59456
-
#8130 Abban nincs tachográf.Szerintem
-
MBActros1848 #8129 Mi bent aludtunk uncsi tesoval a furgon hátulján szivacson meg tábori ágyon :). Vissza felemeg egy huzamban jöttünk 24 óra folyamatos uttal haza értünk :) -
Gerob #8128 Rast te szerencsésebb helyzetben vagy, hogy ftaerod-bátyád is sofőr, ezért te könnyebben el tudsz jutni ilyen utakra. De pl.: mikor én vagy faterom mentünk, akkor egy csomó szervezés volt, amikor felraktuk egymást a kocsira vagy szedtük le onnan. Pl.: mikor-hol legyünk, hogy felvegyen-lerakjon a csávókám... -
#8127 Azért, mert 1 ismerős mellé ' beülni ' gáz. Ő megszokta azt az életvitelt, hogy nem visz idegeneket, stb ,stb -
Gerob #8126 értem -
#8125 Rendes kamionnal jár. -
Gerob #8124 Akkor jóóómegy neki vazze, vagy mekkora kocsival jár?? Mert ha esetleg ilyen kis 3-5 tonna közötti furgonnal, akkor elképzelhető a motelezés. -
#8123 mijért? -
#8122 Nem magán fuvaros.
-
MBActros1848 #8121 Hehe apué tök ugyan ilyen volt csak a régi fülkével :) -
Gerob #8120 Azt lrtem, csak amit leírtam az egy példa volt, egy export fuvarra, amit itthonról viszel kfiele, aztán import meg már ugye jöhet más is!! -
#8119 egy ilyen kamiont elbírnék egy hűtős póttal! -
#8118 Pl.:télen lehetne a narancsot felhozni spanyolból
meg az olyan zöldsé gyümölcsnek ami szezonja van -
#8117 de Gerob én ezt nemzetközire értettem!
A hűtőzést.
Nem belföldön.
-
#8116 Szerintem, így ismerőssel menni elég gáz .. -
Gerob #8115 ööjjhhaaa, ilyenről szinte most hallok először, magyar cégnél dolgozik az ismid?? -
#8114 Most tudták elintézni.Mert az ismerős nem a kamionban alszik hanem motelba. -
#8113 és akkor wárom válaszotokat..leszarlak,huzz innen,stb stb... -
Gerob #8112 Ha szabad kérdezni, akkor mi köze ehhez anyukádéknak? Bár magánügy, szal nem számítt. -
#8111 höööö walaki tudna nekem olyan helyet mondani ahol megtudnám venni makettba ezt gyönyörü scania 143-mat?igazság szerint ezt vettem volna meg a magnum helyett ha találok de sehol nincsen..(pitsába)..talán 1 kicsikét jobban is vágytam rá mint a magnumra:)..most lehet ki fogtok röhögni mert régi ocskavas xar ocskavas..de ez wan:)
-
#8110 Így igaz .. -
MBActros1848 #8109 És szeinted ez melyikünk nem sz@rja le ? És befejezhetnéd hogy mindenkit le lámázol. -
#8108 hát nem tudom..én nem mennék németországba sehogyse...régen mindig az volt az álmom hogy amerikába fuvarozhasak 1 csörös géppel:) (tudom hülyeség) -
#8107 DE nyáron kellett volna mennem de akkor anyámék nem voltak itthon. -
#8106 részemröl vita itt lezárva nem erröl szol a topik csak a többiek beszélgetését basszuk szét...én itt befejeztem... -
#8105 Tudom -
#8104 látom nagyon szeretsz nyalni....nekem kéne elmenni?eh...LOL te láma...én nyitottam a topokit te szerencsétlen -
Gerob #8103 Ne éld bele magad, nagyon sokminden változhat ám addig!
Most ezt nem ilyen kötekedés szintjén mondom, de a fuvarozás terén egyik pillanatról a másikra rengeteg minden változhat. -
#8102 Én télen megyek egy fuvarra Németbe. -
MBActros1848 #8101 Az jó én faterom is azt csinálta, akkor volt vele jó kimenni mert olyankor mehettünk hétvégén is. -
Gerob #8100 Jóóó az, csak ahhoz meg fix fuvarok kellenének, hogy ne az legyen, hogy nem hűtést igénylő árut szállítunk.
Az meg itthonról szerintem neccesebb dolog. Pl.: pár évvel ezelőtt a kaposvári húsüzemnek (asszem Ringa) Húsvét előtt elszedték az export engedélyét, mert valami kis apró-cseprő szar nem úgy volt, ahogy kellett volna lennie az előírások szerint. Nah most ha jól emlékszem akkor a húsüzem egy csomó megrendelést vissza kellett, hogy mondjon, mert nem volt meg neki az export engedélye és az egyik legnagyobb húsos időszak (Húsvét előtt volt ez).
Most gondolj bele, van mondjuk 5 szerelvényed, azt beállítod mondjuk ilyen Kaposvár-Észak olasz hússzállításra, de b*szhatod, mert ilyen banális dolog miatt nem lesz fuvarod...mekkora veszteség lenne??? -
#8099 Nemazért hogy felvágjak. De Gerob mitszolnál a hűtőzéshez?
Az sem rossz szerintem.
Fater azt csinálja. -
#8098 Tudodmit?
Inkább jobban tennéd hogyha elfelejtenéd ezt az oldalt!
Mert akkora az arcod hogy nemfér rá az oldalra!
Ja és amúgy Rast nem láma!
Nemdumálni neki!
Nagyon jó gyerek!
Csak ennyit akartam!
-
Gerob #8097 Kolléga ez jóóó ötlet!! Tetszik a dolog, van benne valami amit mondasz!
Amúgy truck driver (?) 001 te szerintem biztos egy ilyen kis pesti majom vagy, aki el van szállva magától, mert fenn lakik pesten az ország közepében, és a többi "vidéki" kis hülyegyerek csak hülye lehet hozzád képest a pesti okos tojás úri gyerekhez képest!!
Ha nem pesti vagy akkor bocs, de nézetem az változatlan veled kapcsolatban!! -
#8096 pff nyalj a másik lame gecinek...idiota... -
#8095 Eggyetértek Rast!
Truck Driver 001: -
#8094 Jó azis csak azzal az a baj hogy nagyon kockázatos!
Ha valami baj van (neadjisten baleset) akkor ott sok lóvé megy a
levesbe!
De az se rossz!
A konténereknél pedig nem annyi lóvé forog kockán!
-
#8093 Jóviccvolt!!! -
#8092 Ha beleszólhatok/bár úgyis leleszek ugatva mint szokás szerint/ szerintem az autószállítás se rossz üzlet veszel vmi kis actrost+egy tandem potot azon elfér egy egy kocsi kezdetnek nem rossz,aztán lehetne bővíteni és nyerges szerelvényeket venni.pl egy ilyenkis merci kezdetnek nem lenne rossz egy tandem póttal.Most már csak szerződést kellene kötni egy autógyűrtóval és szállítani lehetne szalonokba,pl kezdetnek egy Dacia szerződés is megteszi -
#8091 Szerintem hagyd abba a fórumozó, nagyképü pályafutásod ..