit a játék által használt fileokat
    egy helyre rendezi a vinyón, így közel hétszeres sebességpluszhoz
    juthatnak a gyengébb flótával muzsikáló játékosok.

A HL2 portolása közben sikerült néhány remek optimalizációs eljárást kidolgoznia a Valve-nak.
    Az Episode One esetében is kiszolgálják az alsó és felső kategóriás konfigurációkat egyaránt,
    de az utóbbi esetében egy fokkal tovább léptek és beépítettek egy szupermegatápos,
    cowabunga módust, amihez SLI, Crossfire és egyéb voodoo mágia szükséges.
    Játszhatunk 2560 x 1600-as felbontásban, csini hardverizzasztó shaderekkel
    és egyéb nyalánkságokkal a fedélzeten.

A három tervezett epizód 2007 végéig elkészül, ami 18-20 órányi tiszta játékidőt
    jelent hosszútávon. S hogy miért az epizód alapú tálalás? Azon kívül,
    hogy így több pénzt tudnak a zsebükbe tömni? A Valve szerint a Half Life 3-hoz
    18 évre lenne szükségük, ezért döntöttek a fejezetekre bontott tálalás mellett.
    Elég gyenge kifogás és ostoba becslés, de a nagyotmondásokat már megszokhattuk.
    Inkább úgy fogalmazhatunk, hogy 3 évnyi odázás helyett ezentúl epizódonként
    csak fél, egy évet kell majd várnunk az eredetileg kitűzött megjelenéshez képest.

Állítólag a Steamnek 8 millió felhasználója van, s a tőlük begyűjtött statisztika
    sokat segít a hibák és egyéb problémák orvoslásában. Megjelenés pár nap múlva.

hardwired.hu
  • Hoz_Hun
    Előrendelte valaki?
    Nálam egyszerűen nem megy. Bejön a Steam reklámja, katt a HL2 per-purchase, bejön hogy mit tartalmaz, katt a piros pre-order-re, erre a lap nem jeleníthető meg. (steam://purchase/79) ez a 79 lap. Tegnap is ez volt.
    Nálam van a hiba vagy másnál se megy?
  • SZilaJMaGGoT
    Nemtom de én az episode 1-en nem sok extra változást látok... Igaz nekem a HL2höz se volt lehetőségem max grafon tolni.. Én a source 2.0-ra leszek kíváncsi.. Bár nem tudom mikor kezdenek bele meg ilyensmi.. Viszont elkezdhetnének lassan nagyobb terepek megjelenítésére, meg nagyobb rombolás beépítésére... A HL-ból már csak az hiányzik, hogy több szálon kellene vezessék a storyt, lenne többféle befejezés.. Pl ha másfelé mennél, máshogy alakulna a történet(vagy esetleg nem alakulna, de mehetnél másfelé is... Remélem, hogy a későbbi jáékaikban már lesz ilyen...
  • grebber
    Kiváncsi leszek 2007 végére amikorra elkészül a 3. epizód mit hoznak ki a source engine-ből!
  • mucsácsó
    ilyen vagyok én pl :D
    mármint, hogy nagyon megnézek mindent (jó, néha a videókat nincsen télleg kedvem megnézni) de amúgy rengeteget szórakozgatok játékokban a fizikával, lövöldözgetek néha, szóval így elvagyok, inkább arra megyek, hogy nehogy már vége legyen, szépen lassan toljuk csak, rááááérünk végigtolni :)
  • Hoz_Hun
    Nem tudom előrendelni

Folyton azt írja ki a lap nem jeleníthető meg.
    Mi az már most túl vannak terhelve?!? Azért genyóság, hogy még az előrendelés sem megy rendessen.
  • grizzly21
    nem. Ezt egy VALVE-s ürge mondta. SGn találtam a cikket.
  • DJ Skyline
    na jó de gondolom ez a "hardkór pro gémer" kategória
  • Halfer
    de aki annyi idő alatt vitte végig az hányadszorra szerinted?! az kihagyott részeket, ugrált ide-oda (láttam én is), dobozokat felhasználva ugrott át bekerített részeket, szóval az közel sem az az idő, ami egy játék meghatározott végigjátszási ideje. episode one-al is ellehet lenni majd egy darabig biztosan. főleg aki nem eszeveszetten játszik, hogy már legyen vége, hanem megnéz minden kis apróságot is, amit a motorja nyújthat.
  • Borg
    Az mondjuk olyan is volt. Volt hogy egész chaptert ugrott át egy bugot kihasználva.
  • grizzly21
    az lehet, de az nem a rendes végigjátszási idő.
    Azt tudom hogy a HL2nek 20 óra a játékideje, én 3 nap alatt vittem végig anno:)
  • bigfoot
    hát de úgy semmi poén nincs benne!
    és aki végig vitte 2és fél óra alatt az sztem összesen többet játszott vele mint te meg én összesen...
  • Casseus
    Én 2 hétig jácottam vele!
  • Casseus
    5 óra játék nagyon sok! A sima HL2-t például végigvitték 2 és fél óra alatt! Film is van róla!
  • bigfoot
    összesen három kieg lesz
  • Borg
    Attól függ. Nettó 5 óra azért nem is annyira kevés, és ki tudja milyen rendszerességgel adnak ki majd új episodet. Bár a 20 dollár inkább a fele lehetne érte.
  • grizzly21
    ja igen, a Lost Coast.
    értem-hát nem tudom hogy megveszem-e, 5 óra játék nem sok..