59456
banner
  • RaST
    Minden baleset felelőtlenségből adódik te láma ..
  • rinyavas
    Ennek elolvastam, hogy történt hát ez szívás és felelőtlenség!!!!! :(
  • rinyavas
  • Gerob
    Nah ezt olvasd el öcsém:

"Szegedi Találkozó 2005

Tizenötödik nagyszabású rendezvény

---

Tizenötödik alkalommal kezdtük el szervezni Szegeden a nyár egyik legnagyobb rendezvényét, a XV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozót. A hagyományokat tiszteletben tartva alakítjuk a programokat, a kamionok versenye nem maradhat el, és persze a koncert is fontos. A River együttes mellett a már megismert szlovák Belaszi Band szórakoztatja a jó zenére vágyókat, és természetesen idén is szeretnénk meglepetést okozni a vendégeinknek. A hétvégi jó hangulatról és fergeteges szórakozásról nemcsak a zenészek és a különböző vetélkedők gondoskodnak, hanem a kiállítók is hozzájárulnak az élményszerzéshez.

Aki a Közép-Európai Trucker Király címért szeretne ringbe szállni, még megteheti. Feltétel, hogy legalább két helyen versenyezzen az alábbiak közül:

Június 11–12., Szlovákia, Pöstyén • Június 17–19., Lengyelország, Krakkó • Július 1–3., Csehország, Vysoké Myto • Július 22–24., Magyarország, Szeged.

Egy ilyen nagyszabású rendezvényt nem kis feladat megszervezni, és a legnagyobb próbatétel a pénzügyi fedezet előteremtése, ezért kérjük, hogy aki teheti, támogassa, tegye lehetővé, hogy ez a hagyományos találkozó idén is létrejöhessen:

Kontakt: Takács Béláné, mobil: 30/231-8201.

Szervezőbizottság"

Most már elhizsed??? Az idézet a magazin junisusi számából van!!!
  • Cat #7560
    Elfogták a kamiontolvajokat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Vagyonvédelmi Osztálya őrizetbe vette - folyamatban lévő ügyben – L. Péter 29 éves és Sz. Péter 37 éves budapesti, V. Csaba 33 éves mezőkövesdi, M. Péter 35 éves szomolyai és L. Csaba 37 éves egri lakosokat, valamint szabadlábon hagyása mellett M. Sándor Gergely 25 éves maklári lakost, mert megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a Budapest XXIII., Nagykőrösi úton található egyik telephelyről 2004. április 12-én 16 óra 58 perckor egy kamiont a rajta lévő nagy mennyiségű műszaki cikkekkel eltulajdonítottak. Az anyagi kár - melyből 12.560.000 Ft megtérült - 74.842.487 Ft. Az eltulajdonított kamiont, később az M0-ás autóút Szigetszentmiklósi lejárójánál – állampolgári segítséggel - megtalálták.

Továbbá V. Csaba megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a Budapest XV., M3 autópálya bevezető szakászán lévő egyik benzinkút parkolójában 2004. szeptember 13-án 4 óra 52 perc és 5 óra 27 perc közötti időben egy sofőrként rábízott kamiont a rajta lévő 31 raklap cigarettával együtt fenti társainak átadta. Az anyagi kár körülbelül 141.000.000 forint. A kamiont állampolgári bejelentés alapján a Budapest XVI., Cinkotai úton 2004. szeptember 14-én üresen megtalálták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel kezdték meg az elkövetők felkutatását. A nyomozók intenzív tanúkutatásba kezdtek, valamint a két bűncselekmény közelében található ipari kamerák felvételeit kielemezték. Ezt követően ellenőrizték azokat a személyeket, akik már korábban hasonló módon követtek el bűncselekményeket kamionok ellen. Ezen nyomozati cselekmények következtében került a nyomozók látókörébe az elkövetői kör.

Nevezetteket a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály beosztottai 2005. június 13-án 3 óra 45 perc és 4 óra közötti időben lakásaikon fogták el. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Vagyonvédelmi Osztálya folytatja le.
  • CB Dávid 18
    szevasztok. jó éjszakát mindenkinek. holnap jövök
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • rinyavas
  • CB Dávid 18
    akkor elírták mert eddig mindig Júliusban volt. szar az újság
  • rinyavas
    Az e-hónapi CTM-ben Juniust írtak

• CB Dávid 18
    én mindig 1 évre megrendelem a truck magazint
  • Gerob
    Nah gyerekek tisztázzunk valamit!! Mert ez a "ratyiságotokat" már nem bírom idegekkel komolyan mondom!!

Szegeden JÚLIUSBAN szokott lenni a tali!!
    Tatabányán pedig PÜNKÖSDkor, idén ez nem volt, nem tudom miért, ne kérdezzétek, mert morci leszek!!

Amúgy minden ilyen eseményről a Camion Truck Magazin beszámol, olyan 10 oldalon keresztül. Azt ne mondjátok, ha nem olvassátok rendszeressen hogy nem szúrja ki a szemetek!!!!!
    Kicsit járjatok utánna a dolgoknak, mielőtt mondtok valamit, mert ez így nem méltó a topichoz, meg felhúzza esetlegessen mások idegeit vazzze!!!!
  • CB Dávid 18
    szegeden Júliusban lesz
  • rinyavas
    Most Junius 22-24-ig lesz én sem tudok kijutni salyna :( de ha kimész akkor légyszi csinálj már képeket, hogy aki nem jutott ki annak jobban fályon a szive!!! :)
    Tatabánya mikor volt?
  • CB Dávid 18
  • rinyavas
  • Gerob
    Én meg baze minden év nyarát végig melózom. Nemhogy Szegedre nem tudok elmenni, hanem így nyár elején egy rövidebb kanyarra sem, mert már jövő hét közepén kezdem a munkát, előtte meg van még intézni való dolgom 1000-el.
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18
    a Tatabányai talákozón? én nem voltam talán Szegedre megyek mert közeleb a van Pécshez.
  • rinyavas
  • rinyavas
    Akkor mégegyszer kérden volt valki a XV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozón?
  • rinyavas
    Voltatok találkozón?????
  • Magnumrolcsi
    he he !
  • CB Dávid 18
    ez már Ázsia
  • CB Dávid 18
  • rinyavas
    he he
  • CB Dávid 18
  • CB Dávid 18
    szépek a képek