59456
-
#7645 nem debreceni, bár nem igazán tudom a telefonszámot elolvasni, de még sosem láttam erre felé. -
#7644 -
#7643 De igaz :)
Tényleg nem kéne szétbaszni a fórumot köszöngetésekkel meg mittomén .. -
rinyavas #7642 -
rinyavas #7641 :) -
Gerob #7640 nagy ügy, de a rendszám magyar, meg a telcsiszám is -
rinyavas #7639 JO csak ott a 2 es az oldalán és gondoltam, hogy van legalább 7 kocsijuk, mert ugye minek a számozás ha csak 2, van anyira nem hülyék, hogy ne tudják megkülömdöztetni a két szekeret? -
Gerob #7638 az ilyen kis cégeknek nincs általában hidd el nekem, nem veti fel őket annyira a pénz, hogy ilyenkere köcsenek, ez ilyen marketing szerű dolog. Mert pl.: ez a cég Nyugat-Dunántúli, szted el fog vállalni egy Nyíregyházi fuvart?? NEM -
Gerob #7637 OFF
Amúgy sztem az ilyen maszek dolgokat bazze beszéljétek meg cseten vagy MSN-en, ha itt ültök egész este a gép előtt, akkor az ilyet tessék ott elintézni, mert ez fórumszabály, hogy a hozzászólásnak kapcsolódni kell a topic címhez, tehát a KAMIONOK-hoz!!!! Jah és ebbe a köszönés is beletartozik, meg az, hogy megyek aludni szerintem!!! Pl.: Rasttal én sem itt beszélem meg a megbeszélni valót!!! Nem igaz Rast???
ON -
rinyavas #7636 De mind1 csak bondoltam ha van honlapja akkor megnézem! :) -
Gerob #7635 Vaze ne legyél már ennyire naiv. Ekkora biznisznél nem gondolod, hogy ilyen útszéli kis kezdők csinálják a rbalást. Kivannak alakítva a köreik, kapcsolataik vannak mindenhol, a kezükben van minden.
Úgy látom nem nagyon nyitottad ki a szemed még a világ fele. Mit gondolsz a politika miről szól??? Ugyanerről, csak ők legálissan csinálják!! -
Gerob #7634 Valami betonos, nem mindeyg az neked?? -
Gerob #7633 Nekem fater olyat mesélt, mikor Nápolyban voltak lenn, hogy hoztak hazafele mosógépeket és még Róma alatt éjszakáztak valahol és a páláyról lejövet a fizetőkapu után állt meg minden kocsi, mert ott volt csak normálsi közvilágítás. Ők is ott álltak meg, bajuk nem lett! :) -
rinyavas #7632 Szerintem igen de csak kérdeztem, hogy jól látok-e és ha igen magyar de akkor az milyen cég? -
Gerob #7631 SZERINTED????????? -
rinyavas #7630 Csak egy gyors kérdés ez magyar???
-
rinyavas #7629 Szia
-
rinyavas #7628 -
#7627 szevasztok!! jó éjszakát mindenkinek.holnap jövök -
rinyavas #7626 he he -
#7624 apám is mesélte hogy kollegát megállítottak, áll rendörök voltak, soröft ki szedtték és elmentek a kamionnal a sofört meg ott hagyták. -
#7623 Szevasz tesókám!!!hogy tetszett Pécs?? merre jártatok? mesélj -
#7622 Van benn valami :)
Apám mesélt olyat, közelkeleten a hungaros srácot ki akarták rámolni. Kinyittatták vele a pótkocsi háthulját, bemásztak a köcsögök, ez meg bezárt őket. Szépen megfagytak.. -
MBActros1848 #7621 Helloka tesókáim! Olvastam hogy a kamion lopás volt a téma amig oda voltam pécsen. Jólmondja Rast van ebben biznisz. Fater mesélt olyat hogy ukrajnában volt olyan kamionos akit menetközben rámoltak ki és csak akkor vette észre a dolgot amikor megállt. Az olasz maffia meg olyanokat csinált hogy megállított a pályán, kiszedtek a kocsibol bekötötték a szemed elvittek egy szállodába, ott azt csinálhattál amit akartál kirámolták a kocsidat utána pedig vissza adták, meg adtak egy kis pénzt hogy hallgass a dologról. Mondjuk én ezekben a történetekben nem igazán tudok hinni de talán igazak. Faternak is ugy mesélték. -
#7620 Hehe .. Nézzük relativan a dolgokat ..
Ezek PROFIK ..
Én indulás előtt 2× körbejártam az autót mikor apámmal szoktam menni.. Főleg ha kis plazmatévét viszünk ami akkora, hogy csak 20 db fél fel a pótra.. -
#7619 elhiszem. de ha egyszer lebuknak akkor nincs tovább. -
#7618 Van benn biznisz hidd el .. 70 millió nem kis pénz ám .. -
#7617 tudom de nem értem hogy mi az értelme hogy kamion lopkodnak. -
#7616 itt vagyok -
#7615 Én is megyek 1-2 helyre. Jövö héten úgy volt, hogy franciába egy hütőssel. De ez a munka miatt elmarad. De spanyolba meg angolba augusztusba elmegyek. -
#7614 Persze aztán lecsuknak :) -
rinyavas #7613 És mivel, hova? -
#7612 CB Dávid 18 hova tünt? -
#7611 kössz -
#7610 vagyok -
#7609 Tesóm lekórlátozta netet 1Gb a 20Gb-ról tiszta -
rinyavas #7608 Dejó neked!
Szemét Csak vicc volt! -
#7607 -
#7606 Lehet hogy, nyáron megyek pár fordulót ismerősömmel. Szervezés alatt áll. -
#7605 ne menj