10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#120 Aha kösz szóval új történet meg minden kösz -
#119 Aha kösz szóval új történet meg minden kösz -
#118 ja telleg bocsessz
de en azutan sem latok majus 31-t -
FLeK0 #117 Az eleg reg volt. -
#116 az
nem kiegeszito hanem teljesen uj game
ha erre gondolsz -
#115 Szeretném kérdezni hogy most ez egy teljesen új játék lesz? -
#114 nem ertem hogy allithatnam be profilom sehoose kapom -
#113 egy nap?????
nem aprilisrol volt szo???
#98 hsz -
#112 Ez jó lesz??????Van itt nagyob halflife2-fan mint én???? -
FLeK0 #111 egy nap nem sokat szamit. -
#110 nem szeretnek rossz hirrel jonni meg stb de a hivatalos oldalt nezzetek meg ott jun 1 klikk ide -
strebacom #109 Uj video:EpisodeOneVideo -
#108 ...és utána egy betöltés, mert addig nem működnek a god, impulse 101, noclip és hasonló varázslatok. -
#107 ja meg sv_cheat 1 -
FLeK0 #106 ... -
#105 OFF/SPOILER - a nem kívánt törlendő...
Ha jól emlékszem, a Half-Life 1-ben csak úgy lehetett a cheat-eket használni, ha előtte a játékot így indítod: hl.exe console
Bővebben: Half-Life cheats
De ha neked a "Half-Life: Source" változat van, akkor valószínűleg a Half-Life 2 szerint lehet cheatelni. -
FLeK0 #104 nincs benne olyan resz, amit ne lehetne egyszeruen megcsinalni easy fokozaton. -
szerinted007 #103 neeeee...... -
FLeK0 #102 nem lehet. -
szerinted007 #101 lehet, hogy ez nem teljesen ide tartozik:
a half life 1-ben hogy lehet cheatet használni?
elindítottam a játékot a paraméterrel, beírtam a konzolba amit kell, de ígyse műxik...már nagyon idegesítő -
FLeK0 #100 mar honapok ota kesz van, csak nem huzzak addig.. -
#99 Csak mert most láttam egy olyan, hogy 2006.06.28 -
FLeK0 #98 aprilis 24-28. -
#97 Mikor is fog megjelenni? -
#96 Na hát utólag láttam ki is "rejtőzik" a logo alatt, ha tudom előre le se írom, mivel annyira elvakult vagy valve felé hogy az már fantasztikus.
- GW szerinted annyira szar hogy csak kedvező ára miatt játszák? Na legyél nevetséges...
- Aletrnatíva max a diabló (SP), de az sem igazán, más hozzá hasonló meg NINCS a piacon (online crpg+pvp).
Valve elkurvult, bekapcsolta a futószalagot és tartja a markát, HL1-el még szimpik voltak mára már nem éppen azok.
Na mind1, neked megéri vedd meg, vegyél 10-et és élj vele boldogan. -
FLeK0 #95 Szerintem nincs sok koze egy online akciorpg es egy single player fps fejlesztesi modelljenek egymashoz. Emellett a GW eseteben nem tehetik meg a fejlesztok, hogy tobbet kerjenek, mert akkor mindenki menne massal jatszani. Itt ez nem all fent, mert nincs nepszerubb vagy jobb alternativa. -
#94 Hát nemtom, de ha megnézed a Guild Warst akkor meglepődsz. Ott pölö perkálsz 8ezret és onnantó 1 darab petákot sem szívnak el tőled. A játékot pedig fejlesztik gőzerővel, nameg online a javából, tehát folyamatosan frissíteni kell és vigyázni a blancera. Ja és lassan itt a folytatása, ami szintén csak 8ezer és qrva sok meló van benne, nameg valahogy nem 3-4óra a játékideje.
Na ezekután ne magyarázza be nekem senki, hogy 8ezret megér egy 3-4órás kieg, amit 1x végigtolsz talán 2x és megy a polcra. -
Borg #93 Azért a HL2 nem 5-6 órás volt, és az 55 dollárban nem is csak a HL2 volt benne. -
FLeK0 #92 Pl. doom3 (helyettesitheto random fps jatekokkal) kiegeszito hosszabb volt 5 oranal, es 5000ft-ert adtak? mert en 3-4 orara es 7-8ezer ftra emlekszem, es ez a nagy atlag. Teljesen rendben van a valve arazasa, es raadasul ok folyamatosan fognak ujat adni, nem csak 1x-1x, igy van ertelme. Plusz emelle jar 2 multiplayer jatek is.
Ez tenyleg egy olyan dolog, amibe csak a csorok/magyarok kothetnek bele, minden tekintetben tokeletes uzleti terv, es a jatekosoknak is elony, hogy gyakrabban kapnak ujat. A HL2 sem volt kifejezetten hosszu, es megis 55 dollar volt, ehhez viszonyitsunk mar, ne a kis penztarcankhoz. -
Borg #91 Látod, már most is olyan... -
#90 Ebbő is warezolás lesz :D Még a sima HL2-t se vettem meg... :/ -
#89 igen? az EA-vel? nem is hallottam még róla O_o
akkor mondjuk nem is csodálom, remélem nem olyan lesz mint a Sims, hogy minden kis foslé kiegészítőért egy elég szép összeget kérnek :( -
Borg #88 Fasza, 20 dollárt egy 4-6 órás játékért (kb 1 hét alatt bárki kivégzi), és utána minden egyes ilyen adagért még 20 dollárt... le se moshatják magukról, hogy az EA-val összekerültek... -
#87 (Eurogamer) Half-Life 2 teljes játék nélkül is fut majd a 20 dolláros Episode 1. Észrevehetően több tartalom lesz benne és sűrűbben néz ki, mint a HL2, mert részenként több ideje marad a Valvenak a pályák kidolgozására. Pluszban a csomagban ott figyel a HL2 DM és a HL DM: Source. Világszerte a 4-6 órás játékidőt ígérő rész letöltési lázrohama a Steamen április 24-én kezdődik. A nemrég bejelentett Episode 2. ugyanezen az áron kerül majd forgalomba és sokkal gyorsabban megérkezik, mint ahogy a Half-Life 2 cammogott a Half-Life 1 után.
http://www.hardwired.hu/ -
#86 Aftermath átnevezve
Barny, 10:15 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (10 komment)
(Gamespot) Valve-éknál vagy kitört a kicsit megkésett Star Wars láz, vagy pedig csak elirigyelték a Sin epizódalapú stratégiáját. Ennek jegyében az Aftermath nevet felváltotta az Episode One megnevezés, így a kiegészítő hivatalos, teljes neve ezentúl Half-Life 2: Episode One lesz. A Gamespot ez ügyben megkereste Doug Lombardit, és kérdéseik özönére két kurta szavacska volt a válasz... ez alapján így kíván a Valve arra utalni, hogy az eredetileg Aftermath-nak keresztelt kiegészítő csak az első fázisa lesz a sorozatban várható HL2 anyagoknak, kiegészítőknek.
Kéretik totyikot étnevezni :) -
#85 Az új videó érdekes, igen bedurvítanak.
Az a szörnyszerűség nem igazán kellene ide. -
#84 hoppá -
-
FLeK0 #82 de -
komicic #81 Valaki megmondaná nekem mi az a black mesa source? Csak nem a hlf-life 1 source engines felújíított változata????